Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 4

dara_d spune:
Consider ca sunt foarte utile informatiile despre carut si scaun de masina ,asa m-am lamurit si eu ,dar noi nu vom cumpara ca ni le dau nasii ,anul asta nasicul meu mic face un an si nu le mai foloseste ,asa ca o sa treaca la fetita ,ca nu are sens sa dam banii degeaba sa le luam cand de banii aia luam altceva.
Cred ca si patutul de lemn o sa-l luam tot de la nasul.
Asa ca am scapat de o alergatura si de dat multi bani pe astea.
Astazi fac 27 de saptamani de sarcina ,ce bine a mai trecut o saptamana,abia astept sa imi vad bebelina mea iubita ,dar trebuie sa mai am rabdare.
M-am enervat cu astia de la internet rcs ca nici pana acum nu l-au instalat si ma taxeaza in plus si la cablu ca sunt inregistrata cu alt abonament la ei,asa ca m-au invitat in audienta la 4 dar nu stiu daca o sa ma duc ,tot eu sa ma rog de ei sa imi ia banii. Sa-i ia naiba ca de 2 luni fac drumuri degeaba pe la ei,mai bine ramaneam la astral.27+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

ella81it spune:
Am revenit!
VICKY scuze,de cateva zile parca sunt batuta in cap!Deci scoica sau ou e chestia aia ptr masina ,e pana la +13kg mi se pare .Ai dreptate se numeste landou chestia cealaltale am incurcat rau!
Situl este www.ebaby.it intra la carrozine!Eu il vreau pe cel manhattan
MICYCRIS La multi ani !
NATI ...felicitarii ptr bb voinic
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA29+

AnnaBaby spune:
Daca tot am vorbit azi despre vacante mi-a venit ideea sa plec la inceputul lui mai in delta, dar pt ca nu am fost niciodata, nu stiu ce sa aleg: am cautat eu pe net diferite pensiuni, dar habar nu am pe care dintre brate e mai frumos, etc. Asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul - deci, fetele care ati mai fost in delta si stiti vreun loc fain, o pensiune buna, va rog sa-mi dati o sugestie! Scuze pt off topic!
Anna 25+ cu
Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

estrella80 spune:
Helloo!!!Le pup pe toate fetele!
Mikycris La multi ani!
multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
In privinta scoicii sa stiti ca si eu am intrebat la Miniblu si acelasi lucru mi+au spus si mie fetele de acolo, ca mai mult de 2 ore nu poti tine copilul in ea. de asemenea, mi-au mai spus ca desi exista scaune de masina pe care se specifica ca le poti folosi de la 0+, de fapt nu e chiar asa, si ca este recomandat ca in primele 4 luni sa tii copilul fie in landou fie in scoica, dar nu in scaunel din ala. Si noi suntem in cautarea caruciorului.... dar nu stiu cum se face ca primul pe care l-am vazut a fost ala de la Quinny Zapp cu toate cele 3 piese(desi, parca Annaxena zicea, si mi-au confirmat si tipele de la Miniblu ca nu se mai aduc scoicile de la Maxicosi pentru tipul asta de carucior) si atat de mult ce mi-a placut ca parca acum nicunul nu mai mi se pare ca il intrece pe ala. Dar costa destul de multicel....!!!
Sa ne dati si noua de veste ce gasiti la BabyExpo, da??
Alte informatii nu stiu sa va mai spun.... poate cele care sunteti la al doilea bebelus, ne sfatuiti si pe noi celelalte in privinta cumparaturilor gen umidificator,sterilizator, termomentru de baie, cantar cat de utile ne sunt si bineinteles de care recomandati daca ati folosit???
Va pup!!! O zi buna tuturor!!
Estrella 23+
23+

ella81it spune:
Vic am incercat si www.ebaby.fr si a mers!Cred ca poti comanda si in Franta!
ELLA29+

bujo spune:
Cuscra deci asa, eram in lan si apoi am papat sorici. Acu e valabila la tine replica aia: "in case yo're wondering I'm pregnant"
Io tre sa mananc urgent ceva dulce ca nu mai pot. Nush ce m-a apucat. Astept sa-si incarce Camy tel ala odata s-o invit la niste papanashi in oras ca nu mai pot de pofta.
Sunule io exact ca tine, nu pot dormi pe spate din cauza coloanei iar pe-o parte nu ma lasa gineri-tu. Noroc ca pe stanga nu prea comenteaza, asa pot si io sa mai atipesc. Cu scoica cred ca-ti faci prea mari griji. Stiu ca ti se trage din experienta cu coloana (si io stiu ce inseamna) dar ne-a zis la curs ca bb oricum in uter a stat ghemuit si ca lui asa ii e cel mai comod, nici in patut n-o sa-l vezi stand drept ca o scandura. Deci nu-i rupi nik daca sta in scoica.
Mickycris la multi ani si sa fii sanatoasa si sa-ti aduca puiutzii numai bucurii.
bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

mcoca spune:
Ella, Mada, Boti, Sun, merci.
Imediat trag cu ochiul pe ebay :). Merci mult.
Vicky 29+ si
Maya
Bebele casei

bobitamica spune:
Bujo..si eu sunt de acord cu tine..ca in burtica sta ghemuit...Si mai e o chestie...am fost la o amica la spital cand a nascut si pe bebelusa ei o tinea in patut usor ridicat... din maternitate i-a recomandat sa nu o tina perfect la orizontala pentru ca se inneaca cu lapticul. Asa ca ...eu zic ca nu-i o nenorocire cu scoica,dar fiecare face cum crede de cuviinta. Eu de ex., nu am masina, asa ca din acest motiv am vrut un carut fara scoica si fara landou pentru ca daca voi fi mai mult singura acasa nu voi putea scoate copilul cu landoul avand cezariana...Si cum la inceput o sa imi fie destul de greu si vom sta afara doar dimineata foarte devreme si seara,pentru ca in rest cred ca vor fi calduri mari...am preferat un carut simplu pentru ca landoul oricum e bun cam pana la 4 luni cand oricum bebele incepe sa se ridice, si am vazut cum fac...se prind cu manutele de marginea landoului si stau chinuiti...asa ca mai bine in carut sport.Dar v-am spus... asta este parerea mea....fiecare face cum crede ca e mai bine.
Sun...te inteleg ca vrei landou daca ai avut probleme...fiacare mama vrea ca bebele ei sa nu aiba aceleai probleme.
bobitamica24+
-IRINA

mcoca spune:
Ella, iti dau un maaare pusi . PAi cred ca o sa iau TOT de acolo. Sunt mult mai ieftine ca in oras. Am vazut ca zic livrarea in 10 zile, ceea ce e ok.
Vicky 29+ si
Maya
Bebele casei

ella81it spune:
Vic !Si eu am constatat acelasi lucru!Chiar totul mi se pare mai ieftin ca in magazine,de exemplu un bibe avent e 6.50 iar in mag nu mai putin de 8 e si multe altele!Eu am facut o lista cu ce imi trebuie si o sa le caut in mag sa fac comparatie!
SUN
ELLA29+