Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

E dimensiunea rotii. Cu cit e mai mare cu atit da mai usor la pedale dar e si mai inalta. Mie imi place sa atinga inca cu ambele picioare si da si mai tare la pedale. Probabil ca la anul ii iau alta dar cum sint ieftine vreo 50$ la walmart, nu-i bai.
18" mergea tare lejer pe ea, dar trebuia sa se lase intr-o parte sa se dea jos.
Mai incerc sa il fac sa nu se lase asa mult in sa, sa aiba ceva suport in genunchi si asta e mai usor cind e bicicleta mai mica,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Mamaaa numa retete, inotat si biciclete ... Bun amestecul.
Andrada , Ruxij voi cu ce fel de bicicleta ati inceput? Pustoaica n-a avut pana acum si are o inaltime de 1.16 .
Noi stam pe un dead-end street si pustimea hoinareste asa central ca sa-i vaza toata lumea.

corinadana da mey au avut dreptate la scoala sa zica ca-i jewish, dar nu numai. Nu numai noi, dar si rusii, bulgarii, sarbii au la fel paste dulci cu branza, ou si mirodenii si facute la cuptor. Apropos de popularizarea mancarurilor estice stiati voi ca exista in engleza americana un cuvant care vine din romana via idis care-i dialectul evreilor ashkenazim? New yorkezele au o sansa in plus:)) L-am gasit din intamplare in Webster.

Altfel noi ne-am petrecut weekend-ul plantand o magnolie mica si doua forsytii. Bucuria copiilor, c-al meu mi-a privit achizitiile din prisma sapatului de gropi .

Mergi la inceput

Snee, e ceva legat de smoking?, ca parca ca romanii evrei au adus chestia asta in New York.
La1,16m cred ca un 18"( vezi ca scrie chiar pe roata dimensiunea) merge-Schwinn (sau ceva de genul asta) parca sint cele mai bune daca chiar trebuie sa ia ochii la neighborhood fetele sint mai pretentioase, mai poti cumpara ceva bling, si poate o sa cu silicon (e mai smoooth). Dar incearca neaparat cu ea in magazin, daca n-a avut deloc pina acum, nu uita training wheels.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina, e OK daca ai esenta de rom, de vanilie (sau ambele). Amaretto chiar nu cred ca e in vreo reteta, am pus dupa mintea mea. E drept ca imi place cum a iesit asa.
Snee, o fi vorba de hora?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Snee, dupa cum inteleg eu din postarile Andradei, cred ca noi am inceput cu una de 16 inch, cu roti ajutatoare. Pe aceeasi o avem si acum. Ca o coincidenta, Andrada, si noi am fost aseara pe la Walmart sa isi ia barbatu' incarcator pt. celular (pierdut printr-un hotel din Dallas) si l-am pus si pe fi-miu pe o bicla din aia putin mai mare decat asta a lui, da' nu atinge prea bine cu picioarele si am hotarat sa il mai las un an cu asta mica. Desi anul trecut ziceam "la anul luam alta bicicleta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Adriana trebuie sa faci "brick pointing" la casa...ca daca se duce "chitul" ala dintre caramazi sa sa inceapa sa se farime si sa intre apa...cu cit mai repede cu atit mai bine...nu astepta sa se duca de tot....se duce naibii si valoarea casei. Pe noi ne-a costat cam $3000 acu 4-5 ani.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Snee, mie imi place sa sap gropi......numai pentru flori sau legume...De abia astept sa posed o gradina sa ma apuc de treaba!!!!

Si noi tot bici de 16 inch...dar inca mergem cu roti ajutatoare si nu o folosim prea des...uf...timpul asta!!!!

Am facut ieri 2 chec-uri si eu singura am mancat unul cald!!! Vai ce bun a fost

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

multam de informatiile cu bicicleta. E macar mai clar ce trebuie sa caut.

Sanzi daca te oferi voluntra la mine e de sapat:))

Ramona, Andrada era de mancare Pastrami

pastrami

Variant(s):
also pas·tromi Listen to the pronunciation of pastromi \p#601;-#712;strä-m#275;Function:
noun
Etymology:
Yiddish pastrame, from Romanian pastram#259; pressed and cured meat
Date:
1925

: a highly seasoned smoked beef prepared especially from shoulder cuts

Dar evident ca ai dreptate si cu hora si cred ca si doina. Smoking nu zice ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am dat ieri un kg jos dupa ce m a alergat Raluca. Hai care vrea sa v o trimit? Mananca cat o pasarica si va alearga cat cuprinde...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Da snee, aia ziceam ca e legat de smoking...
Corina daca vorbesti de kg pastreaza-le pe coasta pacificului, daca e vorba de Raluca, mi-o poti trimite mie,
A

Mergi la inceput