Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
MissJJ spune:
Vai turbezzz. Am scris un super mesaj frumops pt toata lumea si cand la ultima fraza si sa dau send s-a blocat si s-a sters tot.
Promit sa revin mai tarziu ca acuma mor de nervi nu mai pot. De juma de ora tot scriu aici si cand colo.
Mikycris La Multi Ani sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesele tale.
Uff revin mai incolo ca ma doare spatele de mor nu mai pot sta la calc. Mai si ce emsaj fain si eram la o secunda de al trimite. Disper....
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
cristina_p spune:
Salutare fetelor,
Miky La multi ani !!! , sa iti dea DD multa putere in continuare si sa fii fericita cu cele 2 comori ale tale.
Violeta felicitari pentru fetita!!!
Nati ma bucur ca bebe e bine.
Si eu vreau la mare !!! Anul asta nu ajungem nici noi, din pacate. Dar noi am jurat ca nu mai mergem never ever la Marea Neagra. Dupa ce am fost la mare in Spania, Franta si Grecia, nici nu mai vreau sa aud de mers la mare in Romania.
la TOATE
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 22+
Don't cry because it's over; smile because it happened!
dara_d spune:
Am vazut ca se discuta de concedii dar la mine nu e cazul,imi place marea la nebunie nu am lipsit nici un an ,desi in ultimii ani nu am mai fost la noi la mare,dar anul asta nu voi mai ajunge,asta este trebuie sa fac ceva sacrificii pentru bebe dar nu imi pare rau, ca o sa merg anul urmator impreuna cu fetita si cred ca va fi superb.
Eu nu mai am voie sa plec din bucuresti ,nici concediu nu vreau sa imi iau inainte de nastere .
La birou voi merge pana aproape de nastere cu o saptamana,asa ca sunt invidioasa pe fetele care au spus ca vor sta acasa mult mai repede.
Ma duc sa scot prima masina si sa mai pun una la spalat.
27+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
bobitamica spune:
Buna fetelor,
Revin si eu dupa ceva timp...desi va citesc zilnic.
Carucior Am luat si carut Chicco 0.5 Evolution,dar in Bucuresti costa 500 lei.Eu l-am gasit cu 390 lei,deci depinde de unde il cumperi. LA reprezentanta Chicco nu il au...le expun doar pe cele foarte scumpe.
Vreau sa va spun ca cel de 12 mil. nu merita ..este foarte prost..este varianta ieftina a celui de 20 mil. Aveti gija daca il cumparati...pentru ca rotile sunt destul de proaste si materialul e foarte prost.
MickyCris....LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa si sa ai grija de fetitele tale!!! Pentru orice..noi suntem aici.
Intalnire- daca va intalniti saptama viitoare vin si eu...doar sa stabilim locul si ora.
Am fost si eu la eco-morfo si fetita este bine,dar cred ca v-am mai spus asta.
De curand insa mi-au iesit analizele la Toxoplasma si lysteria...pe care le-am facut ca m-am speriat din cauza unei maioneze cu galbenus de ou.
Pot sa va cer si au ajutorul??? va spun rezultatele mele si sa imi spune-ti si mie daca sunt ok? pentru ca docorita mea de familie nu mi le-a interpretat...iar ginecologul nici nu vrea sa le vada.
Deci: Ac Anti-Toxoplasma IgG..negative (0.0)<2Ul/ml:negativ
>3Ul/ml:pozitiv
AC Anti-Lysteria Negativ
Tiberica...te pup si eu si poate vb la telefon.
Va pup pe toate
bobitamica24+- IRINA
M&M spune:
Nati, ma bucur ca sunteti bine..
Bobi, rezultatele sunt negative, eu asa am inteles din ce ai scris tu, adica nu ai nicio infectie .
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Bobitamica, mie mi se pare ok. IgG e negativ, deci nu esti infectata. Dar le-ai facut aiurea, ca toxoplasma nu se gaseste in galbenus de ou .... si Listeria se face numai daca ai febra, altfel nu are sens.
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
MissJJ spune:
Hai ca vad ca azi merge aiurea totul. De dim ma simt ca si calcata de tren cu toate ca aseara m-am dus mai devreme la somn ca eram obosita si ma durea tare spatele. M-am frasuit toata noapte ca abia ma intorc de pe o parte pe alta ca se blocheaza ba soldul ba spatele plus ca e burtica mare si e greu si amortesc mereu si dim am resuit sa adorm bustean si la 7 m-am trezit speriata de genul vai cat e ceasul si s-a trezit si fata pe la 7 si ceva.
Ok zic asta e is mai obosita azi si ma duc la bucatarie sa pun sa pap cereale si am vrut sa mut o farfurie cu papa in figider si efectiv mi-a zburat din mana nici nu am avut timp sa reactionez si am spart-o.
Si apoi ma chinui cu mesajul si scriu si scriu si dispare tot.
It just isn't my day today.
Anaco hai ca ai fost simpatica cu urzicile, da is bune intradevar.Bafta azi la eco.
Gabriela82 am trecut caruciorul si numele bebitzei la listutza.
Atb . Da am avut o zi frumoasa numai ca poze abia sapt urm ca ieri nu am mai apucat.
Dma bine ca ai fost si stii ce si cum. Acuma poti fi mai linistita ca stii ce s-a intamplat.
Didi la mine nu merge metoda asta ca de multe ori se blocheaza si daca dau back sau ceva apare pagina cum as trimite mesaj dar fara scris.
