Fetele din America (105)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Offf, cat ati scris...
Sanzi, arati foarte bine. Eu m-am ingrasat de cand am venit aici vreo 5 kg, ajunsesem si la 70 de kg in iarna la 1.72 inaltime, acum am vreo 67kg, eu sunt mai osoasa, lumea cand ma vede imi spune ca nu se vad kg chiar asa, dar cand imi aduc aminte ca acum 3 ani aveam 58 de kg, ma apuca plansu....nu mai vad eu vremurile alea..
Masina noua, nu-mi pot lua pt ca nu am bani.Si asa si pe asta am luat-o cu economii din bursa si financial aid. O sa repar doar bumper-ul si atat.
Philip, felicitari pt cetatenie.
Cam atat, mai citesc pe aici un pic si ma duc la culcare ca sunt franta si plina de nervi. Azi am fost baby sitter si m-a cam enervat bunica. Vrea sa puna copil de sase luni pe olita si i-a dat si limonada sa bea (lamaie plus zahar).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
sinzi_ana spune:
Andrada, deci tu spui sa mananci numai carne???
Eu sunt pofticioasa...si imi e foarte greu sa tin o dieta..asa ca de luni pana vineri mancam foarte putin (de genu: ciocolata neagra dimineata - in loc de cafea- oua fierte cu morcovi la pranz si o grapfruit seara) si in we ce pofteam, cu ceva limite!!!
Si gym o ora pe zi, si inot cand prindeam
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
adriana spune:
Copilu meu e la kindergarten si are teme.. Si le face singur, adica ma pune sa citesc ce cer(cand nu stie), dar in ultima vreme citeste singur si le face dupa mintea lui.. Le corectez si gata... Mie mi se pare ca sunt prea multe.. l-as lasa de capul lui- joaca, pian.. Cred ca e stilul lui sa fie mai silitor, ii si place sa bibileasca.. ii explica Olgai numerele, cifrele, o pune sa scrie
MAi, fetele cu slabitul, voi ati incercat aparatul asta:
http://www.tryabrocket.com/
Ma intere doar pentru abdomene, ca eu am burtica si nu mai scap DELOC de ea...
Cred ca numai cu exercitiu mai scap de ea, altfel... nu se ia cu nimic
Anamaria, come back
Si noi avem casa din caramida, dar la vopsit dispar liniile dintre, alea albe, parca e urat fara ele(chitul).. voi cum faceti sa nu dispara?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Aici am gresit. I-am pus hirtiile in geanta de la inceput si jobul meu a ramas!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Same here!!!!!
Si Ralu a avut teme la kinder.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Adriana, eu il am pe asta. Sa stii ca da rezultate daca te tii de treaba, minim 10 minute pe zi.
http://www.abdoer.com/products.asp
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
ruxij spune:
Ce chestie, altii au teme de la kindergarten. La noi cica ne-a zis ca kindergartenu' nu e pt. invatat ci pt. socializat. Ce invata al tau copil la kindergarten, Adriana?
ruxij spune:
Andrada, aiurea, ma ingras pt. ca imi place sa mananc Daca m-as ingrasa de la nemancat as avea o scuza cum ca corpu face si drege...ce ai zis tu:))
adriana spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ce chestie, altii au teme de la kindergarten. La noi cica ne-a zis ca kindergartenu' nu e pt. invatat ci pt. socializat. Ce invata al tau copil la kindergarten, Adriana?
Au in fiecare vineri test de spelling, le da la inceputul saptamanii vreo 5 cuvinte usoare, de cate 3-4 litere, si cu ele lucreaza toata saptamana, sa le scrie in ordine alfabetica, sa le scrie de 3 ori pe fiecare, sa faca mici propozitii cu fiecare.. Apoi cauta cuvinte incepand cu aceeasi litera si le cere sa le deseneze, azi cu R-red, road, run, robot..
Deseneaza pe o carte, unde fac si diferentierea formelor: patrat, cerc, dreptunghi..
Acum vad ca au inceput cu banii, aduna pennies, nickels, quarters.
Le mai da si niste mici carticele pe care le citesc, cuvinte usoare.
Cam atat, din ce imi aduc aminte..
Miere, si cat costa? ca pe site-ul lor n-am gasit.. si fac si pentru abdomen nu numai pentru spate, nu?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
miereamara spune:
Adriana, cred ca a costat 150 de dolari.
Si baietelul pt care fac eu baby sitting are teme la kindergarten. Deja citeste binisor in lb engleza, acum il invat sa citeasca in limba romana, e super haios cum pronunta sunetele in limba romana cu accent.
Martin Luther King Jr.
ruxij spune:
Multumesc Adriana. Se pare ca aveti o scoala f. buna. Si a noastra, dc. te uiti pe bestschools.com are ratingul 10/10, dar nu fac nici teste, nici teme-nimic.