Fetele din America (105)
Raspunsuri - Pagina 18
Andrada spune:
Noi am luat de pe delta.com-erau cele mai ieftine si era cursa directa (de pe JFK though),
Agentii sint pe prima pagina,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Laura Takacs spune:
Ok, Anda, merci. La mine nu tine cu web sites, pt ca am o situatie mai peculiar. Asa ca trebuie sa vorbesc cu o agentie.
Andrada spune:
Pai poti si suna la delta numai ca e cu 25$ mai mult pe bilet,
800-241-4141
404-765-5000
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Sa va spun si eu una cu promotiile. Stiam ca facusem bine, asteptam ceva, in fine cistigasem un proiect imens aveam toate semnele ca va urma ceva baban, a venit sefu sa ma felicite si sa imi spuna ca in citeva zile voi afla...ce sa mai escaladasera situatia ca ziceam ca ca imi fac bucataria nu alta. Vine sefu ( cu managerii dupa el), dam mina, vorbim de proiect una alta, dupa care imi spune ca mi s-a facut onoarea de a fi pusa in nu-s ce loc pe internet cu cei mai tari ingineri.....am facut ochii cit cepele, mi-au dat lacrimile, sefu zicea ca de bucurie, a fost nimicitor.
Parca era la concursul ala in Romania in care premiul cel mare era un cintec in interpretarea artistei Mioara Pitulice. EXACT asa m-am simtit si eu
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Io am sange evreiesc in mine si cer de la obraz!!! Nu las loc de "misunderstandings" d-astea!!!!!
Da' nici nu imi bat capu daca intr-o zi se satura si imi arata usa
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Ma bag si eu in seama. Poate s-a mai discutat, dar din motive de slaba activitate personala pe forum probabil le-am scapat. Stiti ceva agentii de voiaj pt bilete de Romanika? Tot ce-am vazut eu pana acum pe internet e la $1,200. Nu cred ca gasesc ceva cu mai putin de atat, dar n-as vrea nici mai scump.
Noi am mers pe cheaptickets si am gasit cu englezii cu 1250 in aug L.A.- Bucharest. Trebuie sa te joci un picut cu datele...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Am fost la gym si era o melodie de ziceau unii din cind in cind "Pupaza din tei". Am crezut ca am facut prea mult efort si mi-a afectat auzul, dar au zis de mai multe ori, asa ca sint convinsa ca asta am auzit.
Am uitat sa va spun ca Duminica dimineata la sapte a sunat telefonul. Cine era? O fata care-l cauta pe Alexandru. ALTA! Ce le face dom'le copilul asta?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Lia, ca ma gindeam la inotatorul tau ma bag si eu in seama cu un sfat ca imi tot plac chestiile astea cu corpul si nu imi tace gura.
La inot arde carbohidrati la greu, dar la tremurat arde grasimi. Problema e cu un copil mofturos la mincare ca o gura de proteine ii satiaza si nu mai vor sa inghita nimic dupa. Grasimile pe care le ardem cind tremuram sint depozitate la nivelul pielii si sint bune. Mai ales la copii si batrini unde nu merge prea bine termoreglarea ( si mai sint bune si cind de ex sint raciti sau au diaree si nu pot minca nimic, apeleaza la rezervele de grasime). De aia e bine sa aiba un oarece strat pe ei de grasime, grasime care se construieste mincind mai ales proteine, dar cum proteinele te satura ( pentru ca incetinesc metabolismul) intri in cerc vicios. Si atunci ma gindesc ca poti face cu el cum facem noi cind ne ingrasam. Inainte de masa cu vreo 1.5-2 ore, da-i un carbohidrat rapid, un suc, un snickers, o fructa bogata in zahar si slaba in fibra (pepene, mango, banana, parsimone) una ptr ca are calorii si apoi ptr ca la zaharuri rapide arderea se produce rapid. ( ai vazut ca te poate lua cu lesin daca maninci ceva prea dulce in timp mai mare de 10 minute organismul produce ceva la 8 minute) si de aici senzatia acuta de foame dupa vreo ora-doua. Ideea e ca va minca mai cu pofta. Iar la masa respectiva cauta sa ii dai neaparat proteine. Iar seara la snack incearca cu un piept de curcan: mai are si ceva chestii care provoaca somnul si construieste si nitei muschi pe el.
Abia dupa ce ia nitica grasime pe el, poti trece la mai multi carbohidrati ca sa il tina ptr extraactivitati fizice.
A
Andrada spune:
Ramona, las ca-i bine da' si texanele astea is matinale...
Era un cintec cu pupaza din tei...
A
Ramona J spune:
Andrada, nu stiu ce-o fi visat micuta texana de a simtit nevoia sa-l caute pe Alexandru inainte de breakfast.
Stiu cintecul cu pupaza, asta era o varianta disco, nu cea pentru copii. In fine, m-a luat prin surprindere.
The best thing you can do for your children is to love your wife.