Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai ca cica sa stau si eu langa ea la masa! Nu vezi, Anamaria sta langa ei si s mai mari...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, sa fie intr-un ceas bun. Felicitari!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lamuriti-ma cum faceti lectiile cu copiii. Ma gindesc ca nu fac bine vreo chestie. De stat linga el nu stau, dar poate sa-l ajut in alt fel. Singura data cind stau cu el e sa-l cronometrez. Da, facem matematica-viteza (mad minute - adica sa vedem cite operatiuni pe minut...)
Ciuf, cred ca numai in vizita... Daca o fi sa ma mut de aici sper sa fie la mai cald.
Ma gindesc sa fac in seara asta un pui la gratar a la "Sirba in caruta". A incercat cineva?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Acum, Ralu le face (cand are) si eu i le bag in geanta !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aici am gresit. I-am pus hirtiile in geanta de la inceput si jobul meu a ramas!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bogdan n-are teme, e la kindergarten. Temele i le da insa ma-sa de mine, asa ca trebuie sa pun mana pe carte sa ii pun semne pe paginile pe care tb sa le faca si apoi sa le controlez si sa explic dc. n-a facut bine ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hop si eu!

andrada, multam mult de expresii... cum iti mai vine una pe limba, scrie notez tot... sincer cand le-am citit am avut impresia ca maine voi ateriza in USA( in sensul ca habar nu am auzit de ele)
nu am mai intrat de mult , si acum am citit dintr-o suflare tot, asa ca nu mai stiu nimic... vorbesc din amintiri...
hilde, 56 kg la 1.69 inaltime????? esti manechina , draga, ia asculta aici... 1.70 inaltime..........88 kg...ei, cum suna??
dar sa vezi cum arata
hai, ca ma dau cam mult cu capul de pereti si nu face bine la cerebel

fetelor, hai sa va spun durerea mea... job-ul si studiile!
eu , in romania am terminat ASE-ul ( sa nu va aud cu bancul cu bila de pe cladire) ... diploma e studii economice -comert...aici mi-am echivalat studiile si mi-a reiesit bachelor's and master's in bussines administration........ nu va mai spun pe unde am lucrat in romania , ca iese msajul prea lung, intrebarea mea e, cum fac si eu ceva in accountig? ca tocmai ce-am citit pe aici ceva....
eu am lucrat in contabilitate destul de mult in romania, dar sunt convinsa ca aici nu-i acelasi lucru....
sariti si m-ajutati cu sfaturi si idei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

bineinteles ca am vorbit numai de mine!
cami, mai ai un pic!.... iti tin pumnii!
sanzi ana , tare frumos feciorul!!!
miere amara, eu zic sa iti iei alta masina! pe bune ca nu merita sa bagi atatia bani...
as mai avea de spus , dar am uitat deja... asa se intampla cand intri rar..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lia poate te ingrasi pentru ca te infometezi prea tare. Ideea e ca nici o cura de slabire nu merge daca e in forta ca sint doua mecanisme, unul de scurta durata si unul de lunga durata. Daca te infometezi brusc, corpul intra in "awareness" si anume "starvation mode" ( mecanism ramas de pe vremea cind omul minca cind avea- gen hibernation) si atunci acumuleaza tot ce bagi. De ex daca in mod normal procesa 65% din mincare ( restul disregard) in starvation mode ajunge la 80-85% ( nu stiu daca procentele sint riguroase). Abia dupa o lipsa indelungata de calorii va incepe sa slabeasca. Pe de alta parte daca un regim e prea drastic si prea de lunga durata, corpul (ficatul si pancreasul) incep sa ruleze mereu la 85% ( ca s afie siguri ca au energie cind le trebuie sa proceseze) astfel incit din momentul in care maninci normal te vei ingrasa. Cura de slabire trebuie facuta discret, cit sa nu se prinda corpul. Nu stiu daca ati inteles. Ideea e ca body-ul asta al nostru e mult mai istetz decit se credea. De ex e in stare sa produca orice vitamina ( fireste in afara de vitamina C-asta e defect comun genetic) Din carbohidrati sa produca proteine si invers. De aceea poti minca de ex numai carne o viata intreaga (daca suplimentezi cu vitamina C) si sa traiesti fara probleme, ficatul produce colesterol cind vrea el...etc. Dar nu te vei ingrasa niciodata daca maninci numai carne ptr ca organismul consuma enorm de multa energie sa produca carbohidrati din proteine ( si invers de ex la o dieta de morcovi) si de fapt intra intr-un fel de "fail-over" mechanism in care se produc alte chestii care ajunse la creier cica ne fac destepti...etc ( ketones se numesc pina acum vreo citiva ani se credea ca brain-ul traieste numai din oxigen si glucoza). Ca si cum ar incerca sa se salveze singur. Avea dreptate ala cu gena egoista.
Mie imi plac chestiile astea cu body,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Philip, felicitari!!!!! Ai mai pus ceva poze cu Pupi?? Tot asa pletos cu nasu in vant este???

Nici noi nu avem teme, da' si io ii mai dau lui David uneori ceva de facut cand vad ca se plictiseste...il las singur...
Da' copilul meu e stilul repezeala, sa termine cat mai repede!!! Si de colorat, baga o viteza, depaseste tot ce prinde numai sa termine!!!!
Scrie urat, dezordonat...scrie si pe marginea paginii sau pe masa ...
Nu stiu daca o fi varsta, sau asa e firea lui (sper ca e varsta totusi!!!)

Ciuf, noi am inceput inotul la 3 ani jumate...a prins repede David si are rezistenta la inot (de fapt asta e secretul in sportul asta: respiratie, rezistenta, coordonare si viteza).
Acum inoata toate stilurile: crawl, butterfly, breast, dog paddle...in fine le invata, inca nu are miscarea coordonata la toate...dar face progrese rapide!!!
Pe mine ma uimeste cate ture de bazin poate sa faca si cu ce viteza (in fine are si labe in picioare la unele ture)

A_alinta, multam seamana cu ma-sa

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput