Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
quote:
Originally posted by biaz29
Mav, eu zic sa repeti analiza. S-ar putea sa fiu in plus cu recomandarile, dar ca sa te asiguri ca iese bine, trebuie sa te speli chiar inainte de a o recolta, sa ai grija sa nu atingi marginile recipientului de piele sau par, sa nu pui capacul pe jos, in esenta sa te asiguri ca nici urina nici recipientul nu intra in contact cu podeaua sau alte lucruri care ar pute-o contamina.
Bia6+
, si nu m-am spalat inainte. Stiam ca nu tb. luat primul jet... si facusem dus seara...Deci, mai bine repet maine operatiunea!!!!!!!!!!!!!!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by spiridusul
repet istoria
de aseara am scurgeri maronii
am fost la OBG
bb e ok
mi-a dat duphaston si utrogestan ( pe care i-am zis sa il ia el, ca io dorm pe mine de la asa ceva... si fi-miu nu cred ca e de acord)... in final am negociat 2 utrogestan/seara
pup burticile
nu este de gluma cu petele ,poti chiasr sa pierzi sarcina si daca pui utrogestanul vaginal nu ai probleme cu somnul.2 pe zi mi se par putine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Alexa.1983 spune:
MARYB nu incerca sa ma pacalesti
....ca l-am vazut si eu pe bebe.........e tare uratel....seamana cu ta-su pana la urma..........![]()
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
8+
nebunica-zapacica spune:
quote:
Originally posted by i_fotacheiuhuuuu
Ia uitati ce am gasit...
"Filantropia nu este un spital frumos si 'sufletist' dar daca e sa nasc acolo aS naste si a treia oara acolo, pentru ca stiu ca medicul cu care am nascut Sgarbura Zorela {doctorat in obstetrica) face fata la orice complicatie, este foarte atenta la detalii,( chiar daca e mereu ocupata, nu are timp sa fie sufletista) si niciodata nu te lasa balta(sa nu sa se prezinte la nastere)"
Bine, fiecare cuflutureii lui
5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
bravo, Izabela, ma bucur ca vestile sunt bune! Inca un motiv sa te bucuri de sarcina relaxata, fericita..
Mav, atunci cand am hotarat sa nu iau antibioticul am facut-o dupa lungi cautari pe internet, pe forum, a tuturor informatiilor despre Ureaplasma si dupa discutii cu medicul meu despre toate optiunile si toate riscurile. Medicamentul e in zona gri, nici recomandat cu toata inima, nici pus la zid ca fiind absolut periculos, dar, pentru ca deocamdata nu ma deranjeaza lighioana, nu am vrut sa risc. O sa vedem mai tarziu daca am luat decizia buna sau nu, dar acum cu Dumnezeu inainte
9+Bebe in burtica
Samburele nostru
maryb spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
MARYB nu incerca sa ma pacalesti....ca l-am vazut si eu pe bebe.........e tare uratel....seamana cu ta-su pana la urma..........
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA8+
acum nu-ti dai seama, dar mai incolo se va schimba si va fi si mai frumusel, ca ma-sa
maryb
10+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
Alé spune:
Va rog sa incercati sa nu mai folositi "reply with quote". Scrieti colorat numele persoanei careia vreti sa-i raspundeti, nu e nevoie de reluarea intregului mesaj.
Apar citate la citate la citate care vor fi citate la rindul lor si o sa ajungeti la unul-doua posturi pe pagina.
Succes, sarcini usoare si nu va mai certati. Aveti un drum lung in fata si ar fi mult mai frumos sa-l parcurgeti in armonie.
nebunica-zapacica spune:
Mamiseli, exista un buton Evalueaza subiect in partea stanga sus , chiar sub numele forumului, alegi cate puncte dai si apoi apesi butonul de langa, Evalueaza
9+
Bebe in burtica
Samburele nostru
ancadragoman spune:
Ale
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
oceanborn spune:
2 din 3

nu mai e mult pana apare si spiridusul, ii trece si ei furtuna hormonala si-si va arata burtica in preajma
Mav ,nu ma pricep, din fericire pana acum rezultatele la urina mi-au iesit bune tot timpul.
o zi buna tuturor!
6+

flutureii lui