Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cum stai Andrada, cu alergatul?

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Am scazut la 1-2 pe saptamina, ma doare piciorul (v-am zis ca am jimmy leg, acu nu mai pot dormi fara advil/aspirina seara). Cred ca am apuc de inot, poate e mai usor. Miine merg la YMCA sa fac family plan (pina acu era numai Marcu),
Zi-mi de tine, chiar voiam sa te intreb cind ai maratonul sa tin pumnii. Ce distanta faci acum?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Pe 3 mai am maratonul...alerg de 3 ori pe saptamina (luni miercuri vineri) si am ajuns la "performanta" de a alerga 15-18 minute fara intrerupere (dupa cam 15-16 min merg cam 3min, apoi inca o repriza de 15-16-17min si retur acasa)...cam departe de goal dar kilometri distanta de unde am inceput (adika undeva la genunchiu' broastei).

In zilele off merg pe bicla stationara sau trag o aerobica de 45 minute.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, fetita vrem si noi...dar ma indoiesc ca o trimiti!!!! hihi!!!!

Eu NU POT sa alerg!!!!
Inot foarte mult, merg pe banda pe plan inclinat 8.5 cu 4.0-4.5 viteza si cate o ora jumate...dar nu pot sa alerg...
Dau vina pe sani, ca sunt mari si grei si ma trag de umeri...si nici nu imi place sa ii flutur asa (indiferent de ce sutien folosesc, ei tot se misca in voie)...

Azi am un ragaz mare...ce pliciseala...mai bine esti ocupat la job...trece altfel timpul, faci ceva util...cand arzi gazul...iti tziuie urechile!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Sinzi sutien corect e musai la alergat, chiar nu gasesti nici-unul?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am 3 sutiene sport, si vreo 2 bustiere...
Nu cred ca e sutienul neaparat...cred ca e ceva mai "adanc" de atat...dar oricum, mi se pare incomfortabil sa alerg

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Problema cu sinii nu o am (abia intru intr-un 34B)...genunchii insa ma pot supara ocazional...iau Advil seara la culcare si dimineata nu mai simt asa tare. Eu oricum iau Advil pentru arthritis. (bai, ce baba sint...)

Inotul suna bine, dar ocupa al naibii de mult timp si am vrut sa elimin dusul la gym (dus, intors, parcat, dush, schimburi prin locker)...Lene mare, Nene Iancule!

In orice caz, hainele le simt mai lejere...pe cintar nu ma urc

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sportivelor! Ma mai vait... Eu fac muffins si paste, voi alergati.
Felicitari! Eu am o jena sa merg la inot, mai mult din cauza excesului de pounds. Tot sper sa-i dau jos (desi nu iau masuri!).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada Sanzi ha ha!!!

Ramona baga apa rece multa intre mese cica, citii eu, arde calorii.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Pe mine ma sinucid "projects" astea de la scoala!!
Acu are de facut instrument muzical cu household items. Azi au venit unii la scoala cu ele, mama mia, unul avea un robot cit el de mare, alta o tava imensa cu nu-s cite sticle infasurate si alte minunatii.
Ma umple de nervi.
A

Mergi la inceput