Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by mamiseli_11quote:
Originally posted by esaria
biaz29, multumesc!
ma ajuta si pe mine cineva sa-mi pun si eu burtica cu luni de sarcina?
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
Am uitat sa spun ca partea cu gravi trebuie puse la semnatura la profilul perosnal. Sus in pagina ai o bara cu meniuri alege de acolo "Contul meu" - "Profil peronal". Semnatura parca era in partea de jos dreapta
Mamiseli_117+
Am vazut dupa ce am scris ca ti-a raspuns deja cineva.
Mamiseli_11
7+
toriceli spune:
quote:
Originally posted by anesquote:
Originally posted by esaria
Buna dimineata.
Prost mai merge forumul astazi.Nu am mai scris de ceva saptamani.Am trecut printr-o sperietura, am crezut ca am pierdut sarcina, dar din cauza ca este localizata foarte jos sarcina, pana dupa 14 saptamani sarcina este considerata cu risc,asa ca incerc sa stau cat mai cumintica si sa astept sa vedem ce fel de placenta voi avea.Sa speram ca nu praevia.
Am si eu o intrebare la voi, care stiti sa-mi raspundeti.De ce nu ma mai dor sanii?Am doar 8 saptamani si sanii mei nu ma mai dor.Si nu m-am ingrasat nici un kg, am tot 50 de kg, inca de dimi. aveam 49,5kg?
Si nu va mai certati ca suntem in post.Va rog.
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
Darga mea, noi din cauza lipsei simptmelor ne strasam foarte tare. Si eu fac la fel. Dar nu cred ca tb. sa-ti faci probleme atata timp cat ai fost la dr. si BB creste. Nici eu nu am avut simptome puternice de sarcina. Sanii nu prea ma mai dor, iar greturi nu prea am avut (doar o vaga senzatie pe seara).
Si dr. mi-a spus ca asta nu este un criteriu pt. a determina starea sarcinii.
Asa ca fii optimista!9+
Confirm ce s-a mai spus : fiecare sarcina este diferita chiar si la aceeasi mamica cu atit mai mult la persoane diferite.
Durerile de sani nu sunt obligatorii , nici durerile de burta - similare cu cele menstruale , nici greturile - 75% din gravide au greturi , nici poftele. Ele pot fi sau pot lipsi.
Eu nu am avut greturi de nici un fel si mai aveam putin sa merg la biserica sa fac rugaciuni pt. greturi caci toata lumea se plangea in jurul meu de greturi - prietene , rude , cunostinte , colege. Rau mai , rau de nu se puteau tine pe picioare si nu puteau sa manince . Eu nimic......asa ca floarea : sanii ma dureau din cind in cind si cind nu ma dureau ma apuca plansul , da-i telefoane la sot - gata bebe nu masi e - , la prietene , la mama sa vad ea a avut , n-a avut , si trageam de sani in toate partile , greturi de nici un fel , pofete nici atit , pofta de mancare normala dar ceva mai agresiva daca intirziam sau aminam masa.
Am sunt-o pe OBG-ista mea , mai aveam putin si racneam la ea : eu n-am de-aia , nici de ailalta ce ma fac , e in neregula ca nu stiu unde citisem eu ca greturile si pofetele sunt cauzate de schimbarile hormonale.La mine nu sunt deci schimbari hormonale deci , e clar , pierd si sarcina asta , corpul meu e defect !
Pina cand a racnit si ea la mine : "nici eu nu le-am avut de nici unele la nici una dintre sarcini si ca si tine am pierdut prima sarcina ! "
Dupa aceasta sscurta de eficienta discutie m-am mai potolit. Bine e posibil ca nu toate dintre noi sa traim cu aceeasi intensitate aceste spaime dar ceea ce va pot spune este faptul ca sunt normale aceste intrebari , aceste temeri - am fost obisnuiti cu un anumit tipar ddespre sarcina sau cel putin cu regula majoritatii a procentului de 75% si mai ales percepem majoritate ca fiind normalul si exceptia ca anormalul.
Nu-i asa. Diferentele fata de majoritate nu sunt neparat un semn de pericol . Printre exemple ma regasesc si eu. In curind fac 12 saptamini si cu toata lipsa de simptomatologie arhicunoscuta in sarcina , bebe e bine.
In speranta ca v-am ajutat cu ceva !
Toriceli
+
maryb spune:
buna gagici,
deci.........nu mai vreau certuri, da ??? i_fotache si spiridusule, va rog sa va intoarceti inapoi si sa facem pace, eu nu vreau sa plece nimeni....inevitabil se isca si certuri sau neintelegeri, dar hai sa trecem peste ele si sa fim un grup unit. Va rog frumos sa va intoarceti inapoi. Uitati aici cate un
si cate o 
va doresc o zi usoara si sa fiti fericite. 

maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
spuneam ca am si eu o problema si niciuna dintre voi nu s-a gandit sa ma intrebe de sanatate...
vad ca impartiti sarutari si flori si imbratisari pt toata lumea, dar nu si pt mine.
ce sa mai zic, multumesc pt sustinere!
din posturile voastre inteleg ca eu pot pleca linistita!
10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamiseli_11 spune:
Ca tot se vorbeste de simptome, va spuneam intr-un capitol trecut ca eu nu am nimic. Nici greturi, nici ameteli, aveam niste dureri de sani, acum nici astia nu ma mai dor. Dar la eco s-a vazut sarcina, e bine, burta nu ma mai doare deci totul OK. Este diferit pentru fiecare in parte. Nu va mai faceti atatea griji![]()
Mamiseli_11
7+
mamiseli_11 spune:
Mai da sunteti cumea cu supararile astea!! Mav vezi ca dupa ce i-ai raspuns spiridusului si ai zis ca ai o problema, cineva te-a intrebat ce ai patit.Nu mai stiu acum cine dar ma intorc pe paginile anterioare si iti spun.
Acum, daca nu intervin prea tarziu, ne spui si noua ce ai patit? Poate te putem ajuta (eu nu stiu cam in ce masura as putea, sunt la prima sarcina dar promit ca incerc)
Mamiseli_11
7+
Ramo2007 spune:
MAV, pui, nu fi suparata, nu stiu la voi cum e dar la mine merge net-ul ca naiba, nu pot sa citesc din urma pt ca se deschid paginile fff greu si cand intru citesc numai postarile din ultima pagina.Sper ca de acasa sa mearga mai bine.
Ce s-a intamplat, ce problema ai?
Cum sa pleci linistita, vrei bataita?
Multi pupici...nici pe astia nu pot sa-i pun......
Ramo
4+
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
Mav, cu toate ca sunt o persoana putin mai rece, mai putin pupacioasa, impart putine imbratisari flori si pupici, uite

din partea mea. eu sincer asteptam sa scrii care e pb ta, cu toate ca nu am mai trecut prin asa ceva si nu am o experienta deci nu stiu daca as putea sa te ajut dar hai, treci si tu peste faptul ca te-ai simtit nebagata in seama si zi-ne ce te necajeste?
sincer , cu toate ca nu intervin prea des, cu incurajari felicitari etc, sunt alaturi de toate fetele de aici,cu toate ca nu suntem prietene de-o viata, chiar daca sunt noua pe forumul asta, impartasim aceeasi experienta unica!!
ingropati securea, mav
, i_fotache
,spiridush
,si continuati sa fiti aici alaturi de celelate
6+
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by mav
spuneam ca am si eu o problema si niciuna dintre voi nu s-a gandit sa ma intrebe de sanatate...
vad ca impartiti sarutari si flori si imbratisari pt toata lumea, dar nu si pt mine.
ce sa mai zic, multumesc pt sustinere!
din posturile voastre inteleg ca eu pot pleca linistita!10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mav - iubita te contrazic...eu te-am intrebat....imediat dupa postarea ta, asa ca da paginile inapoi, sa te convingi si apoi poate ne spui ce s-a intamplat???care-i buba???esti bine acum???

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Acum - referitor la dureri de sani/dureri menstruale - eu nu am nici acum asa ceva precum nici la prima sarcina nu am avut...daca ar fi si acum pe atat de usor si de frumos ca la prima, as mai face 100 de copii..oricum fiecare sarcina e diferita ca si noi oamenii 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!