Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Mav, eu zic sa repeti analiza. S-ar putea sa fiu in plus cu recomandarile, dar ca sa te asiguri ca iese bine, trebuie sa te speli chiar inainte de a o recolta, sa ai grija sa nu atingi marginile recipientului de piele sau par, sa nu pui capacul pe jos, in esenta sa te asiguri ca nici urina nici recipientul nu intra in contact cu podeaua sau alte lucruri care ar pute-o contamina.
Bia
6+
i_fotache spune:
quote:
Originally posted by nebunica-zapacicaburtici!
Aveti asa un ritm la scris..deja nu va mai gaseam de ieri seara de cand nu am mai citit pe forum.fetele harnice si vorbarete!
Imi pare rau ca citesc despre neintelegeri, certuri...toate trebuie sa fim constiente ca hormonii nostri au luat-o razna si facem din tantar armasar. Oricum, eu sper sa se intoarca fetele suparate, cred ca odiseea mai merita o sansa
I_fotache, eu nu am nici o info despre dr de care ai intrebat tu, dar am incercat o cautare aici pe forum si rezultatul au fost cateva sute de pagini din odiseele altor gravidute, plus niste topicuri in care se dau exclusiv info despre medici si spitale. Linkurile ti le dau mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883&SearchTerms=sgarbura
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46118&SearchTerms=sgarbura
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411&SearchTerms=sgarbura
Este mult de cautat si de citit, dar acolo o sa gasesti tot ce s-a spus aici pe forum despre aceasta doamna dr. Spor la citit si sper sa afli numai lucruri bune!9+
Saru'manutza muuult. M-am pus pe citit!

5+http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
maryb spune:
quote:
Originally posted by biaz29
Mav, eu zic sa repeti analiza. S-ar putea sa fiu in plus cu recomandarile, dar ca sa te asiguri ca iese bine, trebuie sa te speli chiar inainte de a o recolta, sa ai grija sa nu atingi marginile recipientului de piele sau par, sa nu pui capacul pe jos, in esenta sa te asiguri ca nici urina nici recipientul nu intra in contact cu podeaua sau alte lucruri care ar pute-o contamina.
Bia6+
vin si eu cu o completare....trebuie sa recoltezi jetul de mijloc. Oricum mav cred ca stie cum se recolteaza ca doar a mai nascut o data, dar poate nu stiu toate fetele.
maryb
10+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu pozele mele
maryb spune:
alexa, am uitat sa-ti spun....m-am uitat la pozele tale si l-am vazut pe bebe al tau....frumusel tare bebele tau. Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare.
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, fetelor!

... Desi tot nelamurita si nehotarata sunt...
nebunica, daca pt tine n-a fost ok sa iei azitromicina, presupun ca nici pe mine nu-i buna.... acum.
toriceli, costa 150 consultatia+echo, dar mereu mi-a facut numai echo si am dat 150....
Si mai tre' sa ajung si-n celalalt capat al orasului..... In loc sa ma duc sa-mi iau niste haine mai comode, ca toate ma strang peste burta... dau banii la dr...![]()
O sa incerc sa mai dau cateva telefoane... sa vad daca ma lumineaza cineva... vreun dr. Si pana la urma, ma duc peste OBG diseara, zic ca e urgenta... sper sa reusesc sa intru la ea, macar sa stiu ce am de facut.
offff....
O sa va scriu ce-am facut.
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
fetelor, eu inca ma confrunt cu greturile....cand vreau si eu sa mananc ma apuca greata....astazi la pranz am mancat pulpite de pui superioare la gratar cu salata si imi era o greata cand mancam....mancam ca trebuie, dar abia reuseam sa-mi stapanesc greata...of of of....
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ralu23
felicitari pentru inimioare!!!! Doamne Ajuta sa creasca sanatoase si sa se nasca la termen la toate si la mine!
stie cineva ceva de dr Adriana Klein de la Polisano?? Am programare la ea pentru eco 3D/4D (23 saptamani) si as dori cateva pareri, daca exista aveti.
Multam fain!
Ralu7+
am facut si eu o eco la ea si mi s-a parut f atenta la detalii
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
maryb spune:
foarte bine mav, du-te diseara la dr si spune-i ca este urgenta si poate reusesti sa vorbesti cu ea. Astept vesti de la tine. 
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
fetelor, week-endul asta este baby expo si vreau sa dau si eu o fuga cu sotul sa ne uitam, sa ne facem o parere, sa iau carti de vizita ca sa stiu de unde sa ma duc sa cumpar ce o sa ne placa. Nu stiu cum ma voi simti printre atatea lucrusoare de bebe, cred ca va fi foarte emotionant....
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
i_fotache spune:

iuhuuuu

Ia uitati ce am gasit...
"Filantropia nu este un spital frumos si 'sufletist' dar daca e sa nasc acolo aS naste si a treia oara acolo, pentru ca stiu ca medicul cu care am nascut Sgarbura Zorela {doctorat in obstetrica) face fata la orice complicatie, este foarte atenta la detalii,( chiar daca e mereu ocupata, nu are timp sa fie sufletista) si niciodata nu te lasa balta(sa nu sa se prezinte la nastere)"
Bine, fiecare cu
flutureii lui![]()
5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

burtici!