Mamici de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

gata...am facut aluatul si crema...le-am lasat la racit..

Simonacip, stiu cum e si cu lenea....mai vine si pe la mine, dar ieri am fost in forma si am profitat, ...da mai avem un picut...macar tu stii deja data eu o aflu luni...desi mi-e teama s nu ma opreasca la spital...ca am inteles ca cezariana se programeaza mai devreme...si eu sapt viitoare sunt in 38..39 dupa ei........eu nu as vrea mai devreme de 21, dar 'om vedea.

Mihaser hihihi eu imi permit acum sa bag un smotru...ca mai am un pic si nu mai e pericol pt bb...si chiar imi face bine..

Reallaura eu am vb cu dr. meu de celulele stem si mi-a zis ca el nu imi recomanda pt. ca la noi sunt doar firme private care nu sunt asa sigure si ca daca am avea banca publica ar fi ok pt ca acolo se fac mai multe teste si se pastreaza mai bine...plus ca celulele astea se pot recolta acum si din sange...

Diana 79sorry ca ai avut probleme cu Nicole..multa sanatate ...tie nastere usoara si bb sanatos!

Ylarisuuuuppppperrrr patut si aparatori..si fotoliu....si camera pare asa de luminoasa...

Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Salutare pe ziua de azi...tarziu, dar mai bine asa decat deloc!

De dimineata o tin intr-o agitatie...am fost sa recoltez niste analize de sange, nemancata, nebauta si cam nedormita si prin urmare am ajuns lesinata aproape inapoi.

In primul rand Dordia si vorbele-s de prisos! Stiu prin ce treci. Al meu bunic a murit la cateva saptamani dupa ce aflasem ca o vom avea pe bebe...nu spusesem nimanui din familie, nici lui nu apucasem sa-i spunem! Aveam inima efectiv impietrita de durere si totusi...viata pe care o aveam in mine mi-a dat forta sa merg mai departe! Si a venit ca o alinare pentru toate lumea. Toti erau indurerati, insa vestea pe care le-am dat-o apoi i-a readus la viata. Asa ca deja a facut un bine bebele meu. Asa o sa fie si la tine...asta e viata: unii pleaca, altii vin. Cum zicea cineva pe aici, cel mai important e ca omul care a plecat a lasat multe amintiri frumoase celor din jur si le-a umplut sufletul de dragoste!

Sa revenim incetisor si la discutiile noastre...desi e greu

Alina_Anto te rog sa-mi spui si mie care e noul program al celor de la Institut. Voi face si eu o noua vizita acolo si vreau sa nu-mi fac nervi.

Ylari e super patutzul si foarte vesela lenjeria! Sa-l stapaneasca bebeluna sanatoasa si voi pe langa ea.

ralu_t multumim pentru info legate de Babyexpo. Eu inca nu am ajuns dar conteaza impresiile premergatorilor! Sa stapaniti sanatosi caruciorul!

Lorich bine ca ai scris de cartea cu pricina...mi-ai reamintit sa o cumpar! Suntem bine...cu moralul ok, a propos de vizita la medic de ieri.

Cine scria de mulajul acela cu piciorul/manutza lui bb! Si eu am vrut sa cumpar asa ceva din Austria (am fost dupa Craciun) insa m-am lasat pagubasa. Am decis ca mofturi din astea poate le pot sugera si prietenilor...ca pana la urma noi am luat tot, tot! Lor ce le mai ramane ?!

Chestiuni interesante nu am...celulele stem...cred ca vom opta pentru Cord Blood. Insa mai aprofundam. Am aflat ca tatal poate participa la nastere...insa trebuie sa-i reamintesc medicului atunci pentru ca (citez): "tabara celor care nu vor sa asiste e muuuuuuuult mai numeroasa decat a celor care vor "! Asa ca l-am cam mirat pe dl. dr. cu dorinta noastra, insa nu am fi noi primii...adica tati primul!

Aaaaa...foarte interesante tehnicile de respiratie! Vianne, Miss si Simonix

Simonacip ...ma tot gandesc la tine cu AMR-ul tau!
Si la Cleo...evident!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Alysh biberoanele mai scumpe rezista la mai multe sterilizari si nu li se sterge gradatia, decoratiunea, dupa caz. Plus ca nu risti sa se imprime in plastic mirosul acela de lapte. Au si tetinele din silicon de calitate mai buna. Totusi, eu la Cezara am avut atat sticlute cat si tetine Nuk si am fost foarte multumita, mai ales ca nu sunt chiar asa de scumpe. Cu toate acestea, de data asta am luat doar tetine ortodontice de silicon de la Nuk si sticlutele le-am luat de la Primii Pasi. Chiar daca se deterioreaza putin mai repede ( oricum nu foarte repede, ca am avut si din astea) costa doar 3-4 Ron fata de 10-20 cele de la Nuk, ca nu mai vorbesc de Avent. La Cezara luam si eu ce gaseam mai scump pe vremea aia (acum 5 ani) ca aveam impresia ca-i neaparat mai bun. Acum in schimb, am invatat sa fiu mai practica.

