Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Tecky spune:
LA MULTI ANI MIKYCRIS!Sa fii sanatoasa,fericita si sa ai multa putere de la D-zeu sa poti sa-ti cresti fetele asa cum e mai bine!
Fetelor eu merg cu sotul la socrii mei si revin diseara.
Va pup pe toate!!
Tecky 27 sapt
bobitamica spune:
Cristina, Mcoca..va multumesc mult fetelor pentru raspuns..
Stiam eu ca m-am speriat degeaba...dar nu mai stiu cu cine am vb si m-a stresat...Acum sunt ok...
Carucior....eu am vazut la CityMall parca la magazinul Pitic...nu stiu exact daca asa se numeste,dar au multe modele expuse....eu am luat rosu cu crem si mai erau. Expus, era tot unul rosu cu crem....Daca mai trec pe acolo si mai vad...va anunt
bobitamica24+-IRINA
the_andreea spune:
Hello,everybody!
Miky,LA MULTI ANI !!! si tot ce iti doresti alaturi de cele 2 comori ale tale.
Sunt si eu prin zona,dar nu am chef de nimic.
si toate cele bune
Andreea 30+ si Theona-Lucia(27.08.2002)
mcoca spune:
Ella, please, lamureste-ma si pe mine:
-ce e aia scoica? este scaunul ala de masina 0+? Astia de aici zic ca e ok sa stea bb in el. Bble unei prietene a racit si a dormit o sapt in cosul ala, ca numai acolo respira bine.
- ce e bouncer? pentru mine e transat, adica ala in care sta in casa si vibreaza.
Chestia aia lunga ca un patutz care se poate folosi si in masina pt mine e landou.
Acum, da-mi si mie link-ul cu carutzul la pretul asta super ultra mic. Este echipat cu tot?
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
Gabriela82 spune:
Mikycris La multi ani!
multa sanatate, putere si intelepciune!
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
MissJJ spune:
Vicky da scoica e scaunul ala de masina de grupa 0 care vine la majoritatea carucioarelor si este bun pana pe la 9 kg. Nici aici nu zice ca nu e bine sa stea mult in el sau ceva si oricum de ex am vazut multa lume care si in casa il mai tine pe bebe il el, dar mie nu mi se pare f confortabil totusi, de ex cum a fost la prietena ta e de inteles ca na daca numai asa respira bine bebe, ca e tare nasol cand is raciti nu mai stii ce sa mai faci.
Bouncer is scaunelele alea in care poti sa il pui pe bebe care la miscarile lui bebe sau daca il misti cu mana se misca e de la bounce care de fapt e a sari. Deci miscarile fac ala sa se miste asa ca o trambulina cum ar veni si sa il distreze pe bebe.
Ella, Cristina ms.
Eu merg cu fata la somn s-au terminat si rufele si is atre tahuie de cap si ma doare si spatele. Vin sa vad ce ati mai scris dupa.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Gabriela82 spune:
Mada multumesc
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
boticelina spune:
Gini eu am luat caruciorul de la reprezentanta Chicco din Constanta, nici nu m-am uitat in alta parte dupa el, pt ca stiam sigur ca acolo il gasesc.
Vic ti-a zis bine Mada, scoica e cea mica, la cat 0+ in site-ul dat de tine, bouncerul e un fel de scoica dar mai spre leagan si se foloseste doar in casa, nu si la transport, iar port-bebe-ul e ca un cosulet mic, gen patut cu minere care in schimb nu se poate fixa in masina, e tot pt transport sau tinut bebe in el in primele 1-3 luni. Sper ca te-am lamurit.
Monica 26+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
lcazangiu spune:
Fetelor am si eu o intrebare pt voi,
v-ati ales vreo banca de recoltare de celule stem? eu acum cercetez si nu stiu ce sa aleg intre Cord Blood Center si Biogenis
Lori29+David
SunSmile spune:
Sorelix fruntea sus, puiule! Ce-i atata suparare? Si eu am mai pierdut mesaje si multe alte fete...lasa, noi sa fim sanatoase, ca scriem si de 2 ori! Cu farfuria...asta e, s-a spart! Cu dormitu' te inteleg, ca si eu am dormit din bucati aseara...nu vrea dom'le fii-mea sa ma lase pe parti nici batuta iar pe spate nu pot eu. Eiii, trec si astea Mada, doar stii! Cu durerea de spate...stai intinsa, eventual maseaza nitel zona si o sa treaca.
Ella o fi de la vreme starea ta! Lasa ca te inveselesti diseara, ca-l vezi pe bebe Alex sanatos si zbenguicios! Cu soriciu...habar n-am, ca nici macar nu ma gandesc la el decat la Craciun, eh vise de gravida!
Vic si eu stiu la fel ca Ella, ca nu este recomandat sa tii bebelul mai mult de 1h30-2 in scoica (care da, e scaunul de masina 0+) din cauza ca nu e perfect orizontala. Landoul e ala perfect orizontal iar bouncerul -da- este "leganatorul".
Uite noi am luat un kit cu niste prelungitoare pt centurile de siguranta si, cel putin primele 3 luni, in masina va merge doar in landou. Piticii mei dar zau daca renunt la ei. Imi place carutul pe care-l vrei si e ok asa, echipat full!
Mi-am facut o salata si acum cat se mai aromeaza ea, caut disperata cheile de la o masina...credeti ca le gasesc?!?...ei bine, nu. Si asa vreau sa scap de sacii aia cu haine...
Mai incolo ma'c la dentist si abia astept...sunt atipica, stiu. Dar daca tot a insistat prietenul meu ca nush ce are el de chituit pe acolo, e perfect! Sa-mi faca si detartrajul, ca au trecut 2 luni de acuma si nu mi-i suport asha...
Pupi...mai vin eu pana plec!
SUN 29+