Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Pe mine ma sinucid "projects" astea de la scoala!!
Acu are de facut instrument muzical cu household items. Azi au venit unii la scoala cu ele, mama mia, unul avea un robot cit el de mare, alta o tava imensa cu nu-s cite sticle infasurate si alte minunatii.
Ma umple de nervi.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Fa un nai din cateva paie sau tuburi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Idee misto asta cu naiul din paie ,
merci,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, I feel your pain!!!!
De obicei, proiectele sint pasate soutului meu plin de talente ascunse...ultimul fu "The Water Cycle"......cer albastru, munti impaduriti, ape subterane, nori pufosi...o adevara "placere"

Next, e Alex cu un soi de papusa din tongue depressors

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu de crafts nu ma ating. Copilul se descurca si ii si place, sotul e "handy", asa ca astea sint treburile lor. Eu... ca tine, Andrada!
OK, ma duc sa beau niste apa rece ca tocmai am dat gata pastele alea. M-a ajutat si Anuta, dar nu e de nadejde.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu cand aud de proiecte ma ia raulllll!

Le URASC din tot sufletul si ma tot intreb cum de teacher ii aia nu si dau seama cine face proiectul. Prea putine sunt facute doar de copil!

Sau baga o toba Andrada!!! cu bete de la prietenii chinezi si o pielicica ceva prinsa sus pe o can mare de cafea. Pe can o imbracati in hartie si o desenati frumos. Spor!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Andrada, idee de la sotu': Pahare cu apa umplute la diferite nivele (niveluri????).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Corina, suna tare bine aia cu tobele (poate chiar citeva tipuri de tobe).
Anamaria si aia cu paharele suna tare bine, chiar o s-o incerc macar de fun, (cum le faci sa cinte, dai cu degetul pe margine, sau le ciocanesti usor?).
Deci nu sint singura in durerea mea
A

Fetele cu expresiile. Americanii au un fel de a modera tonul statement-urilor pe care le fac ca sa nu "sound too harsh" or "come in too hard", adica sa nu fie prea categorici. De ex in loc sa spuna ca nu prea le place pizza zic:
I'll have a pizza once in a while. sau
Pizza 1s not really my thing. sau
I don't care that much for pizza.

daca iti place pizza:
I'll have a slice anytime (of the day).

De ex daca nu esti f activa dimineata/nu-ti place sa te scoli devreme spui:
I'm not (that much) of a morning person.

Cind vrei sa iti explice inca odata/sa repete ceva
"Can you go over that explanation again, please?.
Can we go over that project again, I'm not sure I got all details the first time around (din prima).

Mergi la inceput

Le ciocanesti usor... El se gindise ca se incadreaza perfect cu descrierea de household items (eu le-as umple cu tequila si as da demonstratii - pe masura ce golesti paharu', suna mai high pitched - evident ca nu-i prea educativ dar e highly entertaining).

Adaug la expresii

"whatever floats your boat" - cam ce preferi
"to double check" - sa (re)verifici
"to be up in arms" - adika sa fi cam indignat
"to have a bone to pick with someone" - adika sa ai ceva de "impartit" cu cineva.
"to go through the roof" - sa fii extrem de suparat (un gen de "sarit din papuci")
"burn the candle at both ends" - cineva care se epuizeaza peste masura de mult
"to get a raw deal" - adika sa fii tratat nedrept
favorita mea "You know what really gets my goat?" - adika "Stii ce ma riciie cel mai mult pe suflet?"
Am uitat inca un draguta: "pulling someone's leg" - sa te distrezi nitel pe seama altuia, sa-l induci in eroare in mod umoristic.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada daca Marcu face tobele sa i zici sa le bata tareeee sa le sara urechile la teacher e , alta data sa si bage mintile in cap!

Raluca: "mami pe caldura asta trebuie sa bem apa multa sa stam lichidoase "

Eu fac acum o salata cu mere morcov si telina. O fi bai daca arunc si nicte portocala n ea?! i am pus si smantana s o lege.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, nici mie nu-mi place sa alerg din cauza de shin splint si stiu ca daca as tot continu as reusi, eu alerg si 20 de minute numai ca ma supara asa ca am ales elliptical. e super, tot ma bate gandul sa cumpar una acasa dar nu stiu daca as mai avea acelasi spor pe care-l am la sala, plus ca acolo fac si weight, abs etc
eu ma duc numai de 3 ori pe sapt si nu o fac ca sa slabesc, desi ar trebui, dar de mentinere si sa nu-mi moara inima prea repede.
sunt de acord ca exista sutiene bune de alergat, mai ales in perioada aia a lunii daca nu ai unul cu suport bun, esti mancata.

corina, eu nu as pune porto...

philip&andreea

Mergi la inceput