Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

ralu23
Eu sunt la a doua sarcina si la nici una dintre ele nu am avut greturi. Nu e o regula in pivinta asta.

Bia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

hai ca eu sunt cu petele ... uite ce am gasit:

- Sangerarile in sarcina sunt alarmante? - In primul trimestru foarte multe gravide prezinta sangerare pe cale vaginala. Sangerarea poate sa insemne si o pata mica de sange si un cheag pierdut din vagin, sangerare poate sa insemne o patare a lenjeriei, spotting se numeste, pe durata a multor zile. In orice situatie, femeia trebuie sa semnaleze medicului acest fapt. Ar fi de dorit si as recomanda sa nu se intre in panica pentru ca cele mai multe sangerari in primul trimestru nu au neaparat semnificatie pierderii sarcinii, ceea ce de fapt inspaimanta, creaza anxietatea, frica

Doamne Ajuta sa ducem sarcinile la termen si sa nastem bebeii sanatosi!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Alexa- ai fost comica rau cu fanteziile sinucigase

Ralu - si eu la prima sarcina habar nu am avut ca-s gravi adik niciun simptom din asta nasol...sper ca si acum sa fie la fel

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mav,
imi pare rau ca esti trista...,am citit tarziu,dar vroiam sa-ti spun ca te pot ajuta eu cumva...
dr noastra de fam din C-ta este o tipa f de treaba si priceputa...,este med de fam al Crinutei si consulta si adulti,eu sant fff multumita de ea...
iti pot da nr ei de tel si vezi ce sfat iti da...,eventual te duci la ea la cabinet...,nu stiu cum zici...,are cabinet in tomis nord
despre Cristureanu acelasi lucru...,il poti suna si intreba despre problema ta,mie nu mi s-a intamplat sa nu-mi raspunda la tel...si crede-ma ca l-am sunat si pt problemele altor prietene...,de fiecare data m-a ajutat...,daca a fost nevoie m-a chemat a doua zi de urgenta la control...,inaintea tuturor pacientelor...
sper din suflet sa fie analiza eronata si cea de-a doua sa iasa bine
Mary,
oricarea ar fi situatia in birou,promite-mi ca nu vei lasa pe nimeni sa fumeze langa tine
fufele sa vorbeasca...,cum zicea si Ralu,indiferenta omoara...,de fiecare data...,tu vezi-ti de burtica,mandreste-te,fii vesela nu da impresia ca rautatile lor te ating,chiar de-ar fi asa...,nu pune la suflet ca bb mic nu merita
Ralu,
si eu te imbratisez cu drag

am fost azi la babyexpo...,a fost dragut,ne-am intors plini cu o groaza de cadouri...,n-am cumparat nimic...,mergem duminica sa cheltuim din buget...
gravidute din Buc,daca vreti sa ne vedem...,cu mare placere...,duminica in jur de 15,santem la babyexpo

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

noi scriem cam un capitol pe zi! o sa fim campioane si pe forum si la nascut bebei sanatosi de nota 10!!!
va pup si va doresc noapte buna cu vise frumoase!

7+

Mergi la inceput

mie mi-ar placea sa ne intalnim! la babyexpo sau in alta parte! cat mai multe, sa ne cunoastem si sa nu ne mai incurcam pe forum
voi incerca sa fiu in jur de 15 la babyexpo, mai ramane de stabilit cum ne vom recunoaste :)
acum chiar ca ma duc la somn
pupiiiici!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am revenit!

Pt fetele cu greturi mari: exista www.naturaplant.ro/produse/109/Emetin" target="_blank">EMETIN, contine ghimbir si roinitza, e recomandat pt voma, greata, ameteala, digestie dificila, disgravidie de trimestrul I. Cand imi era mai rau, eu am luat cate doua capsule si m-a ajutat! Deja am ras o cutie, dar vad ca de doua zile m-au mai lasat greturile si varsaturile... asa ca trag speranta sa fi scapat si eu de perioada grea.... (in schimb, acum mananc de sparg).

Carmen, nu stiu ce as face sa fiu in locul tau.... Intr-adevar, vestea este coplesitoare, responsabilitatea enorma... Te inteleg (cel putin asa cred)... si mie uneori mi-e teama cum o sa mi se schimbe viata avand doi copii... dar oricat de frica mi-ar fi, nu pot decat sa merg inainte! Pt ca eu am pierdut doua sarcini... si chiar si acum (cand sunt insarcinata pt a4a oara in viata mea) mai plang cand ma gandesc la sufletelele copilasilor mei pe care n-am apucat sa-i nasc... Sa fiu in locul tau, eu nu cred ca as putea sa renunt la vreunul dintre copilasii mei...
Si asa l-ai provocat pe DD cand ai facut FIV-ul... si acum te gandesti sa fortezi din nou lucrurile...
Nu vreau sa te judec, sa nu ma intelegi gresit!
Oricum ar fi sa fie si orice cale vei alege, ar trebui sa gandesti pozitiv!
Problema ta este una foarte delicata si eu ti-am raspuns din punctul meu de vedere. Sper ca nu te-am incurcat/suparat cu ceea ce-am scris!

Mary, invidia este un lucru rau, care cu sau fara voia noastra, se intoarce ca un bumerang (iti dau si definitia din DEX, ca sa prinzi corect ideea mea: BUMERANG, bumeranguri, s.n. Arma de lemn indoit in forma de unghi obtuz, folosita de populatia bastinasa a Australiei, care, datorita formei sale si a felului in care este aruncata, revine la locul de aruncare daca n-a atins tinta.) Mereu am cautat sa tin departe de mine invidia, sa nu gandesc rau/ravnesc la ce au "bun" cei din jur si eu nu am, tocmai pt ca nu doresc asemenea lucruri negative in viata mea. Desigur, nu-i cazul sa le dai tu lectii colegelor tale indivioase (desi asta te-a racorit pe moment; apropos, tare fain de ti-a scris MariaK, mi-a placut mult si mi-a descretit fruntea!!!!), as vrea sa intelegi din tot ce ti-am zis, ca e mai bine pt tine sa tratezi situatia cu indiferenta!

Si acum sa va povestesc si despre vizita mea la OBG, ca v-am tinut destul in suspans!
Mi-a spus ca nu-mi poate da niciunul din antibioticele de pe antibiograma acum, prefera sa asteptam sa treaca primul trimestru.
Dar inainte de orice, maine trebuie sa repet recoltarea (spalat bine zona inainte, lasat sa curga primul jet si recoltat abia apoi). A zis ca in situatii d-astea, mereu recomanda repetarea analizei.
Apoi, mi-a facut un echo mic-mic, nu mi-a mai masurat BPM ale inimioarei, dar am vazut cu drag omuletul meu de 5 cm (din crestetul capului, pana la fundulet)! Corespunde la 11s5z, DPN e clar in octombrie (chiar mi-a spus ca pot sa numar o saptamana in plus cand imi planific analizele, caci am avut ciclu scurt si e clar ca bb e in grafic, dar putin mai mare decat ar indica data UM)!
Asadar, pana primesc rezultatele de la noua urocultura, mai creste si bb si trecem in trimestrul al doilea! ...Si chiar daca va trebui sa luam antib., o sa avem mai multe sanse sa fie bine cu antib. in trim. 2.

Ma duc si eu la nani, ca am avut o zi epuizanta psihic azi....

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Dandusa, am scris in acelasi timp. Iti multumesc frumos pentru ajutorul oferit! Trebuie sa ma gandesc bine la problema asta cu doctorii... Imi este greu sa iau o hotarare radicala acum cand sotul meu nu e acasa si nu ma pot sfatui cu el... In fond, este vorba nu numai de mine, ci si de copiii nostri, e musai sa fim de acord.
Daca ajung in impas, o sa apelez la tine!

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
...Am avut insomnie, m-am trezit de la ora 4... asa ca am recitit capitolul.

Anes, abia cum am remarcat vestea ta extraordinara ca s-a retras hematomul!!!!!!!!! Ma bucur foarte mult!!!!!!!!! Oare punctia aceea, pt chistul de pe ovar, nu poate fi amanata pana dupa nastere?! Sa dea DD sa fie bb ok!

Alexutza, merci, ai fost tare draguta si prompta! Ce pot sa mai zic... sa ma scuz... tropaie hormonii in capul meu...

O zi usoara tuturor!

11+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Am editat in lista...

SARBATORITELE LUNII APRILIE

03.04.79 Maria_28
13.04.75 Toriceli
15.04.81 Hera
15.04.84 Ginye
17.04.72 Naty
17.04.75 Miria Cristina
23.04.78 Oana_Oana26
25.04.78 Madalina70

11+

Mergi la inceput