Nicoleta Luciu insarcinata!
Raspunsuri - Pagina 6
Morgano spune:
XIO draga, iar aberezi
In sarcina sunt femei care retin lichidele si pun 35 de kg fara efort masticator. Fara sa manance abuziv.
Eu am slabit la greu in ambele sarcini, si ma pus dupa. Depinde de organism.
On topic, eu in locul Nicoletei, pt toti banii din lume nu m-as fi expus in halul in care arata acum. E, totusi, o femeie sex-simbol pt Romanica, o admir pt. comportamentul ei de a renunta la tot pt bb, insa e efectiv hidoasa momentan, nu inteleg de ce nu asteapta putin inainte sa apara la TV.Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
XIO spune:
Ripley , cred ca ar fi in analele medicinei cu o anasarca de 30 de kg!
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
dayanara spune:
eu am pus 30-32 de kg in sarcina si nu mi s.a borcanat nimic si am tot baiat , le.am dat jos repede , in 5 luni aveam iar 50 de kg !
ivan si dayanara
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Dar nu vi se pare ca i s-a modificat foarte mult fizionomia? Dincolo de kilograme, parca i s-a borcanat nasul, are alt chip cu totul. Auzisem teoria ca gravidelor cu baietei li se lateste nasul, dar la ea parca se vede...de fapt e singura la care am observat. |
eu auzisem ca gravidelor cu baietei le creste ceva in talpa
ivan si dayanara
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ripley XIO draga, iar aberezi In sarcina sunt femei care retin lichidele si pun 35 de kg fara efort masticator. Fara sa manance abuziv. Eu am slabit la greu in ambele sarcini, si ma pus dupa. Depinde de organism. On topic, eu in locul Nicoletei, pt toti banii din lume nu m-as fi expus in halul in care arata acum. E, totusi, o femeie sex-simbol pt Romanica, o admir pt. comportamentul ei de a renunta la tot pt bb, insa e efectiv hidoasa momentan, nu inteleg de ce nu asteapta putin inainte sa apara la TV. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
da cu asta sunt de acord, n.ar fi trebuit sa se expuna , dar nah daca nu expunea pe urma era alt nod in papura
ivan si dayanara
Sabina spune:
xio chiar vorbesti prostii, nu stiou dupa ce carte inveti tu.
Mie ambii ginecologi (si cel din germania la care am mers prima parte a sarcinii cu sofia si cel de aici) mi-au zis ca minim 8 si maxim 15 sunt kilogramele ideale. Deci si 15 intra la ideal.
Cat te ingrasi....nu depinde doar de cum mananci.
la prima sarcina am luat 13 kile, dupa 6 luni nu mai aveam nimic in plus (la spital am dat jos doar 5), iar la a doua am luat 25 , pt ca am avut mai multe probleme si am stat f mult in pat, am si mancat, e adevarat, dar pe fond psihic, nu pt ca as fi o nesimtita.
Am dat jos 15, mai am 10, stiu ca sunt mai plinuta, dar asta e, se intampla.
cat despre faptul ca s-a expus etc...mie nu mi s-a parut deloc hidoasa, ci normala, o femeie normala care a nascut.
Cu atat mai mult va fi apreciata cand va aparea slaba si frumoasa.
Sper doar sa nu sufere bebe din cauza asta....din cauza obsesiei slabitului multe mame isi neglijeaza copii:(
prefer o mama grasa care se daruieste copilului decat una slaba care-l paseaza bonei ca sa mearga la sport.
PS ma refer la proaspetele mame, dupa ce copilul incepe sa manance si altceva decat lapticu de la tzitzi, normal ca poti te duci sa faci sportu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
lucialu spune:
Important e sa fim toti sanatosi!Ca belele curg garla
Si eu stiu ca la carte scrie ideal 15 kile,dar ma stiu cu probleme si predispusa la retentie hidrica pe cale de consecintaAsa ca sunt chiar curioasa, nerabdator de curioasa sa vad cata ma facDar eu nu mi-s vedeta asa ca nu voi speria decat apropiatii...sper sa mai aibe sotul loc in patsa nu-l catapultez pe tavan
Ideal este sa fim sanatoase cu bbei sanatosi.Daca ne stim cu probleme ca nici kilele multe nu sunt bune nici in stare negravidita,mai ales gravi pot aparea mai usor alte complicatii... sa luam masuri sanatos adaptate si dupa nastere sa lasam sa pierdem tot incepand cum zice corpul,apoi mai cu usurelu si numai dupa alaptat daca e luat in calcul,sper sa fie...putem sa facem cure sanatoase,nu apeland la frunze cu aroma de lamaie,masline si batoane de slabit.Deci eu zic ca nah nici nesimtita nu e ca e rubiconda...nici nu-mi bucura vederile cand o vaz(ca in serial este inca gravi si schimbarea este mare la ea,sa recunoastem)...dar ce ma doare pe mine e ca eu sub nici o forma nu acceptam sa trimit pe nimeni la musiul cu cornite si sa-mi blestem puiul din burtica pentru ca asa cere rolul.Prea naspa e sa vezi o gravi de-adevaratelea care emite d...li chiar si sub umbrela personajului interpretat.Nu stiu cat de bine e.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Mindy spune:
Legat de cate kg e normal/bine sa te ingrasi, dupa carte.
Mie peste tot aici mi s-a spus, plus in articole si carti am citit ca e normal:
-intre appx 11-16 Kg pt o femeie cu greutate normala,
-axxp 13-18 kg o femeie care e sub greutatea normala
- intre 7-10 kg pt o femeie care e deja peste greutatea normala inainte de sarcina
dayanara spune:
nu cred ca vorbeste nimeni prostii, din cate stiu eu kg ideale sunt calculate in functie de media greutatii la femei care difera de la tara la tara
ivan si dayanara
kariguld spune:
una e ce scrie la carte, alta ce se intampla in realitate, la fiecare femeie!
metabolismul difera, mostenirea genetica la fel. si mai este un factor important, perioada de sarcina, care este diferita de la femeie la femeie.
asa ca lasati cartile, ca si alea tot din experientele umane sunt scrise.
numa grija lui Nicoleta n-o mai aveam!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Antonie de Saint-Exupery