Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
BraveGirl spune:
VonHelen- asta era planul initial. Ca imi omoaara nervul cu o substanta. Dar pe mine ma durea de la presiune. Orice atingere era extrem de dureroasa. A trebuit sa-mi dea gaura ca sa scada presiunea.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
oceanborn spune:
Buna dimineatza fetelor!
energy79 bine ai venit si sarcina usoara!
VonHelen o saptamana mi-a fost foaaaaarte rau dimineata am reusit sa manac grisine, erau singurul lucru pe care puteam sa-l mananc, iar pe la 10 o banana (am facut foamea saptamana trec, de simteam ca pic din picioare, dar nu reuseam sa mananc)
Nu mai stiu cine a intrebat de greturi,cum te scapi de ele....la mine pur si simplu intr-o dupa-masa m-am simtit mai bine, acum de 3 zile ma simt binisor, cel putin pot manca, imi fac si eu o asa numita limonada din apa minerala cu lamaie, si mai nou am descoperit compotul de visine care pur si simplu ma unge si pe suflet
Fetelor , carora le e rau, le doresc sa scape cat mai repede de greturi, stiu prin ce treceti!!!
6+
Qamar spune:
daca stiam acu 15 min te ducea dragos, a plecat la o intalnire undeva in zona....incearca totusi sa suni la un taxi (meridian, fly?), ca am vazut ca unele vin....de fapt, la ce ora trebuie sa pleci? (daca e mai incolo, te ducem noi, ca el nu sta mai mult de o ora, cred)
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
BraveGirl spune:
Multumesc Noe. Ar trebui sa plec pe la 11. L-am sunat pe Bogdan si sper sa ajunga, doar ca e f departe si mai avea putina treaba.
(imi tot editez mesajele pt ca zici ca nu am decat 2 clase, asa greseli fac)
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
M-am cantarit si am slabit 1,5 kg in 2 zile in care nu prea am mancat
. Am 44 de kg, cat un caine mai mancat
.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
anes spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
MAV din cate sunt eu informata infectia urinara cu enterococ
nu este periculoasa...iar tratamentul se da fara probleme si in sarcina...NU te ingrijora...ai putea sa suni...eventual sa-ti recomande ceva...ca sa nu pierzi timpul...suna un urolog daca la gine e mai dificil de prins.....
Eu abia o sa ma duc sa fac analize...in rest mi-e fffffff rau cam toata ziua...Am mutat si nunta de pe 28 iunie pe 31 mai (ptr cine stie povestea mea..)Mi-este fff greu sa ma mobilizez sa ma duc la birou sau sa organizez ceva.....Tratez hematomul....si sper sa fie bine......
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA8+
Iubita, scuza-ma dar nu stiu ce pb. cu hematomul ai! Spune-mi mai multe pt. ca eu din cauza lui am imbatranit cu cativa ani. L-am descoperit chiar din saptamana a 4-a, iar intr-a 5-a se marise. Ajunsese sa aiba de doua ori marimea sacului ovular si era si cu desprindere de sac ovular. Dr. nu mi-a dat sanse sa mentin si a spus ca in doua sapt. se declanseaza avortul spontan. Acum la 9s si 4 zile la ultimul control, nu se mai vedea nici un hematom.
Eu am facut tratament cu Utrogestan si am stat in concediu medical. Asa sa faci si tu. Evita eforturile de orice fel.

9+

la mami...