Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by biaz29

Mav, eu zic sa repeti analiza. S-ar putea sa fiu in plus cu recomandarile, dar ca sa te asiguri ca iese bine, trebuie sa te speli chiar inainte de a o recolta, sa ai grija sa nu atingi marginile recipientului de piele sau par, sa nu pui capacul pe jos, in esenta sa te asiguri ca nici urina nici recipientul nu intra in contact cu podeaua sau alte lucruri care ar pute-o contamina.

Bia 6+

am zis eu ca n-am recoltat cum trebuie.... Eram somnorosa rau, mi-era greata si abia ma tineam pe picioare, ma trezise mama cu telefonul sa nu uit de analiza, si nu m-am spalat inainte. Stiam ca nu tb. luat primul jet... si facusem dus seara...
Deci, mai bine repet maine operatiunea!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by spiridusul

repet istoria
de aseara am scurgeri maronii

am fost la OBG
bb e ok
mi-a dat duphaston si utrogestan ( pe care i-am zis sa il ia el, ca io dorm pe mine de la asa ceva... si fi-miu nu cred ca e de acord)... in final am negociat 2 utrogestan/seara

pup burticile

nu este de gluma cu petele ,poti chiasr sa pierzi sarcina si daca pui utrogestanul vaginal nu ai probleme cu somnul.2 pe zi mi se par putine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

MARYB nu incerca sa ma pacalesti....ca l-am vazut si eu pe bebe.........e tare uratel....seamana cu ta-su pana la urma..........

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

quote:
Originally posted by i_fotache

iuhuuuu

Ia uitati ce am gasit...
"Filantropia nu este un spital frumos si 'sufletist' dar daca e sa nasc acolo aS naste si a treia oara acolo, pentru ca stiu ca medicul cu care am nascut Sgarbura Zorela {doctorat in obstetrica) face fata la orice complicatie, este foarte atenta la detalii,( chiar daca e mereu ocupata, nu are timp sa fie sufletista) si niciodata nu te lasa balta(sa nu sa se prezinte la nastere)"

Bine, fiecare cu flutureii lui

5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

bravo, Izabela, ma bucur ca vestile sunt bune! Inca un motiv sa te bucuri de sarcina relaxata, fericita..

Mav, atunci cand am hotarat sa nu iau antibioticul am facut-o dupa lungi cautari pe internet, pe forum, a tuturor informatiilor despre Ureaplasma si dupa discutii cu medicul meu despre toate optiunile si toate riscurile. Medicamentul e in zona gri, nici recomandat cu toata inima, nici pus la zid ca fiind absolut periculos, dar, pentru ca deocamdata nu ma deranjeaza lighioana, nu am vrut sa risc. O sa vedem mai tarziu daca am luat decizia buna sau nu, dar acum cu Dumnezeu inainte. Oricum, eu cred ca trebuie sa discuti serios cu medicul despre riscurile bolii asupra sarcinii si ce optiuni ai in momentul asta. Numai bine!

9+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

MARYB nu incerca sa ma pacalesti....ca l-am vazut si eu pe bebe.........e tare uratel....seamana cu ta-su pana la urma..........

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 8+

acum nu-ti dai seama, dar mai incolo se va schimba si va fi si mai frumusel, ca ma-sa

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Va rog sa incercati sa nu mai folositi "reply with quote". Scrieti colorat numele persoanei careia vreti sa-i raspundeti, nu e nevoie de reluarea intregului mesaj.

Apar citate la citate la citate care vor fi citate la rindul lor si o sa ajungeti la unul-doua posturi pe pagina.

Succes, sarcini usoare si nu va mai certati. Aveti un drum lung in fata si ar fi mult mai frumos sa-l parcurgeti in armonie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Cum se voteaza odiseea noastra?

Mamiseli_11 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mamiseli, exista un buton Evalueaza subiect in partea stanga sus , chiar sub numele forumului, alegi cate puncte dai si apoi apesi butonul de langa, Evalueaza

9+

Bebe in burtica

Samburele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ale

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

2 din 3
nu mai e mult pana apare si spiridusul, ii trece si ei furtuna hormonala si-si va arata burtica in preajma
Mav ,nu ma pricep, din fericire pana acum rezultatele la urina mi-au iesit bune tot timpul.
o zi buna tuturor!

6+

Mergi la inceput