Nicoleta Luciu insarcinata!

Nicoleta Luciu insarcinata! | Autor: ioanaiub

Link direct la acest mesaj

am auzit la povestiri de noapte cum ca Nicoleta Luciu ar fi insarcinata in 4 luni si cica e sigur ca nu va iesi un mic negru (aluzie la personajul pe care il joaca in serial)

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

da,am auzit si eu,chiar vroiam sa postez eu subiectul dar mi-ai luat-o inainte!

aici mai multe
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/telenovele-romanesti/nu-numai-in-inima-de-tigan-ci-si-in-realitate-nicoleta-luciu-va.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

nicoleta luciu e una dintre fetele pe care o plac foarte mult... si in ultmiul timp parca s-a mai si desteptat ... imi place foarte mult caracterul ei, in senesul ca desi este frumoasa si ar putea sa aiba orice barbat la picioare, a fost "cuminte" si nu s-a afisat cu diversi x, y... bine la gasit pe zolt care este si frumos si bogat si tot ce vrei... insa daca comparam cu don'soara Cristina Spatar, care avea si ea un "conte" sau ce era si a avut o aventura cu te miri ce manelist... eu zic ca nicoleta e mult mai de apreciat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

nu ma pot considera o "fana" a ei dar si mie imi place ca nu s-a afisat in diverse relatii cu personaje "dubioase"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Stiu ca de mult timp isi dorea un copil si m-am bucurat mult cand am citit ca asteapta un bebe. Mie una imi place mult de ea si cred ca o sa fie o mamica foarte buna.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Am citit si eu,am crezut prima data ca e o gluma.Ma bucur pentru ea,sa ii fie sarcina usoara.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

daca o fi adevarat, ii doresc sarcina usoara.

"o batranete onorabila este copilaria imortalitatii": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, multumim de voturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ma bucur pt. ea! Un copil este mereu o bucurie...

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Va avea un baietel ..din cite se pare...
sarcina usoara!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am primit si eu stirea pe mail si ma bucur pentru ea. Si mie imi place de ea mai mult ca la inceput cand credeam ca e numai tzatze si mai putin creier. Nu stiu cat e de talentata dar e o fata la locul ei si ii doresc sa fie fericita. Din pacate apoi am primit o stire cum la Zolt nu ar dori copilul, n-am citit decat titlul si sper s afie doar una din genul ala de stiri lipseite de continut dar cu cu titlu socant.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

poate vine la Odisee !

Mergi la inceput