Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mesajul de la Johns Hopkins este un hoax, nu e trimis de Johns Hopkins. De asta toamna au dat aia dezmintire. Asta nu inseamna ca nu or fi adevarate chestiile alea, dar e ceva ce as fi putut scrie si io si apoi transmit la toata lumea si zic ca e de la Johns Hopkins. Nu e.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Asa am eu unii de la Jehova's Witness sau cum le-o zice.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Io la astia stii cum le fac. Uite asa
Deschid usha: HIIIII
Apoi tot eu, imediat: BYYYYE--Zdrang usa. lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce mult ati scris!!!!
Eu am mancat un spanac cu fructe de mare...hihi...dar mi s-a cam aplecat...

Ciuf, si lui David ii place sa mearga pe bici dar nu e pregatit sa renunte la rotile ajutatoare!!!! Din pacate noi aici nu prea avem unde sa ne plimbam...la 40C cine are chef de insolatie pe bici????
Vrem poze, ca stim ca faci poze superbe!!!!

Philip, bravo!!!!! Eu m-am cam culcat pe urechea bleaga...nu am mai fost la sala de mult...doar la piscina!!! Incearca sa pui un pansament elastic la picior!!!!

RamonaJ, io sunt scorpie dimineata...nici sotzu nu ma trezeste ca am coltzi...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Wow ... ati scris nu gluma...
Eu sport organizat nu prea fac... dar alerg pe langa prunci. Multam Andrada de precizare pt biciclont.

Azi am fost franta. Pe amiaza cand ziceam si eu ca-mi pun picerele-n sus am avut pe cap trei copii. M-a implorat o vecina... Saraca, duminica noaptea sotul ei a avut un accident de masina...si azi il externau... Un idiot beat si-a parcat masina pe parkway. Lumini stinse tot. Si de-a latul. Cand de beat trebuie sa ii sa o faci??? Si ei a intrat in plin. De-a dreptul norocos e ca nimeni n-a ramas cu probleme serioase. Numa masini zob, ceva coaste...

Pustoaica vecinei era cam terminata... in fine i-am pus pe toti la alergat si la jucat fotbal european cu porti cu tot . Merg la nani ca si maine-i o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxi, eu nu pot. Mi-a si zis una ca ea mai vine, ca sint nice. Cu toate ca am asigurat-o ca n-are sanse sa ma lamureasca.

Sinzi, nici eu nu sint morning person. De fapt dormeam cind a sunat fatutza si din dormitor nu aud telefonul. Baietii sint matinali, ei erau deja prezenti la cafea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Snee, vai de tine...
Lia tot voiam sa-ti zic, pina mai pune Bogdan pe el, ai incercat asta:http://www.warmbelly.com/?.
Ieri ii ziceam unei mamici la inot de wetsuit ca tremura fetitza biata de ea ca frunza (mica-mica si slaba) si apoi m-am gindit la tine,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pusei poze cu Luca de aici. Am fugit la scoala.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Merci, am comandat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ca se tot vorbeste de inot, am si eu ceva intrebari si poate sanzi si celelalte experte ma pot ajuta. eu am fost cu phili in iarna ca sa incerc terenul si desi stiu ca-i place apa enorm i-a cam fost frica si a stat agatat numai de gatul meu, apoi i-a fost frig (desi pt mine era ok) si-am plecat. mai mult am pierdut pe drumul pana acolo si inapoi. acum ma bate gandul sa-l inscriu la lectt, sa mergem la cele tdoler-parent la inceput ca sa se acomodeze si-apoi sa-l inscriu pt preschool, level 1 si tot asa, sa-l inscriu numai la cele cu parintele si daca nu-i place sa abandonez...ceva recomandari?
sa-i iau costumul care tine burta calda :)?
el va face 4 ani in iulie deci e inca micut...

ma repet, ciuf, spune-mi care-i secretul tau ca noi ne gandim la inca un bebe da' nu vad cum am face fata...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce copii frumosi ai Ciuf! Au ceva singe irlandez in ei?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput