Fetele din America (105)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Cred ca acusi nu va mai citesc. Eu sint cea mai baba si cea mai grasa. Sinzi, fac tot ce spui tu (minus infometare ) si ma ingras in continuare.
Anamaria, care reteta? Ribs? Daca vrei o pun, ies gustoase.
Ati scris mult si eu ma grabesc, dar va scriu mai incolo.
Andrada, la noi inotul vine cam $8 pentru 40 de minute. Parks & Recreation e mai ieftin decit YMCA. Dar nu stiu ce facilities au la voi, la NY era cam nasol unde am fost eu. Aici e proaspat inaugurat si e la fel de frumos ca Lifetime Fitness, numai ca ala e de zece ori mai scump.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Ramona...nu ribs (ca io le fac afara la afumatoare - io le tin 6-8 ore pina cad dupa os)...vreau reteta de muffini nelipiciosi.
Lasa ca nu esti singura grasa...iti tin trena io!!!
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Ramona J spune:
Anamaria . Vezi in urma, ca am scris reteta de muffins.
M-am uitat la preturi, platim $6.6 pentru 40 min. de inot. La Anuta vad ca e scump, acelasi pret pentru 30 min.
ocebine spune:
Aha...notat..noi vara la YMCA platim $60/8 sedinte.
Anamaria
ruxij spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Ruxij, cand a inceput Bogdan inotul? L-am dus si noi pe Luca la inot dar pare o joaca deocamdata. Nu se forteaza deloc copiii, se balacesc, se stropesc, e destul de lejer. Insa nici unul din copii nu a trecut la nivelul urmator pe motiv ca nu fac pluta cum trebuie, asa ca trebuie repetat nivelul 2.
Ciuf, am impresia ca Luca e mai mic ca Bogdan al meu. Bogdan are 6 ani. Am inceput inotul de la 4 ani jumate. DAR. La YWCA sau orice lectie de grup asa se intampla, cum povestesti. Mi se parea ca nu face prea mult progres. La lectia de grup il duceam pentru socializare. Dupa lectia de inot ieseam cu copiii la Mc.Donalds sa se joace la tobogane, ca era iarna si unde sa te joci, era o distractie (acu' n-am mai fost la McDonalds de cand am terminat inotul ala--adica de vreun an si mai bine). Bogdan a mers IN PARALEL cu lectia de grup cu lectii individuale la piscina universitatii de aici. Am facut mare taraboi pana mi l-au primit, telefoane peste telefoane cu directorul complexului bla bla ca cica era prea mic. Dar am reusit Dar se faceau lectii private si la YWCA. Lectia privata costa 20$ pentru 40 min. F. mult. N-am intrerupt decat cand am fost plecati. Aici la clubul asta costa vreo doua sute pentru toata vara--de martea de vine pana in august. Costul e in functie de nivel, la nivelul de sub Bogdan e mai ieftin, vreo 100 si fac doar de trei ori pe saptamana, iar la nivelul seniori nu stiu cum (adica aia cei mai si cei mai) costa 580$!!!! Cu cat esti mai avansat, cu atat mai multi bani iti cer, nu prea am inteles care e figura. Poate aia fac doua ore, cum zice Sanzi, o sa ma uit pe hartiile alea.
Sanzi, deci inotul ingrasa?? Zau ca m-as bucura.
Ciuf, as fi vrut sa ii placa si lu' fi-miu artele martiale, dar nu ma inteleg cu el. Am trecut odata pe langa o sala din asta unde faceau unii lupte si el a spus categoric: "eu niciodata nu o sa fac sportul asta!!". Nu ii plac astea cu contact fizic cred si nu ii place sa se bata. Asta e, n-am ce-i face. Noi vom ramane doar cu inot si pian. Nu pot face fatza la mai mult dpdv timp. Cand eram la piscina la San Francisco, a venit un mosh la mine si a zis de fi-miu "this boy is a great swimmer, he has a lot of potential. He has a future!" Cica el a fost nu'sh ce campion.
Mi s-a spus si ca ar fi bun la soccer dar nu mai am putere sa ma bag si in aia. Ma gandeam, eu cu un singur copil si abia apuc sa ma ocup de el, ca cc cum vin acasa sunt calare pe el, inot, alea, citim, facem lectii (ii antrenez focusul), nu m-as putea descurca cu mai mult de unul la acest nivel!!
ocebine spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ma gandeam, eu cu un singur copil si abia apuc sa ma ocup de el, ca cc cum vin acasa sunt calare pe el, inot, alea, citim, facem lectii (ii antrenez focusul), nu m-as putea descurca cu mai mult de unul la acest nivel!!
Un emoticon cu un riset din ala macabru n-avem?????
Vin-o in vizita...
Anamaria
ruxij spune:
Chiar la tine ma gandeam AnaMaria. Stiu ca ai tai fac tot felul de activitati. Cum te descurci?
Ramona J spune:
Merge si cu mai multi. Noi ne intersectam, ni-i pasam, ii punem sa se astepte unul pe altul. Dar daca e unul cred ca poti sta mai mult pe capul lui. Eu cu numarul doi exact asta am vrut sa evit, aveam impresia ca deja prea-l sufoc pe primul.
ciuf spune:
Ruxij, merci mult de raspuns. Luca are acum 4 ani si 5 luni. Sunt curioasa sa vedem cat o sa il tina sportul asta. Nu as vrea sa cedam prea usor (noi, parintii) daca el va spune ca prefera sa faca altceva. Nu vreau nici sa il oblig, dar nici sa fie obisnuit ca daca da un pic de greu noi il retragem.
Am platit $35 pe 10 sedinte a cate 50 de min. la Parks & Recreation.
Despre artele martiale ... hmmm, Luca e un maestru la partea demonstrativa. Daca il ataca vreun baietel se face mielusel. Bate in retragere. Nu v-am spus ca el e fetita mamei?
Acasa deja ne povesteste cum s-a batut el cu alti copii, cum a pus piciorul si pumnul . Vorbesc cu educatoarele zilele trecute sa ma conving daca al meu baiat chiar face tampeniile astea (neprimind nici un incident report) si imi spun ca Luca e un copil linistit, nu este deloc violent, nu au nici o problema cu el.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea