Nicoleta Luciu insarcinata!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Oricum , am citit ca a slabit 20 de kg in 3 saptamani parca...trist rau de tot.

Pai 20 e f bine (vreo 7-10 kg se lasa de obicei la spital), mai are de dat 15 alea le da jos in vreo 3-4 luni. Am inteles ca alapteaza deci o sa se topeasca kilogramele repede. Nu se lasa ea cu colacei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

E important sa fii sanatoasa.Chestia cu silueta ca la 18 ani nu cred ca face parte din categoria asta.Nu am pretentia sa fie lumea de acord cu mine,dar sa mananci batoane de slabit si sa le mai si recomanzi(pai ce?are diploma de nutritionist?) si frunze de salata(am vazut la tv cand era la Cannes)suparata pe restaurant ca nu are frunze doar cu suc de lamaie nu si ulei de masline....atat a mancat!si se uita in schimb la farfuriile colegelor care si mancau...plus gustare pe strada masline la punga...Alo!!cat de sanatos va pare?Si se pare ca era graviduta atunci.In plus ce mesaj da?Ca dupa ceza faci cura drastica si miscare si munca la 3 saptamani de la nastere?!!!Multam lui DD ca am sot sanatos la cap,ca asa s-ar trage concluzia ca numa cine e purcica nu pune mana sa slabeasca atat de devremeNu eu am declarat ca sunt obsedata de slabit si ca am tendinte de ingrasare,asa ca please nu mai imi pomeniti numele in motivarea postarilor indignate.Iar faptul ca mananca floricele la film si mergea fara belet pe otobuz denota ca ce?o fii vreo Diva nascuta in puf si alea ar trebui sa traiasca cu nectar si ambrozie?Toate femeile care stau acasa macar 3 luni, macar!!!cu copilul sunt dude,lenese?Se spune clar la carte ca iti trebuie tot pe atata cat a durat sarcina sa iti revii fizic.Pai in acest caz ar trebui sa nu ne mai intereseze si sa facem campanii ca vrem baini mai multi pt CIC.
Si nu o puneti va rog pe postament.A devenit cunoscuta cum?Ce am pozat eu in Playboy?sau am alergat eu pe teren de fotbal plin cu oameni in tzitzile goale?Si nici rolul fraierei lui Teo nu l-am jucat eu.Am aparut eu in poze de pitipoanca imbratisandu-ma indecent prin parcari cu Andreea Banica?Mdaaaa...pacat ca se vad doar targeturile obtinute de donsoare puse pe capatuiala si publicitate.Se uita si mijloacele folosite.Dar invidia ne mananca si rautatea din noi...ele au fost speciale,alte femei nu au mai fost frumoase si nu au avut "sansa" sa fie remarcate de crema masculilor cu bani:(( Frumusetea a inceput cu ele:((Au inventat mersul pe jos si apa calda.Pacat ca avem memorie astea care nu suntem fane:))
Hai sa ramanem cu picioarele pe pamant.Sa-i traiasca copilul si ea sa se mai destepte!
Pot ramane va rog la parerile pe care le am si sa ma incred in ochii mei?Spunea un tip la TV :Luciu sa-i multumeasca bustului ca altfel nici in ziua de azi nu era cunoscuta

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

E super ce se intampla pe DC .De aici aflam ce mitocani sunt romanaii si doamne multam ca nu mai traim in Romania , ca-i plina tara de nesimtite printre care si yo care se ingrasa ca na asa le trebuie daca fac copiii, ca mamele cer cu si mai mare nesimtire mai multi bani in CIC ca vorba aia de ce sa cerem daca si cotizam...na .
E trist ...
Si ca sa raspund si la subiect ..ca sa batem campii ca sa adunam nr la mesaje sau sa ne aflam in treaba..broavo ei ca a facut un copil ,e sanatoasa si ea si bb si are un barbat langa ea.Nu cred ca o va lasa balta ca are treijde kile in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

pana la urma ce va deranjeaza mai tare? ca a slabit repede? sau ca nu a slabit de tot inca? ca a pus 35 de kg in sarcina pt ca a mancat cat a vrut fara sa tina cura de slabire? sau ca a tinut cura fiind gravida si alea 35 de kg erau greutatea copilului? :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu m-am ingrasat fix 25 kg. Dar nu pentru ca as fi fost o nesimtita. Ci printre altele si pentru ca am avut probleme cu tensiunea, corpul meu retinea foarte multa apa, drept pentru care dupa operatia cezariana cantaream cu 12 kg mai putin.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

pana la urma ce va deranjeaza mai tare? ca a slabit repede? sau ca nu a slabit de tot inca? ca a pus 35 de kg in sarcina pt ca a mancat cat a vrut fara sa tina cura de slabire? sau ca a tinut cura fiind gravida si alea 35 de kg erau greutatea copilului? :)

ivan si dayanara

In timpul sarcinii nu trebuie sa tii regim , trebuie doar sa mananci sanatos. iar sanatos inseamna 8-10 maximum kg in plus .
Iar 20 de kg in 3 saptamani e enorm.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:

Citat:

ivan si dayanara

In timpul sarcinii nu trebuie sa tii regim , trebuie doar sa mananci sanatos. iar sanatos inseamna 8-10 maximum kg in plus .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mie medicul ginecolog mi-a spus ca normal este ca o femeie insarcinata sa ia in greutate intre 13.5 si 15 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Citat:

Citat:

ivan si dayanara

***Fur is for petting**

Mie medicul ginecolog mi-a spus ca normal este ca o femeie insarcinata sa ia in greutate intre 13.5 si 15 kg.

8-10, poate sa spuan ca e ok si 20 , dar atat e in carti

Si referitor la Luciu....eu n-am mai vazut modificari atat de mari ca la ea , nu stiam ca se intampla si asa , de-aia's mirata rau.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am luat 20 de kg in sarcina si la o saptamina dupa ce am nascut pierdusem deja 15! Nu vad de ce e lumea ingrozita ca a slabit 20 de kg in 3 saptamini :) Trebuia sa le mai tina un pic? Nu cred ca slabitul imediat dupa nastere are vreo legatura cu curele de slabire si isteriile de genul "maninc doar ciorba de varza o luna". Daca la mine din cele 20 de kg puse in 9 luni, 15 au disparut intr-o saptamina (bebe a avut 3 kg), asta inseamna ca nu erau grasime si nici ca le-am pus la loc pentru ca le-am dat repede jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Dar nu vi se pare ca i s-a modificat foarte mult fizionomia? Dincolo de kilograme, parca i s-a borcanat nasul, are alt chip cu totul. Auzisem teoria ca gravidelor cu baietei li se lateste nasul, dar la ea parca se vede...de fapt e singura la care am observat.

Mergi la inceput