Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Doamne maryb! nu-mi vine sa cred ca ai asemenea colege! comportament de fufa de 16 ani! eu ii trimiteam mess inapoi: "si piggy se bucura ca nu va mai veni in curand la serviciu si nu-ti mai vede moaca aia de acritura (oteata sau alte derivate) racaita de invidie!" sic!
iti spun ca pe genul asta de creaturi cel mai tare le lovesti cu indiferenta si vorbe bune + zambete. sa-si vada de mosu' ramolit si spune-i ca se pare ca veti schimba scutece deodata una "junior" iar alta "seni"

Maria, mamica 6

bebitzul nostru

My Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ioana - stii cine tine greata la distanta - trecerea timpului, deja dupa sapt 12, o s auiti complet si o sa fii cu totul alt om!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, va multumesc pentru sustinere, dar nu pot spune ca nu m-a afectat aceasta invidie....din pacate sunt sensibila si pis ochii imediat...sper sa se potoleasca de acum....cred ca nu se astepta sa le spun supervisorilor si sefei de departament....era cam suparata ca am facut-o de kk, dar asta merita....am rezolvat-o si cu fumatul in birou dupa ora 17:30...pana nu pleaca gravidutele din birou nu se mai fumeaza

eu va las ca ma duc la bucatarie sa fac ceva de mancare....

va pup si vorbim maine.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

maryb, mii de scuze, si tie mav! Sunt ametita tare! Puteam sa jur ca de data asta nu v-am incurcat

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

le multumesc fetelor care sunt alaturi de mine.
decizia finala va fi a mea, cu siguranta. stiu. mi-e greu sa aleg. o sa va tin la curent cu rezultatele ecografiilor.

in legaturile cu greturile, eu am descoperit azi apa minerala cu lamaie stoarsa si muuuuulta gheata.........si parca mi-a mai trecut greata.
din pacate eu nu pot sa vars, ca uneori tare nevoie as mai avea sa o fac.

maryb, imi pare rau pentru problemele tale de la munca. tu vezi-ti de treaba si lasa-i pe altii cu invidia lor.
"cainii latra, satra trece".
bucura-te de fericirea din viata ta.

carmen 8+

Mergi la inceput

hai ca am terminat si eu de citit. sa o luam pe rand (sper sa nu va mai incurc)

Maryb, fii atenta la ce m-a invatat pe mine mama mea: Indiferenta omoara omul! Sa stii ca e probata si rasprobata! Nu mai pune la spuflet, draga mea, bucura-te! Esti in centrul atentiei si poarta-te ca atare! Da-le in p... m... pe acele invidioase! Trage apa dupa ele! Da?

Carmendu, sunt alaturi de tine. Nu pot decat sa spun ce as face eu, decizia finala e a ta si a sotului tau. Eu as tine toate inimioarele, ca sunt sigura ca Doamne Doamne aranjeaza lucrurile foarte bine, am incredere! Chiar daca traiesc in final toti 4 sau mai putini, o sa fie bine! Nu sunt habotnica, dar as face! Te pup si orice decizie ati lua te sustinem!!

Am uitat daca mai aveam vreum raspuns de dat...

7+

Mergi la inceput

vaaai, parca sunt beata! "SPUFLET"???????? Am vrut sa spun "suflet"!
Cred ca am nevoie de nani...
Ce nebunie! Rad de una singura de propriile gafe

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

CAND TREC GRETURILE ?????
...ca am inceput sa dezvolt cateva fantezii sinucigase....

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Carmen: E o mare reponsabilitate sa aduci pe lume atat de multi copii si cred ca si eu in locul tau as fi de-a dreptul speriata. Dar, in acelasi timp e si un dar minunat de la Dumnezeu. Nu stii ce le poate rezerva viitorul. Nu stii daca tocmai copilul sau copiii la care te gandesti sa renunti ar putea ajunge sa fie extrem de afectuosi sau de talentati. Nu stii daca nu cumva renunti tocmai la cel sau cea care ar putea realiza ceva grozav in viata. In plus, esti sigura ca nu exista nici un risc pentru celalalt sau ceilalti copii? Din cate am mai citit eu, exista un risc de avort spontan in urma unei asemenea interventii.
Oricum ar fi, decizia iti apartine tie si sotului tau si cred ca vorbesc in numele tuturor fetelor de pe forum cand spun ca te vom sustine si incuraja orice vei alege.

Bia 6+

Mergi la inceput

eu nu am greturi... si sunt la prima sarcina... nu stiu ce sa zic. Mai e o vorba: Zoe, fii barbata! E pentru bebe!!! Pe mine doar ma doare capul tare, probabil de la utrogestanul ala...
si fii tare!

7+

Mergi la inceput