Anaxena periutza soft, paradontax pasta de dinti si poti merge si la dentist sa vezi ce si cum eu am tot amanat odata si cand am ajuns a trebuit antibiotice si antiinfralamtoare plus ceva gel aplicat de dentist o data la cateva zile.
Ralu da ms suntem bine momentan ieri a papat bine fara sa vomite a mai tusit noaptea dar nu are febra sau ceva speram sa scapam de data asta.
Tiberica imi pare rau sa aud ca tre sa faci injectii speram totusi sa scapi de ele. Legat de pantofi nici nu stiu exact cum e culoarea la rochie ca pana nu o vad efectiv de aia am zis dupa ce o iau o car cu mine cand merg sa caut pantofi ca sa fiu sigura ca se potrivesc.
Kimmy ma bucur ca adua ce bebe ste ok. Imi pare rau pt bebeul prietenie tale, speram sa fie ok pana la urma.
Irinuca stai calma ca nu esti sg pe podium. Si legat de marimea burticii va rog eu nu va mai stresati si nu mai ascultati ce zicea lumea ca normal nici nu ar trebui sa zica nimic, aici lumea zambeste te intreaba cand nasti si daca esti ok si atata, nu isi da cu pararea sau sa pua mana pe burtica sau sa se bage in seama. Urasc bagatul asta in seama aiurea. Si eu canmd vad gravidutze sau bebe mic si scump zambesc si gata da nu pun intrebari nu fac comentarii si mai ales nu pun mana nici pe burta femeii nici pe bebelush ca nu e frumos, nici mie nu mi-ar place.
Marimar ma bucur sa aud ca sunteti bine. Fain ca se mai incalzeste si la voi la noi e soare momentan da inca e cam rece ca a nins in weekend.
Violeta_m_tm spor la treburi ca aveti o multimea de facut. Tinem pumnii sa reusiti sa terminati la timp.
Camy asteptam poze cu noua coafura.
Gini, Lori .
Vicky e fain caruciorul ala este si la noi modelul asta nou.
Caprioara ma bucur sa aud ca Matei e mai bine. Concediu placut, e fain ca iesiti oleaca.
Dara ms. Nici eu nu am azi mai nimic de facut vreau sa lenevesc ca ma doare tare spatele si nu ma simt extraordinar. Am pus numai o tura de rufe aia ramasa de ieri la spalat si cam atata.
Nati . Ma bucur sa auzim ca sunteti ok.
Acuma am si eu o mare rugaminte la voi, de fapt va implor nu va rog, nu mai vb de mare ca asta e sg mea slabiciune, de mancare si desrturi si retete puteti vb cat vreti voi gasesc eu ceva da nu de mare si plaja si nisip.
Eu de la 1 an si 8 luni am mers in fiecare an la mare si asta e marea mea dragoste dar in ultimii ani nici pe aproape nu am ajuns. Cand am venit in uk am stat la malul oceanului era super windsurfing plaja mare, bine e mai rece apa si nu e as acald ca in ro sau spania dar e f fain si aici, apoi a trebuit sa ma mut in Londra si adio marea mea iubita. Apoi am fost cu Flo in concediu dar cum nu aveam masina nu am mers la mare ca e mai departe de noi si era prea mult cu trenul am fost la un resort f fain, apoi am nascut fata si iar nema concediu, apoi ne-am mutat tot vara si iar nema concediu si acuma iar bebe si nu avem inca masina deci iar nu vad marea.
La mine nu conteaza care mare este mare sa fie ocean ce o fi nisip soare si eu is happy.
Asa ca ati gasit si marea mea slabiciune, marea.
Gata am reusit sa rescriu tot ce am scris si am pierdut merg pe canapea ca ma rupe spatele, mor nu stiu ce m-a pocnit asa deodata.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Gini75 spune:
Fetelor, bobitamica, anka, boti, spuneti-mi si mie de unde ati cumparat carutul Chicco 0.5 Evolution. Merci mult.
Gini
M&M spune:
Mada, sa treaca supararea. Sunt zile si zile, nu te stresa din cauza ca s-a blocat comp si nu ai putut trimite un mesaj.
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!
De citeva zile am o stare tare aiurea,nu am chef sa fac nimic,nu am chef sa vb cu nimeni,nici nu am cu cine,poate e de la vremea asta urata!
Sper sa mi revin dupa ce il vad pe bb Alex,in seara asta merg la doctor.
SUN mi a placut visul tau,poate cere Galu sorici.
Apropo de vise,ma suna ieri soacra mea sa ma intrebe daca sunt bine ca a visat ea ceva urat.I am zis ca sunt bine si am inchis repede tel,nu am vrut sa aflu detalii!Acu sunt putin stresa ca merg la eco,dar nu cred in superstitiile soacra mii.
VICKY ...caruciorul ala de la chicco ,cred ca o sa l cumpar eu,doar ca pe albastru.Aici costa 325 e iar pe un site pe net l am gasit la 285 ,doar ca dureaza cam 1 luna pana ajunge la mine,nu au culoarea aceea in stoc
Aici imi trebuie scoica ptr masina si bounceru ptr ca vreau in august sa plec cu bb mic in tata,cu masina.De la mag. mi au spus ca nu pot tine mai mult de 2 ore bb in scoica.
Caprioara multumin ptr informatii,am iceput si eu sa cumpar lucrurile ptr spita,mi am luat 2 perechii chiloti si halatul
MADA...imi pare rau ca te simti rau!Sper sa treaca durerea de spate!
Ma duc sa fac ceva de mancare la sot si revin!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA29+