Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mav, ma bucur ca nu ai recoltat bine urina. Sper sa iasa ok cea de maine.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mary, m-am hotarat sa fug sa-mi iau puiul de la gradi acum si sa ma infiintez la OBG, stau la usa pana ma primeste. Vad totusi ca si la sumarul de urina mi-au iesit leucocite (mult peste prag) si hematii... Mai bine dau si bani si tot, numai sa fie bb ok!
Hai ca va scriu diseara ce-am facut, sper sa reusesc sa vb cu dr!

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mav, bafta la dr si te asteptam cu vesti bune.Am o prietena careia la inceputul sarcinii i-a iesit infectie urinara, dar nu stiu ce fel, stiu ca ginecologul i-a spus sa bea cate 3 pliculete de Uricol sau Urinal (nu stiu care e la pliculete, mici galbene) pe zi.
Corina, stai cuminte in pat si lasa treburile administrative !
Sunt acasa...merge netul bine, dimineata imi venea sa sparg calculatorul...
pentru toate fetele

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Mav, bafta la dr si te asteptam cu vesti bune.Am o prietena careia la inceputul sarcinii i-a iesit infectie urinara, dar nu stiu ce fel, stiu ca ginecologul i-a spus sa bea cate 3 pliculete de Uricol sau Urinal (nu stiu care e la pliculete, mici galbene) pe zi.
mo 4+

Urinal nu este recomandat in sarcina. Celalalt nu stiu exact.

Mav ti-am ratacit numarul ca te sunam sa stam de vorba. Si mie mi-au iesit leucocite in urina la un test simplu de urin. IN perioada cand eram putin racita... dar au disparut pana la urmatorul test. Sper sa fie totul bine.

Ale ????????? You're alive ???? Ti s-au scris zeci de mesaje in ultimele luni la topicul ala stii tu care... ce faci ????

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by ralu23

felicitari pentru inimioare!!!! Doamne Ajuta sa creasca sanatoase si sa se nasca la termen la toate si la mine!

stie cineva ceva de dr Adriana Klein de la Polisano?? Am programare la ea pentru eco 3D/4D (23 saptamani) si as dori cateva pareri, daca exista aveti.
Multam fain!

7+

am facut si eu o eco la ea si mi s-a parut f atenta la detalii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

multumesc mult de tot pentru raspuns!!! m-am linistit si pe frontul asta

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

multumim pentru "ghidaj", Ale!

Maryb, bine faci ca te duci la dr iar repetarea analizei mi se pare si mai buna! Nu ma pricep, dar ca si actiuni eu asa as face!
Multa bafta si asteptam vesti

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ralu, ne incurci ....este vorba de mav...dar te iert de data asta....

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dragele mele,

saru'mana ca mi-ati postat datele mele.

anes, m-ai intrebat ce mai fac cele 4 inimioare ale mele.
situatia la noi se poate schimba saptamanal. eu am postat zilele trecute un mesaj, nu stiu daca l-a citit cineva. pe mine m-ar interesa parerea voastra, pentru ca este o chestiune de viata si de moarte.
dincolo de incurajari, am nevoie sa vad si realitatea crunta.

”este un lucru minunat ce mi se intampla, dar parca e prea mult.
cat am fost in spital, a venit un psiholog la mine sa ma consilieze si probabil sa vada daca sufar de vreo depresie in urma vestii. m-a intrebat daca mi-am dorit un copil, doi,... sase....
i-am raspuns ca unul mi-am dorit, doi sunt bineveniti, dar nu 4.
eu vreau un copil sau doi copii sanatosi. nu-mi doresc sa am probleme cu sarcina, sa-i nasc la 1 kg, sa stau apoi cu ei in spital la incubator luni de zile.

cineva mi-a spus "da' dar uite, nu stiu ce tipa din nu stiu ce tara a nascut 6"! ok. si-a asumat acest lucru. poate ca nu a fost sfatuita cum trebuie , poate ca a facut-o pentru palmares, recorduri.....poate pentru alocatie......eu nu vreau sa fiu mama eroina.
mi-am dorit copii. dovada e fiv-ul pe care l-am facut. din punctul meu de vedere e prea mult.
m-am ajutat de stiinta sa fac copii. ma pot ajuta de stiinta in continuare sa nu fac chiar atat de multi!

hai sa nu mai bat campii. cred ca de fapt nu fac nimic altceva decat sa ma conving ca orice decizie as lua, va fi cea mai buna atat pentru mine cat si pentru copiii mei.

oricum, doctorul a zis ca e foarte probabil ca 1, 2 sau 3 dintre ei sa se resoarba. nu ne ramane dacat sa fecem ecografii saptamanale sa le urmarim evolutia si sa asteptam. “

fetelor, daca nu-mi raspundeti, nu ma supar. sunt lucruri la care nici eu nu raspund, pentru ca nu stiu. dar asta nu inseamna ca nu sunt alaturi de voi si nu va citesc.

oana, felicitari pentru cei doi samburei. sa ne luam de mana.
spune-mi , te rog, ti-ai facut bhcg-ul? ti-a iesit valoare mai mare decat cea normala?
te intreb pentru ca eu cand mi-am facut analiza si i-am arata-o medicului, fara sa vada ecografia, la momentul ala nici nu se vedea, mi-a spus: "mai mult ca sigur sunt doi!"

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Nebunica_zapacica, multumesc de instructiuni, am votat.

Mav, imi pare rau nu ma pricep deloc la problema ta. Poate ar fi mai bine sa repeti analiza, poate nu ai recoltat bine.

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco. Sa o tinem tot asa.
Eu am mai socotit o data si cred ca sunt in saptamana a 8-a asa ca schimb semnatura.
Sunt inca la servici, daca mai pot sa maia scriu mai tarziu.
Va pup

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Carmen, nu stiu ce sa iti zic. Consider ca e o responsabilitate uriasa sa aduci pe lume un copil, asa ca nu mai zic de 4. Cred ca cel mai bine este sa astepti sa vezi care este evolutia si sa ai grija de tine. Multa bafta.

Mamiseli_11 8+

Mergi la inceput