Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
Maria_K spune:
in urma unui control la medic, schimb si eu semnatura. din pacate retrogradez de la 7 la 6. Doamne-ajuta!
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
diana21 spune:
Maria, o sa fie bine, ai incredere!
Carmen, nu stiu ce sa-ti spun, esti intr-o situatie destul de...delicata, dar eu nu inteleg ce ai putea face! Avort? Nu te supara pe mine, dar nu am inteles cum te poate ajuta stiinta sa faci mai putini! Mi-ar parea tare rau sa faci un avort, sincer iti spun...sper sa iei decizia cea mai buna! Pupici si multa putere iti doresc!
Mav, si eu zic sa repeti analiza, in mod clar nu ai recoltat cum trebuie! Se mai poate sa greseasca si ei la lab., indiferent cum recoltezi. Fetitei mele i-au iesit odata leucocitele, (la dif. de o zi) schimbate de la 4 la 8 mii, deci clar greseala! Iti tin pumnii sa fie bine si, daca chiar e infectie, nu e un capat de tara, atatea femei au avut infectie urinara in sarcina...Antibiotic eu as lua dupa luna a treia, incolo...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti
maryb spune:
maria_k, dar astazi trebuia sa faci 8s fix....de ce ti-ai pus 6 ??? ce ai vazut la eco ?
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Maria_K spune:
la eco s-a vazut sac ovular corespunzator 6 sapt sarcina. nu pot decat sa sper ca avand un ciclu de 32-36 zile, am ovulat mai tarziu. oricum ultima harjoneala a fost pe 8 martie si noi speram ca acela a fost cadoul sotului meu. medicum mi-a spus sa nu disper inca, sa astept inca o saptamana si sa sper ca va fi bine. imi pare foarte bine ca am mers la el, pt ca a vorbit si comportat foarte frumos si a facut tot posibilul sa fiu lamurita si cat posibil linistita. eu VREAU sa cred ca bb meu e doar mai micut sau mai lenes! oricum de o sapt au inceput greturile dimineata (si nu numai) in adevaratul sens al cuvantului. de aseara si o durere de sani de-mi vine acru!
la mine speranta moare ultima!
Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
maryb spune:
maria, trebuie sa crezi ca va fi bine, daca ai asa lung CM normal ca ai ovulat mai tarziu. Doamne ajuta sa fie totul bine si peste o saptamana sa ne dai vesti bune. 
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
maria, ti-am vazut pozele si esti o frumusica 
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
leeloo5979 spune:
Maria_k mai tii minte ca si eu am avut problema asta? La inceputul sarcinii cand am aflat, dupa cicluri trebuia sa am 6-8 saptamani (2 menstre in ianuarie) iar ecograful arata o sarcina de 4 saptamani.Atunci medicul a zis ca ori e sarcina intr-adevar mica si ca ovulatia a fost f tarziu fata menstre, ori e sarcina oprita in evolutie...si uite cum m-am stresat eu cand de fapt bobita era mica de tot, era acolo, si apoi la urmatoarele ecografe s-a vazut ca a crescut sacul gestational si s-a vazut si vezicula ombilicala, iar la ultima s-a vazut chiar bobitica si i s-a auzit si motorasul tare si repede.
Va fi bine, te asteptam cu vesti bune curand!
Multi pupici si capul sus!
Leeloo
7 + 
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
carmendu spune:
diana 21,
e vorba oarecum de un avort. desi imi suna atat de nedorit cuvantul asta.
este un procedeu medical care se numeste embrioreductie si pe care-l pot face, din spusele medicilor, pana la 12 saptamani.
cum situatia la mine e un pic ciudata, adica un embrion e in sacul lui gestational, iar celalalt embrion s-a divizat in 3, intr-un alt sac gestational, probabil ca problema se pune sa renunt la cei 3.
interventia asta nu are nici un efect negativ asupra celuilalt embrion unic.
nu stiu daca am posibilitatea sa selectez dintre cei 3, ca sa pot sa duc o sarcina gemelara.
cum o vrea Cel de Sus.
oricum, nu ne ramane dacat sa asteptam ecografiile urmatoare.
8+
Maria_K spune:
maryb multumesc!

leeloo eu sper pana in ultima clipa. ziua de azi am trecut-o pana acum mai greu pt ca nu ma asteptam sa primesc vestea asta iar apoi nici nu m-am dezmeticit bine ca m-am trezit la servici intre lume, fiecare cu probleme, si eu nu puteam si nu aveam rabdare sa-i ascult 
dar acum am scapat de scarbici si sunt acasa la caldurica ![]()

Maria, mamica
6
bebitzul nostru
My Album
carmendu spune:
maria,
de intampla destul de des ca la prima ecografie sa-ti spuna o varsta a sarcinii mai mica.
cum spunea cineva, fiecare sarcina e unica, fiecare are simptome diferite, fiecare embion se dezvolata in ritmul lui.
sunt cazuri care in care te duci la prima eco si medicul o sa-ti spuna ca varsta e de 7 sapt si 2 zile (e un ex) si tu sa faci calculul si sa zici "da, ba, intradevar asa e!"
mai tarziu, cand sarcina e mai inaintata ,o sa vezi ca ecografii calculeaza bine.
si eu traiesc aceeasi senzatie. ca medicul s-a inselat.
dar sunt convinsa ca mai tarziu o sa-mi spuna varsta exacta.
mult succes.
8+