Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
BraveGirl spune:
Aseara am scris un mesaj, dar vad ca nu a aparut.
Deci...aseara am ajuns de urgenta la stomatolog. A fost groaznic pt ca nu mi-a facut anestezie. Azi trebuie sa merg din nou pt ca aseara nu am mai rezistat. Plangeam ca un copil mic si tremuram de durere. Cand m-am ridicat de pe scaun aveam blugii uzi de la cat transpirasem. Am ajuns acasa si mi-a fost rau. M-a intepat burtica. Sper ca BB sa fie bine.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
VonHelen spune:
Bebe e bine stai linistita! chestia este sa nu stresezi prea tare, si sa nu-ti fie frica ca sa nu se streseze nici bebe. dar ce ai patit la dintisori de ti-a fost asa de frica?
intrebare: fetelor voi ce mai mancati la micul dejun? eu am unele zile in care imi este atat de greata , simt un nod in gat si nu vreau sa vad nici un fel de mancare; dar stiu ca trebuie sa ma alimentez pentru bebe...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
BraveGirl spune:
Nu mi-a fost frica. Plangeam de durere pt ca imi dadea gaura sa ajunga la canale. Pe viu. Cand baga acele inebuneam de durere. Aveam o carie mai veche a carui plomba a cedat. Aveam un pansament provizoriu si trebuia sa merg pt tratament. Dar cum imi era f rau dimineata, nu am reusit sa ajung. Si alaltaieri m-a luat durerea. Initial o durere surda, suportabila, ca apoi sa incep sa plang de durere. Efectiv NU mai puteam. Si eu nu sunt rea d edurere. Chiar suport.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
dandusa spune:
Mav,
ma bucur ca te-ai mai linistit
Bravegirl,
mi se pare cam aiurea sa te chinui in halul asta...,esti sigura ca nu exista nici o chestie care sa te amorteasca un pic si sa fie safe in sarcina?eu ,una n-as rezista psihic sa trec prin asta...,imi pare rau ca ai suferit asa tare
Vonhelen,
azi dimineata la micul dejun am mancat vreo 10 capsuni cu zahar,ieri am mancat cerealele ramase de la fiica mea![]()
eu zic asa...,nu te stresa ca bb ramane nemancat daca tu nu papi un mic dejun copios...
,nu!mananca atat cat iti trebuie...,fie ca este mic dejun,fie ca este cina...
incearca sa mananci sanatos,dar nu pentru doi![]()

Anes,
o imbratisare din partea noastra
Miruna,
salutam cu drag C-teanca noastra
,cum mai esti?
Mamica stralucitoare
10+
+ Crinuta 1 Nov 2006
BraveGirl spune:
Nu mi-a facut anestezie pt ca data trecuta dupa ce a trecut efectul anesteziei m-a durut o saptamana si nu puteam sa stau fara un pumn de nurofen. Asa ii spuneam eu daca doare tare si incerca sa nu zapaceasca rau zona. Drept dovada cand am ajuns acasa m-a mai lasat durerea. A devenit o jena suportabila. Bine ca acum am un crater si canalele deschise si nu pot manca nimic. O sa vad cum decurge azi. Imi este f rau si nu stiu daca o sa suport sa stau atata pe un scaun si cu gura cascata
.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
VonHelen spune:
pai se pune o substanta in 2-3 sedinte care iti omoara treptat nervul...in sarcina nu se poate aplica metoda asta?
sper sa se rezolve problema repede , ca sa nu mai ai de suferit!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
VonHelen spune:
quote:
Originally posted by dandusa
[
Vonhelen,
azi dimineata la micul dejun am mancat vreo 10 capsuni cu zahar,ieri am mancat cerealele ramase de la fiica mea
eu zic asa...,nu te stresa ca bb ramane nemancat daca tu nu papi un mic dejun copios...,nu!mananca atat cat iti trebuie...,fie ca este mic dejun,fie ca este cina...
incearca sa mananci sanatos,dar nu pentru doi
aa...dar in nici un caz nu incerc sa mananc pentru doi..problema este ca nu imi trebuie nimic si ma chinui si eu sa mananc macar jumatate bol de lapte cu cereale
energy79 spune:
buna dimineata fetelor si bine v-am gasit!
aseara am facut si eu un test de sarcina,primul de altfel din viata mea si mi-a iesit pozitiv!nu ma asteptam,nu a fost programat desi mai discutasem cu sotul in ultimul timp si ne suradea ideea.inca nu m-am obisnuit cu gandul...nu am dormit toata noaptea!
am atatea de citit,nu am idee de nimic!
trebuie sa ajung si la doctor zilele astea!
ma primiti printre voi?
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
Qamar spune:
ce nasol, Corina...
aseara am trecut pe la tine, ca mi-a spus un vecin, dar era pustiu si liniste...
sper sa scapi repede..si sa stii ca e mai bine ca ai mers sa rezolvi, pt ca prin trimestrul 3 incep sa mai scada rezervele tale de calciu si e bine sa ai dintii ok atunci, sa nu ai din nou probleme..
nah, am fost coerenta?
take care
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
BraveGirl spune:
Noe-eram la dentist. Am venit pe la 23. Acum trebuie sa plec din nou dar mi-e super rau si B nu e acasa iar eu nu pot sa conduc. Am fost la Ioni si am luat niste compot ca nu pot manca nimic. Nu stiu cum o sa ajung la civilizatie sa iau si eu un taxi.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu