Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Stersei asta, ca am vazut ca e deja subiect la generale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by a_alinta

hop si eu!

andrada, multam mult de expresii... cum iti mai vine una pe limba, scrie notez tot... sincer cand le-am citit am avut impresia ca maine voi ateriza in USA( in sensul ca habar nu am auzit de ele)
nu am mai intrat de mult , si acum am citit dintr-o suflare tot, asa ca nu mai stiu nimic... vorbesc din amintiri...
hilde, 56 kg la 1.69 inaltime????? esti manechina , draga, ia asculta aici... 1.70 inaltime..........88 kg...ei, cum suna??
dar sa vezi cum arata
hai, ca ma dau cam mult cu capul de pereti si nu face bine la cerebel

fetelor, hai sa va spun durerea mea... job-ul si studiile!
eu , in romania am terminat ASE-ul ( sa nu va aud cu bancul cu bila de pe cladire) ... diploma e studii economice -comert...aici mi-am echivalat studiile si mi-a reiesit bachelor's and master's in bussines administration........ nu va mai spun pe unde am lucrat in romania , ca iese msajul prea lung, intrebarea mea e, cum fac si eu ceva in accountig? ca tocmai ce-am citit pe aici ceva....
eu am lucrat in contabilitate destul de mult in romania, dar sunt convinsa ca aici nu-i acelasi lucru....
sariti si m-ajutati cu sfaturi si idei!!!

alina

Alina,

Si eu am terminat comertul la ASE :) numai ca nu am facut niciodata contabilitate in Romania si nu stiu ce se intampla in contabilitatea de acolo, nici termenii nu-i stiu in romana. Dar am avut colegi, fosti contabili in Romania, care au facut conexiunile foarte rapid aici si erau cei mai destepti din clasa. De fapt erau fenomenal de destepti, ma enervau ca aveau numai A+. Eu trebuia sa muncesc dublu fata de ei si nu aveam notele lor.:) Am inceput de la debit si credit si mi-a luat ceva timp sa inteleg notiunile de baza.

Eu cred ca iti gasesti job sigur aici daca nu ai deja, cel putin in bookkeeping la inceput. Nici nu iti trebuie scoala daca ai facut contabilitatea in Ro pentru inceput. Incearca sa trimiti resumeul la o agentie de plasament daca nu gasesti singura si iti gasesc ei ceva temporar, macar sa obtii putina experienta. Multe femei in zona mea fac bookkeeping si payroll de acasa pentru firmele mai mici.

Programele de contabilitate de aici sunt foarte simple, nu stiu cum erau cele din Romania. Colegii mei spuneau ca e mai simpla contabilitatea de aici.

Daca vrei sa faci contabilitate mai avansat, mergi la o facultate langa casa ta si vezi ce-ti ofera ei. Daca vrei sa te faci CPA, vezi ce cerinte are statul tau. Unele state am inteles ca nici nu cer sa ai master ci doar un anumit numar de cursuri in contabilitate.

In ceea ce priveste cura de slabire am observat ca la mine functioneaza ceaiul verde sau alb, fara zahar. Sa incercati sa beti o cana de ceai dupa fiecare masa. Asa fac chinezii, la ei am vazut asta. Nu exagerati ca sa nu ajungeti ca ei. Apoi o sa cereti cure de ingrasat. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mersi Ruxi.. Pai e si scoala baietilor lui Anamaria... suntem pe-aproape...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

V-am spus ca se poate numara si dupa infinit???
David m-a invatat: infinity-one, infinity-two....etc

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, felicitari pt kg pierdute, io m-am cam obisnuit asa :)

ciudat ca intrebi de freza lui philip, uite aici:
www.apha.shutterfly.com

l-am tuns dupa ce ne-a cerut insistent si in mod repetat. da' nasu-i tot asa ca o mosteneste pe mami :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele stie cineva o reteta de salata cu shrimp aruncat in ea???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Spinach and Shrimp Salad de la Applebees este extraordinar de buna. As putea sa mananc din aia in fiecare zi.

N-am reteta salatei aceleia, dar uite aici alta asemanatoare:

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/5420

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hilde, merci mult de tot de informatii!
problema mea e ca nu stiu termenii in engleza... deci invers ca la tine..
maine te bombardez cu intrebari, acum m-asteapta mandra sa-i fac baie, papi, pregatirea de somn.... dar maine, nu mai scapi de maine
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

V-am spus ca se poate numara si dupa infinit???
David m-a invatat: infinity-one, infinity-two....etc

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Grozav!!!!
Si felicitari pentru noua silueta!! Sper sa te iau de model dupa ce nasc .. am maare nevoie!!

AMR 18 zile!!

Cami 36+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona merci pentru reteta de muffins. Abia astept sa ii incerc si eu. Am o intrebare: trebuie banane din cele coapte-coapte( maro) sau pot fi folosite oricum?

AMR 18 zile!!!

Cami 36+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput