Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mav sa stii ca alexutza_26 te-a intrebat imediat ce ai patit. Probabica nu ai vazut. Ti-a mai trecut din suparare? Inca nu ai zis ce ai patit!

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mamiseli - asta i-am zis si eu lui Mav - ideea ar fi sa nu ne mai comportam copilareste chiar daca asta poate se datoreaza unor modificari hormonale...eu inca astept raspuns la intrebarea:

Ce ai patit, Mav??? suntem aici ca sa te ajutam daca avem cu ce, daca nu, macar cu o vorba buna si un zambet!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Spiridusule, unde esti??? cum esti?? ici si te asteptam la raport!

Isabela - tu??? nicio vorba pe ziua de azi???hai, repede ceva vesti despre voi! ici

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by mav

spuneam ca am si eu o problema si niciuna dintre voi nu s-a gandit sa ma intrebe de sanatate...
vad ca impartiti sarutari si flori si imbratisari pt toata lumea, dar nu si pt mine.
ce sa mai zic, multumesc pt sustinere!
din posturile voastre inteleg ca eu pot pleca linistita!

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mav, te rog nu incepe si tu.
ai spus ca ai o problema, dar ai spus exact ce problema ? ca eu sincer nu-mi aduc aminte, sau poate am citit prea repede si mi-a scapat....deci, repeta intrebarea, te rog.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

haideti sa incetam cu supararile si sa facem pace....pe mine sincer ma deranjeaza atmosfera asta....haideti sa o facem placuta cum era si pana acum....va rog...

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Salut toate burticile,

Se pare ca hormoneii tropaie in noi, iar nervii cedeaza, pe rand la o parte din noi!

E foarte adevarat ce spuneti ca suntem multe si e greu sa rasounzi tuturor, ar insemna ca fiecare mesaj, sa fie cate o pagina...dar ce m-a deranjat si cred ca si pe Mav si pe Spiridus a fost faptul ca unele sunt mai norocoase si primesc raspunsuri repede si la obiect, altele primim doar cate un raspuns (pentru care suntem recunoscatoare) , asta in cel mai bun caz.

Dandusa uite ce m-ai rugat si-ti multumesc!
Anes si Maryb si pentru voi am acelasi mesaj

Spiridus iti multumesc din sufletel de cuvinte frumoase si-ti doresc tot binele din lume!

Mavimi pare rau cat te-ai necajit si tu...imi cer scuze si pt neintelegerile provocate de mine. Ce pot sa-ti spun cu mana pe suflet, ca imi esti draga si-mi pasa de tine! Asa ca am o rugaminte mare la tine! Spune-ne ce necajeste sufletelul tau si lasa-ne sa te ajutam, te rog!

Eu maine ma duc la doctor. Apropo, felicit burticile care ieri si-au vazut greierasii...sa fiti sanatoase si bebeii super!

Nu stiu daca fac eco, mi-as dori sa se realizeze dorinta mea sa-mi vad sambu-relu/rica...dar incerc sa stau calma,dar nu-mi prea iese.

Mai incerc odata marea cu degetu...stie cineva sau, ma poate ajuta macar cu o informatie cat de mica ...ceva despre dna dr Sgarbura - Filantropia.

O zi buna si fara

5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by Victo

salutare..
eu sunt de la odiseea de nov dec 2007..mai citesc asa din cand in gand si pe la voi

e absolut normal sa nu va mai doara sanii, cum e absolut normal sa nu va ingrasati inca..pai bb e cat o boaba de mazare..de ce sa fiti voi cu kg in plus?..dar in curand nu o sa va mai vina pantalonii, pt ca nu veti mai avea talie de viespe..dsi kg in plus poate inca nu vor fi.

aa..si noi suntem vreo suta si ceva de fete..hihihi..si inca ne intelegem

mai incolo..dupa 5-6 luni sa vedeti cum le adunati..in fiec saptamana asa..kilogramele..

puneti cu rosu intrebarea dc vedeti ca nu vi s-a raspuns..;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

multumim frumos pentru mesaj si incurajari si raspuns! acum chiar ca m-am linistit! ca doar la dr am fost, bebe e bine, colul e bine, iara daca zici ca e normal sa nu mai doara sanii .... nu am decat motive de bucurie!
si sanatate tuturor din familia ta!

7+

Mergi la inceput

Isabela - pe mine nu ma pupi???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

nici eu nu am luat inca in greutate, si sper sa iau cat mai putin.
hadeti fetelor sa ne bucuram impreuna de sarcinile noastre... chiar conteaza altceva?
va pe toate !

7+

Mergi la inceput