Fetele din America (105)
Raspunsuri - Pagina 23
Ramona J spune:
Ciuf, please pune link pe care sa-l tiparesc babeste, sa vad si eu copilasii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Nu merge asa?
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ciuf spune:
Fetelor, saru'mana de aprecieri. Pacat ca nu imi vazurati mutra cand citeam aprecierile. Asa un zambet larg pana la urechi . Nu-mi mai intram in piele.
Ramona, frumosi copii ai! Chiar am vrut candva sa te intreb de ce nu ne arati si noua poze cu ei. Sa iti traiasca ca sunt scumpi si par tare cuminciori.
Trotineta din aia are si Luca. M-a innebunit cu ea. La noi in cartier sunt multi baieti mai mari. Si lucut sta si uita de el holbandu-se la copiii astia cum se joaca si cu ce. A fost o perioada cu skateboard-ul. ii luaram si noi lui Luca nu cumva sa fie mai prejos. Il stapanea bine Pishcotel. Dar se plictisi repede pentru ca aparura baietii cu trotinetele. Ii luaram si noi una. Parca era un soricel, asa mergea pe ea.
Florile tale m-au dat pe spate. Felicitarile mele pentru asa ingrijire .
Andreea, acum il am pe tata aici. El ma ajuta mult cu copii. Luca merge numai de doua ori pe saptamana la gradi si Eva deloc. Iar eu merg la serviciu numai martea si vinerea. Insa imi este tare greu cu scoala. Azi am plecat de acasa la 10 si am venit la 7:15. Am plecat pe soare, un pulovaras subtire pe mine, iar cand am iesit din campus nu imi gaseam masina de plina de zapada ce era. Si am dardait bine de tot in parcare cat am curatat masina.
Iar aseara am fost cu bicicletele in tricou. Doamne, ce iti mai e si cu vremea asta! Asta-seara am stat la masa cu familia si am intrat la invatat. Ma uit la ceas si vad ca se facu 10. Cat am stat azi cu copii? Sa zic o ora .
Am zile cand vin de la scoala si nu mai am mancare in frigider. Atunci credeti-ma ca ma apuca plansul. Deja ma uit la fiecare cat baga in gura gandindu-ma cu groaza ca maine iar trebuie sa gatesc. Si ai mei fac si nazuri la ce mancam. Tata nu mananca porc, vita si fara grasimi. Daca s-ar putea pentru el numai peste, pui si legume. Sotul e cu "leguma preferata e carnea", grasimi, sosuri. Asa ca gatesc separat. Stramba din nas daca cumparam mancare congelata, iar la restaurant nu ne vine sa mancam toata ziua.
Dar sper sa fac fata si sa nu renunt la scoala. Ma incurajez ca fac sacrificiul asta pentru binele familiei. Daca imi aman scoala am mari sanse sa imi pierd locul de pe lista de asteptare. E nebunie cu lista asta.
Daca mi-ar cere cineva sfatul referitor la scoala si copii as spune sa mai astepte pana mai cresc un pic. Realizez cat de mult pierd ca nu petrec cu ei mai mult timp.
Gata, nu ma mai plang si ma duc la nani.
Ah, Ramona, tortul Anutei arata tare bine. DE unde l-ai luat?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Oana_B spune:
Poftiti la 106, va rog.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!