Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Ruxij, merci mult de raspuns. Luca are acum 4 ani si 5 luni.

Pai e f. avansat dc. la 4 ani si 5 luni e la nivelul 2 la YMCA. Sa vezi la 6 ani, dc. va tineti, ce mare inotator va fi!
David al lui Sanzi e inotator f.f. bun si are doar 5 ani!! Chiar asa Sanziana, voi cand ati inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Chiar la tine ma gandeam AnaMaria. Stiu ca ai tai fac tot felul de activitati. Cum te descurci?

Am ajutor si planificare multa...Si poate nu sint chiar asa "on top of things" pe cit as vrea sau e posibil cu unul singur dar am fost copil singur si nu mi-am dorit asta pentru ei "in the long run".

Acum avem (dupa schimbari): joi reading club (si ii aduce mama acasa), vineri pian (o ora fiecare, vine Dna acasa) si simbata 3 ore (si un pic de scrima). La scrima ii duceam eu, dar acum ii duce sotul sa aiba mai mult timp cu ei intre baieti (aveau vineri seara dar programul profesoarei de pian nu ne mai ingaduie vinerea ca liber).

Lectiile Nick si le incepe inainte sa vin eu, Alex cind intru pe usa. Ii am pe amindoi la aceeasi masa (capete opuse) sa pot tine un oki la slanina si unul la faina. Nick citeste pe cont propriu (foarte mult...acuma are in paralel Oliver Twist si 1984 cum se pupa habar n-am), Alex ii place sa aiba pe ma-sa linga el...

Programul de somn e decalat cu o ora...Alex, primul - cere mai multa atentie in timpul zilei si asta imi acorda timp in plus cu Nick "one on one" de impletit povesti.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Asta e chestia, ca eu le fac mai mult singura. Si eu mi-am dorit doi copii, dar nu imi permit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da! dar tu ai si o pereche de bunici cu tine Anamaria. Face mare diferenta.

Si eu Ruxij doar eu singurica alerg de colo colo cu Raluca. Ea oricum nu are decat jazz classes, vreau sa aibe timp de invatat mai mult.

Ralucuta isi face temele singurica de anul trecut. E maricica!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corinadana, eu sint singura cu ei. Adica l-am cooptat pe sot, n-are de ales.
Alexandru isi face lectiile singur dintotdeauna. Cum adica faceti lectii cu ei? In ce sens? Ca doar nu faceti voi temele, presupun.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

Io's gramada pe el [:lol:]

Lasa mai copilul sa respire! Nu stiu tu cum esti, dar eu il sufocam pe Alexandru pina sa vina Anuta.

Ciuf, astia ma pacalesc la Parks & Recreation, la voi e mai ieftin! Am vazut azi o oferta de job (pt. sot) in Colorado Springs, poate ne mutam! De fapt nu... ziceai ceva de zapada. Brrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gata am trecut si eu de interviul pt cetatenie. a fost bine, mai mult a durat waiting time-ul decat interviul care n-a fost mai mult de 7 minute. am primit toate cele 10 intrebari si am raspuns corect la toate. cica sunt multi aplicanti si probabil ca ceremonia sa fie tocmai in iulie-august, nu-i bai, astept.
un we frumos!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bravo lui Alexandru! Ralu de anul trecut( a 2a) a inceput sa si faca temele fara sa mi ceara sa stau langa ea. Singurica sta si face! ha ha cand nu le are deja facute de la scoala...

Felicitari Philip!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Pai si stateai asa linga ea pina facea temele? De ce?
Eu nu-l las complet singur, sint prin preajma. Adica imi fac de lucru in bucatarie si el scrie la masa din breakfast area.

Philip, felicitari! Dureaza mult pina la ceremonie, dar macar stii c-ai rezolvat-o. Citeodata te anunta mai repede decit zic initial. Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, poate va mutati pe aici. Eu zic ca iarna aici e mult mai blanda ca in Ro. Nu am trait sa simt gerurile si ninsorile din Ro. Asa ca nu e mai rau ca acolo. Dar daca compari cu Texas, daaa, vremea e mult mai rece aici.
Macar in vizita sa ajungeti si voi o data.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput