Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Maria_K spune:
carmendu 
cand am citit prima data mesajul tau despre cele 4 bubulete, mi-am petrecut toata ziua si eu si sotul oftand cu niste fete de gufi : "Ceeee faaaiiin!" ei acum imi dau seama ca nu e chiar atat de "fain" si-ti dau dreptate sa pui problema asa. eu un sfat nu pot sa-ti dau pt ca simt ca ma depaseste problema. oricum sa te gandesti si la tine si cel mai bine e sa eviti un "esec" de genul asta decat sa-l iei in piept!
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
Ramo2007 spune:
Carmen
, sa te ajute Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna pentru tine si familia ta.
Anul trecut, in vara, la Giulesti, cand a nascut cumnata mea, am stat de vorba cu o tipa care facuse tot FIV.Si se prinsesera 3 embrioni.Mi-a spus ca si ea a stat mult si s-a gandit si s-a tot consultat cu familia si intr-un final a ales sa faca reductie, sa renunte la un embrion.Din cate am inteles se fac in putine locuri din tara.A ajuns acolo, a facut ecografie si s-a constatat ca un embrion se oprise din evolutie.Ea a spus ca a fost mai bine asa.A nascut prin cezariana, doi copii mai micuti, dar sanatosi.
Nu vreau sa te sperii, ai incredere ca totul va fi bine si daca Dumnezeu te-a ajutat pana acum, cu siguranta o va face si de acum inainte.
Ramo
4+
Puiutul meu scump
ginye55 spune:
Buna burtici! Ma bucur ca s-au rezolvat lucrurile intre voi. O asteptam si pe Spiridusa sa ni se alature.
Eu de aseara am greturi cum n-am avut pana acum de cand am ramas insarcinata. Nu mi s-a mai intamplat sa nu ma pot spala pe dinti din cauza starii de greata. Si nici acum nu ma simt grozav, dar macar pot sa ma ridic in fund. La scoala am fost zombi. Cred ca nu mai stau mult si-mi bag un concediu medical. Probabil dupa sarbatori.
Alinushca sa ne auzim cu bine in sapt 40. 
esaria aceeasi problema o am si eu. Dar mai bine stam linistite pana prin luna a 4-a cand placenta se pozitioneaza definitiv. Totul o sa fie bine!
Mav te asteptam cu vesti de la doctor. Iti tin pumnii si ma rog ca problema ta sa se rezolve cat mai repede.
Maria K si eu ma credeam insarcinata in 7 sapt si la primul control am aflat ca sarcina e cu 2 sapt mai mica. Nu-ti face griji. Cu siguranta ai ovulat mai tarziu.
Carmen nu-ti pot ura decat mult succes si Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pentru tine si bebeii tai.
Maryb trimite-mi si mie te rog parola si adresa contului comun, pentru carti. Multumesc!
Eu acum ma intind putin in pat ca am avut o zi lunga si obositoare. Astept in continuare numai vesti bune de la gravidute. Pupicei burticilor!

ginye
9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
babyzapi spune:
Doamne, ati scris incredibile de mult! Mi-a luat o gramada de timp pana am citit tot ce s-a scris...mai ales ca sunt si la scarbici acum.
CARMEN iti doresc mult curaj si multa sanatate indiferent ce decizie vei lua, tu stii ce e cel mai bine pt tine si sotul tau. Mult succes!
MAV sper ca acum cand repeti analiza sa fie un alt rezultat si sa scapi de griji. Asteptam vesti despre vizita la dr. 
Multi puicei pt toate 
Babyzapi
fericita 7+
maryb spune:
fetelor, deci este inadmisibil ce mi se intampla cu individa de ieri....am avut o discutie putin mai aprinsa cu o colega si la scurt timp primesc pe mess urmatorul mesaj "asa ma bucur ca piggy nu o sa mai vina in curand la servici"........va dati seama ca a fost trimis din greseala la mine....bineinteles ca moare de invidie ca eu am reusit sa raman gravi si ea inca nu a reusit.....i-am spus si supervisorului si sefei de departament si le-a bagat in sedinta pe cele 2 impreuna cu mine si cu supervisorii....bineinteles ca a negat ca mi-ar fi fost adresat mie mesajul, dar.......nu tine....cine nu mai vine in curand la munca ??? eu....so....
le-am spus ca eu nu pot lucra in conditiile astea si daca este nevoie o sa-mi iau medicale ca sa stau linistita acasa si sa ma bucur de sarcina....nu pot sa cred cata invidie se arata de 2 zile de cand am anuntat sarcina....Doamne Fereste !!!!!
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
Maryb incearca sa nu te stresezi prea mult din cauza matracucelor.
ginye
9+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
alexutza_26 spune:
Maryb - ceva asemanator mi s-a intamplat mie la prima sarcina, si am tinut-o numai in niste discutii si intrigi si nervi(poate si de asta fi-miu e acum un mareeeee certaret
), si din luna a 7-a am stat acasa, ca deja simteam ca mi se intarea burta numai cand ajungeam la birou. Incearca pe cat poti sa nu mai bagi in seama.
Ginye - nasol cu greturile
. Vad ca inca nu am nik, sper sa nu, ca am un nazdravan care ma alearga tot timpul.
Carmen - sa iti dea Dzeu intelepciunea sa iei cea mai buna decizie atat pt tine, pt familia ta cat si pt bebei!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
MariaK - asa ceva i s-a intamplat unei prietene de-a mea, se stia in sapt 28, si la un echo de rutina a iesit sapt 26...si a bagat-o si ala in sperieti ca cica nu e dezvoltat fatul, ca e placenta imbatranita, ca nu primeste toata substantele nutritive, ca se va sufoca copilul...de plangea asta in telefon....si copilul a iesit la aproape 41 sapt, perfect normal de 4kg
...asa caaaaaa...echo-urile astea pot da si rateuri1
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ioanamami_16 spune:
Maryb ...invidioasele
nu le combati decat cu multa indifirenta (parerea mea). tu stai linistita, sa nu-i faci rau lui bebita.
Carmen, iti doresc sa ai parte de multa intelepciune, astfel incat sa iei decizia cea mai buna pentru tine (in primul rand).
acum fetelor as vrea tare mult sa va intreb ceva: oare nu exista ceva pe lumea asta care sa mai tina greata "la distanta"????
eu nu mai pot. aproape in fiecare seara ma imprietenesc cu WC-ul, ca-l imbratisez de nu mai pot