Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hile, interesant. Unele chestii le stiam. Adevarul e ca e greu spre imposibil sa te feresti de toate. Eu incerc, dar de exemplu sintem cam carnivori.
Ciuf, bravo lui Luca. E mare atlet! Eu sint geloasa cind vad ce sportivi aveti acasa. As vrea sa-l vad asa si pe Alexandru, dar el e cam mototol. Mege la inot, dar parca i-a mai disparut din elan. Cu bicicletele mergeam si noi intr-o vreme in fiecare weekend, trebuie sa reluam obiceiul. Ii si placea si lui. Noi avem un soi de trail peste drum, e mititel si views nu sint dintre cele mai interesante. Dar e aproape! Mai degraba mergeam prin cartier, e frumusel si ne mai clateam ochii.
La vreo mile de noi este o rezervatie naturala, chiar ca ar trebui sa mai mergem.
Noi avem niste biciclete Schwinn, de la garage sale! Eu sint tare happy cu bicicleta mea, si a lui Alexandru e tare faina. Nu stiu ce marime e, doar cu putin mai mica decit cele pentru adulti. A mea cica e Speedster

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hilde, www.snopes.com/medical/disease/cancerupdate.asp" target="_blank">nu e adevarat mesajul.
Ramona, noi avem un trail foarte fain in spatele casei care ne duce, daca vrem, in Santa Fe, New Mexico.
Bicicleta mea e Schwinn si injur la ea birjareste ca nu schimba cum trebuie vitezele. cel putin franele merg. Sotul cica imi face surpriza si imi ia o bicicleta buna de ziua mea. Bine ca imi spuse . Ca nu vreau . Asa ca tema de gandire ce imi ia de ziua mea. Sunt asa de satisfacuta cand il vad cum isi scotoceste buzunarele mintii ce sa imi cumpere. Nu stiu nici eu, dar asta e secret. Sper sa nu imi zica ca imi da bani sa ma imbrac .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, cum le faci frate pe toate si scoala si serviciu (ai mai pomenit, dar cred4eam ca am inteles eu gresit...) si 2 copii. deci luca merge la gradi dar cu eva ce faci?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana beu, azi dimineata am fost la alergat si-am alergat pt 25 de minute. am avut nike air max dar ii am de mult, poate ca-s expirati de-acum, tot am simtit durerea dar numai la picorul stang. ma gandesc ca o pereche noua de incaltari ar rezolva problema...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Philip, incearca firma Saucony(pe zappos.com), e printre cele mai bune cand vine vorba de running shoes. Eu azi i-am comandat sotului a doua pereche, sunt super, cel putin asa zice el, el alearga 5 miles/zi si joaca fotbal de 2 ori/sapt.Ma gandesc ca sunt buni daca nu se plange de nimic.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Bre sigur iti trebuie incaltari noi.
Ex io cu Nike nu ma potrivesc, la New Balance am vrut si io sa cumpar sa sprijin ca sunt made in usa da' nu ma simt bine in ei ca n-au support destul, in general calapodul la Adidas mi se potriveste si aia de care zisei mai deunazi Supernova imi sunt la fix.
Tre sa incerci mai multe firme si modele.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Ciuf, a mea are schimbator pe ambele parti. Cred ca de-aia ii zice Speedster. Oricum, eu nu prea le schimb, ca n-am de ce! Imi place ca-i comoda, nu umblu cracanata dupa o ora de pedalat.
Ala da trail! Texasul n-a vazut asa ceva.
Eu nu mai alerg, ca ma dureau toate alea, de la glezne pina la genunchi. Pentru gym am Nike Trail Running Alvord 5. Sint super comozi, n-am mai avut demult o pereche de care sa fiu atit de multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ma siciie o cucoana teribil de mult cu vindutul de Tupperware. I-am zis de nu stiu cite ori ca nu sint interesata (in cei mai politicosi termeni) but she just doesn't get it!!!!

Cred ca trebuie sa aplic o metoda mai drastica!

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Asa am eu unii de la Jehova's Witness sau cum le-o zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Exemplu de prostie pura americana:
Pe scurt: o asistenta dintr un spital de aici trebuie sa vorbeasca, cu ambasada americana de la Bucuresti ptr urgentarea unei vize. Asistenta: dar cei de acolo (de la US embassy) vorbesc engleza???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput