Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tare Raluca! Uite ce mi-a zis si Anuta: mmm, smells good la butucaiie!
Alexandru a vrut sa-mi aduca rime la frigider (pentru pescuit) ca sa "amurtzi - you, know they move slow but they don't die".
La expresii ati zis de "raining cats and dogs"? Dar de "suck up to someone"? Opusul - "suck it up" - un fel de taci si rabda.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ma ingroziti cu proiectele alea. Ce ma fac cand or veni??? Nu pot sa ii spun invatatoarei ca noi nu o sa le facem si gata? Imi lasa copilul repetent or what? Nu facem crafts si cu asta basta. Care credeti ca ar putea fi consecintele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

O, Lia si eu am zis la fel..si uite-ma unde am ajuns
infinitul-unu-doi, lichidoasa, amurtzi,
il adaug si pe fiu-meu cu "asta e cea mai camera cu caldura din casa"
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by philip

sanzi, nici mie nu-mi place sa alerg din cauza de shin splint[...]

E ceva cronic sau doar cand alergi? Iti trebuie incaltari adecvate pentru running si pentru forma piciorului. Vezi intai ce fel de suport iti trebuie facand testul talpii pe o foaie de hartie, uzi talpa si pui pe foaie daca ccc calcaiul si partea din fata sunt despartite, ai arcul adanc si esti "underpronate" (habar n-am cum se traduce) si ai nevoie de incaltari cu mult cushion pentru support si daca se unesc esti overpronate ai arcul mai plat si ai nevoie de incaltari cu motion control, daca ai calcaiul ingust cauti modele pentru picior ingust, de ex. Saucony fac pentru narrow heel. De ex, io am talpile cu arcul adanc, undepronate, si am gasit foarte confortabil un model de la Adidas Supernova. Si trebuie schimbate incaltarile periodic, cred ca dupa fo' 500 miles alergate.
Da o cautare pe net dupa pronation si running shoes.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ruxi, nici gand sa va lase astia repetenti
Dimpotriva chiar...
asta apropo de incurajat si no kid left behind

Andrada, mersi de explicatii, asa e, bre.... Acu cateva zile a primit sosu un mail de la sef, cu batai pe umar, pupicuri si un bonus... Nu-mi mai incapeam in piele, pana m-a linistit sotul dupa ce mi l-a "tradus" Zicea ca le da un bonus ca sa petreaca 2 zile dar traducerea era: luati-va cat mai mult ca suntem pe stop cu proiectele.. Pai nu putea sa zica asa de la inceput?

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Imi bag picioarele si angajez pe cineva sa ni le faca Ca altfel cred ca se oftica fi-miu dc. apare doar el cu ele nefacute.

Bai nu stiu ce e cu mine nu mai am chef de munca deloc. I'm burnt out cum zic astia. Imi vine sa imi iau campii, sa plec in vacanta, nu mai suport sa fac nimic. Iar n-am lucrat nimic azi, am umblat brambura, la tuns, la schimbat uleiu', la aia cu taxele...acu ma duc sa iau copilul de la lectia de spaniola si uite asa ziua de lucru...

Mergi la inceput

Sa va spun si eu una cu promotiile. Stiam ca facusem bine, asteptam ceva, in fine cistigasem un proiect imens aveam toate semnele ca va urma ceva baban, a venit sefu sa ma felicite si sa imi spuna ca in citeva zile voi afla...ce sa mai escaladasera situatia ca ziceam ca ca imi fac bucataria nu alta. Vine sefu ( cu managerii dupa el), dam mina, vorbim de proiect una alta, dupa care imi spune ca mi s-a facut onoarea de a fi pusa in nu-s ce loc pe internet cu cei mai tari ingineri.....am facut ochii cit cepele, mi-au dat lacrimile, sefu zicea ca de bucurie, a fost nimicitor.
Parca era la concursul ala in Romania in care premiul cel mare era un cintec in interpretarea artistei Mioara Pitulice. EXACT asa m-am simtit si eu
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Onel ce misto explicatia, o sa ma uit pe ea din nou cind fac testul!
Lia si eu la fel mi-e o leneeee,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ma bag si eu in seama. Poate s-a mai discutat, dar din motive de slaba activitate personala pe forum probabil le-am scapat. Stiti ceva agentii de voiaj pt bilete de Romanika? Tot ce-am vazut eu pana acum pe internet e la $1,200. Nu cred ca gasesc ceva cu mai putin de atat, dar n-as vrea nici mai scump.

Mergi la inceput