Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by i_fotachequote:
Originally posted by maryb
i_fotache, ma bucur ca ai realizat ca nu are rost sa ne suparam si sa ne luam jucariile si sa plecam. Ma bucur ca te-ai intors si sper sa se intoarca si mav si spiridusul. Nu stiu nimic despre dr Sgarbura, sincer nu am auzit de ea sau el, ca nu stiu ce este....imi pare rau, poate stiu alte fete si te pot ajuta cu un raspuns.
sincer, eu am deschis subiectul acesta si nu-mi place sa vad neintelegeri pe aici....
maryb10+
Saru'manutza oricum. E o ea Viorela Sgarbura
Si eu le astept cupe Mav si Spirudus
Si osi pt 23
5+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
multumim pe pupicei, si bebe si eu!

Eu nu stiu nimic de dr Sgarbura sau de spitalul Filantropia. Imi pare rau ca nu pot ajuta.
Eu azi am o stare buna, iar acum ca incepem sa ne impacam sunt si mai fericita!!!!

7+
Alexa.1983 spune:
MAV din cate sunt eu informata infectia urinara cu enterococ
nu este periculoasa...iar tratamentul se da fara probleme si in sarcina...NU te ingrijora...ai putea sa suni...eventual sa-ti recomande ceva...ca sa nu pierzi timpul...suna un urolog daca la gine e mai dificil de prins.....
Eu abia o sa ma duc sa fac analize...in rest mi-e fffffff rau cam toata ziua...Am mutat si nunta de pe 28 iunie pe 31 mai (ptr cine stie povestea mea..)Mi-este fff greu sa ma mobilizez sa ma duc la birou sau sa organizez ceva.....Tratez hematomul....si sper sa fie bine......
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
8+
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Mie mi-e rau...si m-a mancat si insi am aspirat, spalat pe jos, scuturat un covoras si acum ma inteapa burtica. Asa ca ma duc sa stau cuminte in pat.
Va pup pe toate, fara exceptie. Mav un milion dept tine. Sper sa nu mai fii suparata. Te asteptam sa ne spui ce problema ai si poate te putem ajuta.
==========
Corina6+
My baby
Albumul meu
Hm....! Sper ca te-ai scarpinat bine, cat pentru toata sarcina!!!! Stai cuminitica acum si sa nu mai faci!

multi si ai mare grija!
7+
i_fotache spune:
quote:
Originally posted by mav
Mi-a iesit infectie urinara cu enterococ. Am cautat si-am citit tot ce-am gasit despre badagania asta si antibioticele la care este sensibil (din antibiograma). In primul rand, nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit asta. Inainte sa raman gravi, am facut injectii la greu, vreo 3 luni, pt klebsiella (alta bazaconie pe care nu-mi explic de unde naiba s-o fi luat, ca in general, e infectie intra-spitaliceasca). Ma gandesc ca poate n-am recoltat eu bine proba...Ar fi rau (sa mai trag de timp) sa mai duc maine alta proba la lab.?
In al doilea rand, din cate am citit, macrolidele (am cateva antib. din grupa asta pe antibiograma), nu au dat probleme la fat... dar studiile s-au facut numai pe animale, nu si la femei insarcinate.
Inca sunt in primul trimestru... Nu stiu ce/cat/cum ar fi afectat bb, pe de-o parte de infectie, pe de alta, de tratamentul cu antibiotice puternice (ex. azitromicina).
Dr mea de familie nu e de incredere, v-am mai scris, tre' s-o schimb.... Nu prea imi vine sa ma duc la ea cu rezultatul...
La OBG am programare abia pe 22.... la telefon este exclus sa vorbesc cu ea... Daca ar fi sa ma duc la ea, in primul rand nu am cu cine sa las copilul acasa (sotul iar e departe; nu vreau sa stea si copilul pe la usi ore in sir...) si nu in ultimul rand, tre' sa dau iar alti 150 lei, pe care nu-i am in momentul asta.
Ce sa fac?!10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
OOOOf mai MAV mic si necajit...eu una zic in primul rand sa stai un pic sa te linistesti si sa incerci sa gandesti la rece. In al 2-lea rand, cred ca ar fi cazul sa-ti repeti analiza...poate totusi ceva nu a fost ok. Din pacate nu stiu ce inseamna tot ce ai zis tu si-mi pare rau ca nu-ti pot fi de folos, insa ce pot sa-ti spun e ca daca vrei, pot printa mesajul tau si sa incerc maine, cand ma duc la doctora sa vad daca e dispusa sa imi spuna ceva. Ce zici?

5+http://www.3dpregnancy.com/calendar/5-weeks-pregnant.html
alexutza_26 spune:
Mav - nasol tare, insa nu dispera....trebuie sa poti suna dr...dar cred si eu ca mai bine astepti sa treaca trim I pana sa iei antibioticul..
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983sunt bagata in seamaaaaa
![]()
sunt bagata in seamaaaaa
![]()
sunt bagata in seamaaaaa
![]()
sunt bagata in seamaaaaa
![]()
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA8+
SUPER TARE!!!!! hai ca acum rad de-a binelea! Ce zi frumoasa!!!!!
!!! 

7+
mav spune:
Corina, e tare urata klebsiella aia... cat ma mai tras cu ea!!!!!
Asta ma intrebam si eu, daca repet analiza, oricum dureaza cel putin 5 zile pana primesc rezultatul, mai astept putin si trec de 12 sapt... Chestia este ca daca e pe bune infectie urinara.... nu cred ca rezist cu ea netratata... ca o sa dea si alte semne, greu de suportat, stiu din experienta...
Si inca ceva, un pediatru cu experienta mi-a spus ca orice infectie urinara se trateaza cu schema de antibiotice din antibiograma, 3 luni, altfel sigur recidiveaza. Si cred ca avea dreptate.....
10+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nebunica-zapacica spune:
Mav, eu chiar inainte de a afla ca sunt insarcinata, la analize mi-a iesit infectie cu Ureaplasma, iar tratamentul este cu un antibiotic din aceeasi familie, azitromicina. Medicul mi-a spus ca, atata timp cat nu am simptome foarte puternice, poate e mai bine sa nu fac tratamentul in primul trimestru de sarcina, ci incepand cu saptamana 15. L-am ascultat si inca nu am luat antibioticul, dar abia astept sa ajung in sapt 15 si sa fac tratamentul sa scap de lighioana asta care poate duce la nastere prematura la sfarsitul celui de-al doilea trimestru. Mult succes in luarea celei mai bune decizii pt tine si in gasirea unui dr mai preocupat de pacientele lui.
9+
Bebe in burtica
Samburele nostru
toriceli spune:
quote:
Originally posted by mav
Mi-a iesit infectie urinara cu enterococ. Am cautat si-am citit tot ce-am gasit despre badagania asta si antibioticele la care este sensibil (din antibiograma). In primul rand, nu-mi vine sa cred ca mi-a iesit asta. Inainte sa raman gravi, am facut injectii la greu, vreo 3 luni, pt klebsiella (alta bazaconie pe care nu-mi explic de unde naiba s-o fi luat, ca in general, e infectie intra-spitaliceasca). Ma gandesc ca poate n-am recoltat eu bine proba...Ar fi rau (sa mai trag de timp) sa mai duc maine alta proba la lab.?
In al doilea rand, din cate am citit, macrolidele (am cateva antib. din grupa asta pe antibiograma), nu au dat probleme la fat... dar studiile s-au facut numai pe animale, nu si la femei insarcinate.
Inca sunt in primul trimestru... Nu stiu ce/cat/cum ar fi afectat bb, pe de-o parte de infectie, pe de alta, de tratamentul cu antibiotice puternice (ex. azitromicina).
Dr mea de familie nu e de incredere, v-am mai scris, tre' s-o schimb.... Nu prea imi vine sa ma duc la ea cu rezultatul...
La OBG am programare abia pe 22.... la telefon este exclus sa vorbesc cu ea... Daca ar fi sa ma duc la ea, in primul rand nu am cu cine sa las copilul acasa (sotul iar e departe; nu vreau sa stea si copilul pe la usi ore in sir...) si nu in ultimul rand, tre' sa dau iar alti 150 lei, pe care nu-i am in momentul asta.
Ce sa fac?!10+
In caz ca nu ai o comunicare asa buna cu OBG-istul - ceea ce e mare pacat , dar asta e se mai intimpla - incearca sa te informezi pe la diverse cunostinte , prieteni despre medicii lor de familie sau chiar obg-isti lor, fie te poate lamuri unul fie chiar accepta o consultatie. Chiar atit de scumpa e consultatia ? Pt. orice ar presupune consultatia invariabil 150 lei? Mai pe mine ma costa asa doar cind fac endo . Restul intra in pret.
Sunt si cabinete on line atit pe forumul nostru cit pe alte forumuri - trei ursuleti. Nu stiu insa cit de repede raspund. Poti face un capitol nou unde sa soliciti informatii de la gravidute care au avut aceasta infectie.

Sper sa nu fie nimic grav. Multa bafta !
Toriceli
11+
maryb spune:
mav, nici eu nu stiu sa-ti raspund in legatura cu enterococul asta. Eu zic sa te mai interesezi, poate faci un subiect nou aici pe forum si poate vor raspunde fete care s-au mai confruntat cu aceasta problema si astfel poti lua o decizie, daca trebuie sa incepi deja sau nu tratamentul.
si hai ca o sa fie bine, doar nu esti singura femeie insarcinata care se confrunta cu aceasta problema.
maryb
10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

si pt 23
si am aspirat, spalat pe jos, scuturat un covoras si acum ma inteapa burtica. Asa ca ma duc sa stau cuminte in pat.
pt tine. Sper sa nu mai fii suparata. Te asteptam sa ne spui ce problema ai si poate te putem ajuta.
Ar fi rau (sa mai trag de timp) sa mai duc maine alta proba la lab.?