Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by toriceli

quote:
Originally posted by ralu23

mai vin si eu cu cate ceva, sper de bine: scurgerea mea maronie s-a transformat in culoarea cafelei cu muuuult lapte. Cred ca e de bine, nu?

Ralu 7+

Maro deschis , maro inchis...nu stiu ce sa spun , poate fi un spoting sau poate nu . Spoting - ul , adica niste pete razletze si de intensitate redusa , poate fi datorat procesului de nidatie http://www.primulpas.ro.org/indexie.html
Acum , indiferent cit de multe opinii vei culege de pe forum si oricit detesti sa mergi la OBG , eu insist sa te duci la el sau sa i-l suni.
El te poate lamuri cel mai bine - cel putin teoretic - si poate lua deciziile cele mai bune altauri de tine.

Stimata Toriceli spoting-ul nu e "datorat" ci "cauzat" iar i nu e linutza l ci chiar il ....

Scuzoaie fetelor , eram beata de fericire aseara.

Toriceli 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote]Originally posted by alexutza_26

Anes - ma bucur ca a iesit totul bine la echo, ca BB e bine-mersi si creste - asta e tot ce conteaza...cat despre chist- nu stiu ce sa zic, poate dupa ce nasti nu va mai fi...

[/quote]

Multumesc, sa dea DD sa fie bine! Si la tine la fel!

9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toriceli

Cred ca am eliberat atitea endorfine ca la noapte fac planton !
Dar ce , parca mai conteaza...acum plutesc prin casa la cele 67 de kg...

Toriceli 11+

Da si eu la fel. Azi noapte am ca facut insomnie. Am scris repede dar sper ca ati inteles ca am 9s si 5 z .

9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by esaria

Buna dimineata.
Prost mai merge forumul astazi.Nu am mai scris de ceva saptamani.Am trecut printr-o sperietura, am crezut ca am pierdut sarcina, dar din cauza ca este localizata foarte jos sarcina, pana dupa 14 saptamani sarcina este considerata cu risc,asa ca incerc sa stau cat mai cumintica si sa astept sa vedem ce fel de placenta voi avea.Sa speram ca nu praevia.
Am si eu o intrebare la voi, care stiti sa-mi raspundeti.De ce nu ma mai dor sanii?Am doar 8 saptamani si sanii mei nu ma mai dor.Si nu m-am ingrasat nici un kg, am tot 50 de kg, inca de dimi. aveam 49,5kg?
Si nu va mai certati ca suntem in post.Va rog.

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Darga mea, noi din cauza lipsei simptmelor ne strasam foarte tare. Si eu fac la fel. Dar nu cred ca tb. sa-ti faci probleme atata timp cat ai fost la dr. si BB creste. Nici eu nu am avut simptome puternice de sarcina. Sanii nu prea ma mai dor, iar greturi nu prea am avut (doar o vaga senzatie pe seara).
Si dr. mi-a spus ca asta nu este un criteriu pt. a determina starea sarcinii.
Asa ca fii optimista!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Buna fetelor,

Nu mai fiti suparate...
Subiectele grele inca nu au inceput. Sa vedeti cind o sa fie discutii pro/contra nasterea naturala/cezarina, anestezii, doctori si alte alea.

Cred ca fiecare raspunde atunci cind poate si mai ales atunci cind stie (eu una daca nu am raspuns... nu scriu ca nu stiu - am crezut ca se subintelege).

Am trimis pe adresa de mail comuna ghidul viitoarei mame precum si inca 2 carti (acestea vor fi folositoare mai tirziu, eu una le-am rasfoit si atunci cind am avurt nevoie am stiut unde sa caut informatia).

Maryb merci mult!

Pup,

Dani 6+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dadap, vreau si eu adresa de mail comuna, ca am lipsit la lectia aia , si parola!

Eu azi nu merg la munca, am de gand sa lenevesc in pat. Sunt prin zona, mai viu! Si nu va mai certati!!! Eeee!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:

biaz29, multumesc!
ma ajuta si pe mine cineva sa-mi pun si eu burtica cu luni de sarcina?

Scrii gravi in paranteze patrate asa: apoi saptamana in care esti si +

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

quote:

biaz29, multumesc!
ma ajuta si pe mine cineva sa-mi pun si eu burtica cu luni de sarcina?

Am uitat sa spun ca partea cu gravi trebuie puse la semnatura la profilul perosnal. Sus in pagina ai o bara cu meniuri alege de acolo "Contul meu" - "Profil peronal". Semnatura parca era in partea de jos dreapta

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dadap

Buna fetelor,

Nu mai fiti suparate...
Subiectele grele inca nu au inceput. Sa vedeti cind o sa fie discutii pro/contra nasterea naturala/cezarina, anestezii, doctori si alte alea.

Cred ca fiecare raspunde atunci cind poate si mai ales atunci cind stie (eu una daca nu am raspuns... nu scriu ca nu stiu - am crezut ca se subintelege).

Am trimis pe adresa de mail comuna ghidul viitoarei mame precum si inca 2 carti (acestea vor fi folositoare mai tirziu, eu una le-am rasfoit si atunci cind am avurt nevoie am stiut unde sa caut informatia).

Maryb merci mult!

Pup,

Dani 6+ si Ilinca (27 feb 07)

Salutare, si eu vreau adresa si parola pt carti. Pupici

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

Mav te rog sa nu te superi! Spiridusul nu a intentionat sa te atace, ci a facut doar o gluma. Avem nevoie unele de altele si ar fi pacat ca cineva dintre noi sa ramana cu un gust amar in loc sa se simta ajutata.

Mie acest tip de ajutor mi se pare cel mai dezinteresat pt. ca nu ne cunoastem dar avem probleme comune.

Spiridusule, mie imi place personalitatea ta vesela si te rog sa nu pleci de la noi. S-a facut?

Pace?

I_fotache ce mai faci?

Carmendu despre tine si cele 4 inimioare ce mai spui?

Multumesc fetelor de la Odiseea nov. - dec. 2007 pentru interventie. Sunteti foarte dragute!

Nici eu nu am deocamdata probleme cu hainele, desi ceva, ceva acolo in dreptul burticii cred ca se zareste. Abia astept sa arat ca o graviduta si sa trebuiasca sa imi cumpar haine noi !

Am uitat: si eu vreau adresa si parola pt carti pe PM. Multumesc!

9+

Mergi la inceput