Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, ca sa vad pozele eu tre' sa type toata chestia... La linkul ala imi "freeze" totul.
Philip, iti spun eu saptamina viitoare cum e la inot. Anuta mea a implinit trei ani. E slabuta rau, ma gindesc si eu c-o tremura ca frunza-n vint. De la trei ani nu mai e nevoie sa intru in apa cu ea, vedem ce o fi. E si ea mare amatoare de apa, dar nu stiu cum o reactiona cind o dau pe mina instructorilor. Ramine de vazut!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf, Luca si Eva sint absolut deliciosi!!! Luca-biciclistul vad ca e tare neinfricat si are asa o expresie hotarita...imi vine sa-l maninc.
Iar Eva e o papusa vie, mai ales cu cornitele blonde. Iti sta bine cu rosu...cu ce te-ai facut? Pe vremuri mult apuse ma faceam si eu roscata asa ca focul...imi place nuanta.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Muama ciuf ce culoare nebuna ti-ai tras.
Scumpi foc copilasii tai.
Misto si decoratiunile southwestern. Super.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, chiar te rog, uite asa arata matzisorul meu:
http://www.apha.shutterfly.com/action/slideshow?caid=67b0de21b35c9058a4d5&a=67b0de21b35c9058a4d5&auto=0&idx=8&m=1&d=1208383852408

asta ca sa poti compara cu anuta.

si asta-i pt sanzi, cu freza cea noua:
http://www.apha.shutterfly.com/action/slideshow?caid=67b0de21b342a5982538&a=67b0de21b342a5982538&auto=0&idx=37&m=1&d=1208383963532

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Superbi copii, ciuf, sa iti traiasca!

Philip, si bogdan tot la patru ani a inceput inotul. Eu as zice sa nu incepi cu alea cu parintii, nu cred ca e necesar, incepe direct cu o profesoara particulara. La prima lectie de inot, la 4 ani, si copilul meu a stat atarnat de gatul profesoarei si a rezistat doar 15 minute. Si uite ca acum inoata si e mandru nevoie mare ca e in echipa cu copii de 8-9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Numai pui frumosi. Sa fie fericiti!

Si eu in tineretile nazdravane m-am facut roscata, dar ceva mai morcoveata. Faina culoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce faceti de Pasti?

Noi mergem la greci seara,
Si cred ca ma duc la Muncan si iau niste afumatura. Parca nu m-as baza ca imi iese din prima la a noastra.
Si un tort frantuzesc de la Stop and Shop ( sin 6 dolari o minunatie, mi-a vindut pontul o colega, ultima oara am luat 7)

Aa si la inceputul lui mai chaperonez o excursie la acvariu, aveti vreo idee cum sa supravietuiesc?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Andrada, ai luat 7 (sapte) torturi?!? My God, dar cred ca aveati ceva musafiri, nu? Cum se cheama sau cine le face, poate gasesc si eu pe la noi, ca daca e de tort bun, toti sintem amatori. Revin mai pe seara sa vad ce idei de Paste aveti, acum fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

uite aici:
http://www.stopandshop.com/stores/brands/simply_enjoy.htm
e chiar tortul ala din poza dreapta jos, e superb importat din franta (mai sint si altele europene)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, ce ati facut cu pletele baiatului?! E tare dragalas, sa va traiasca! Nu trebuie sa-ti faci griji, incearca si vezi cum reactioneaza. Eu pe Anuta o inscrisesem si acum jumatate de an, dar in final am renuntat ca se batea cap in cap cu programul de la library si tare ne place acolo.
Uite-o si pe mitza mica:
http://family.webshots.com/photo/2368302110091252628ZyKXUy
E slabuta si amarita, dar nu-ti vine sa crezi cita forta are! Daca o atirn pe monkey bars isi ridica singura picioarele pe bara urmatoare si apoi isi da capul pe spate, sa vada pamintul. Mai un pic da drumul si la miini si eu fac infarct.
Merge cu trotineta mare aproape la fel de bine ca Alexandru. E asa figura, din cind in cind ridica piciorul din aer exagerat de sus si-l tine acolo o vreme.
Hai ca prea o laud, mi-e greu sa ma abtin cind o vad asa haioasa.
Noi ne muncim sa facem gazon nou in curte, nu va imaginati cum erau copiii cind i-am adus seara in casa! I-am zvirlit direct in cada, ca nu se mai deosebeau de compost.
Andrada, ma duc sa studiez tortul.
Andreea, uitasem sa spun ca tare frumoase poze mai aveti! Nu m-am uitat chiar la toate, dar am vazut o buna parte din ele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput