Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Stiu si eu sa fac paste din alea, mie imi plac, dar nici ai mei nu prea mananca. Eu mancam acasa la mama. Pentru mine nu fac, ca ingrasa:))

Sa va zic o faza dura. Anul asta, spre deosebire de 7 dintre anii trecuti, nu mi-am facut taxele singura. Mi le-a facut una la un centru d'asta de face taxe. Boon. Prin martie parca, la inceput am facut taxele si am avut de luat 2000$ de la federal, dar, mi-a zis ea, avem de dat $35 la statul Indiana, pentru ca, mi-a si explicat ea, am castigat eu 1500 in plus lucrand pentru National Science Foundation pt. doua zile. Boon. Zic, nu-i nimic, 35$, dam nici o problema. Ne-a dat un plic cu o foaie in el cu suma si adresa unde sa trimitem aia 35$. Am tot amanat pana azi m-am trezit: nene acu e 15 si n-am trimis prapaditii de 35$. Ia sa scriu io cecul. Iau plicul trimis de ea si ma uit cui sa ii adresez cecul. Cand ma uit mai bine la "taxpayer" sa fac shoc, in loc de numele nostru era numele unui oarecare tip, adresa lui si social security number complet!!!!! Va dati seama? Ne-a dat noua numele, adresa si cel mai important, SSN-ul altcuiva? Identity Theft, somebody??
M-am uitat pe hartoagele alea, pe formularele de taxe si de fapt noi cica aveam de primit 200$ de la stat. Poate i-om si fi si primit si cheltuit deja si nici nu m-am putut bucura de ei Ma uit acu in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ruxij, si eu am avut probleme cu firma care mi-a facut taxele. Niste ametiti, habar nu au pe ce lume sunt. Sa inteleg ca si informatia voastra a fost data mai departe din greseala, sau numai voi ati avut acces la informatiile tipului? Ar tb sa iti pui un credit alert pt identitity theft pe credit score, daca urmaresti asa ceva. Eu platesc 14 dolari pe luna si am acces la toate Credit Report-urile (Trans Union, Experian si Equifax). Imi trimit tot timpul notificari cand mi se schimba ceva in credit report (adrese, conturi noi, etc. Eu am si multe credit card-uri si mi-e mai usor sa urmaresc ce se intampla.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Pai nu cred ca avea de ce sa ii dea lui datele noastre, ca noi aveam de luat bani si deci nu trebuia sa primim vreun plic de trimis la IRS. Cred ca ne-a dat doar noua datele tipului. Noroc pe capul lui ca au nimerit la noi si nu la altcineva.
Da, si eu sunt inscrisa la credit monitoring.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina, Amaretto e un lichior care se pune si in Tiramisu. Pastele au iesit bune, dar daca stiam ca ai mei fac figuri nu le mai faceam. Ca acum le maninc eu si asta imi lipseste! Dar imi plac, asa ca ma sacrific...
Ruxij, nasoala faza cu taxele. Eu zic sa iei leagan la copil, sigur ca nu e prea mare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona acuma zi mi si la ce raion il gasesc?

Noi am fost la plaja cu bicicletele. Am bagat vreo 5 mile, am jucat tenis, ne am tavalit in nisip si copilu' m a dus si la apa. Ne udaram la izmene, apa era receeee...
Asa ca maine dupa atata efort fizic trebuie sa recuperez cu paste a la Ramona!!! ha ha. Acum ma premiez cu niste branza cu gem ca s cu calorii putine
Acum la 8 p.m. sunt 77 de grade.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cum... brinza cu gem?! Corina, lichiorul il gasesti la liquor store. E lichior de-adevaratelea, nu e ceva neaparat special pentru gatit.
Am si eu un fix, sa pun alcool in mincare. De la dulciuri pina la fripturi, folosesc lichior, bere, vin, brandy... orice!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Super inotatorul tau sinzi!!!
Lia, felicitari si pentru al tau ptr inot, nu nu e tirziu ptr leagan, o sa-l foloseasca citiva ani, si asa mai aduni copii in curte. E misto acolo la voi ca ai incredere sa stai in casa, eu sint un freak la chestiile astea. Si imi place si cum ii dezvolti independenta cu cautat parteneri de joaca singur.
Si eu cred ca trebuie raportata gagica aia, e ceva fishy acolo.
De ziua de nume ii luam bicicleta, cred ca de 16" imi place sa atinga totusi cu picioarele.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aha! maine acolo ma prezint! Mai Ramona da' sa nu inceapa copilu' sa cante singur dupa ce le papa...

De la un magazin armenesc cumpar niste cutiute cu branza si gem de cirese sau capsuni sau caise. Au ce bunut este. Scrie pe cutie ptr kids ca initial i am luat lui Ralu si ei nu i au placut si de atunci ma tot "sacrific" eu... aia cu capsuni e cea mai tare!

Andrada sa nu i ramana mica repede... ca apoi da cu genunchii spre gura. Eu Ralucai i am luat mare dar la inceput cu seaua jooos de tot ca sa atinga si apoi i am ridicat o sa indrepte piciorul cand da.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Andrada, merci de sfaturi. Deci ziceti voi ca nu ar fi tarziu sa ii luam leagan. M-ati convins, il pun pe tata la treaba asta, ca nu am luat ca nu avea cine sa mi-l monteze, barbata-miu cam lenes.
La noi e safe si ii vad pe alti copii pe strada, asa imi fac si eu curaj. Mai ales ca il si vad.

Mergi la inceput

Da' unde as putea sa o raportez pe tipa aia cu taxele? Habar n-am ce sa fac!
Andrada, plimbare placuta cu noua bicicleta. Voi imi tot ziceti de inchii astia, da' io habar n-am, nu pot sa vizualizez ce bicicleta ii iei.

Mergi la inceput