31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Multumim pentru vestile de la Baby Expo Ralu_t, sper sa-l conving pe tati sa mergem si noi sambata sau duminica, desi nu mai am mare lucru de cumparat.......eu vreau neaparat sa cumpar un marsupiu care cred ca-mi va fi foarte util cand o sa mai am treaba prin oras.cu caruciorul e mai greu.......
O asteptam si pe Cleo sa ne spuna ce a vazut pe la targ, in caz ca a ajuns azi pe-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

inais, la bby expo ca am uitat sa va zic, sunt si rame pt manutza, piciorusul lui bb din lut, la acelasi stand cu pernele de alaptat dar pe mine nu ma mai tinea nici o balama sa stau sa intreb cat costa. banuiesc ca erau reduse oricum, poate le faci o sugestie prietenilor, buna idee!
lilly noi am dat in magazin 3.5milioane, dar la targ erau cu 2.8. separat baldachinul a mai fost 1 mil + cadrul lui de prins pe patut 500 mii. nu stiu de accesoriile de perete, dar mai au saci de dormit din set cu lenjeria care-s mult mai ok ca o pilota mai ales cand e bb f mic. noi am dat 750 mii pe un saculet insa banuiesca ca la targ nu costa mai mult de 500. tot la targ, doar lenjeria simpla a fost 900mii. nu-s ieftine, nici pe departe, daca nu le-am fi luat printre primele, nu-s convinsa ca mai dadeam acum banii, dar asta a fost norocul lui bb, sau al meu, ca oricum ma bucur io si pt el.. calitatea e excelenta-inclusiv dupa spalre, calcare, de asemenea si pt matrialele din care e facuta pilota:antialergice, antisufocare, etc. problema ar fi la cearsaf, ca inteleg ca ai patut de 60x120. cearsaful e cu elastic pt patut de 140x70...noi initial tot patut mic am vrut sa luam si probasem in magazin, ni s-a parut ca merge si la cel mic, intre timp ne-am razgandit si am luat un pat total iesit din orice schema, 130x67, pt care abia abia am mai gasit saltea dar la care cearsaful s-a potrivit f bine.
alysh eu am auzit cum ca pompa de san e realmente mult mai buna la avent decat la orice alta firma, adica functioneaza! asta au zis prietenele mele cu bebei care si-au luat de la avent dupa ce in prealabil luasera de la alte firme mai ieftine si nu se descurcasera cu ele. daca iei pompa de la ei, iei si sterilizator in care sa incapa pompa, tot de la ei, si tot asa, intrii intr-un cerc vicios. de biberoane, am auzit ca ar fi mai ok pt colici, cu tetinele si valvele lor, etc, dar probabil ca e doar un zvon, tine f mult de norocul lui bb daca face sau nu! intr-adevar, sunt infernal de scumpe, la noi mai ales. ca eu am comandat sterilizator si incalzitor pe site-ul de la mothercare din anglia, si cu tot cu transport care e vreo 35 de lire, tot am iesit mult mai ieftin ca la noi la pretul de targ, nu ala de sensiblu!!!! romanica noastra draga. la cora am mai vazut din cand in cand cate un produs razlet de la avent, la pret super ok, dar gasesti azi tetine, saptamana viitoare biberoare si tot asa.
fetelor, am facut o mare greseala, asa cum a zis si miss-pe care o asteptam cu vesti dela eco- pozele fetelor astora de la cununii, mi-au facut pofta sa le ravad si eu pe ale mele!!! GRESIT, NU FACETI ASA CEVA!!!! asa, in principiu, ma obisnuisem cu silueta mea rubensiana, insa cand am vazut cat am fost de slaba si ca nu stiu cum mai revin io la formele alea, m-am deprimat complet...vb sotului, daca n-am ce face
lcazangiu CASA DE PIATRA!!! . esti o frumoasa si o supla, nu ca altele f frumoase poze. daca iei o decizie cu privire la firma de recoltare anunta-ma si pe mine, io tot intre astea 2 oscilez. recomandarile sunt spre cord blood center, si pretul e tot in favoarea lor. mai studiez piata si maine si iau o decizie

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
33+
AMR 6 saptamani pana vine bebe si 9 zile pana ma ridic din pat!!!
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Doordia imi pare rau pt pierderea ta si sincere condoleante!!Dar sa stii ca bunicuta ta draga te va veche din ceruri pe tine si pe bebelusul tau!!!Sa stii ca suntem alaturi de tine!!!!!Ime cer scuze ca numai azi ti-am scris dar ieri nu am mai intrat deloc,iar acuma citesc din urma!!
Multumim pt explicatiile de respirat,cand citeam de m-ati fi vazut ca si exersam!!hihihi
MI-am pus sa-mi sterilizez pompa de san si intre timp mai si citesc!!!MAi revin!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lcazangiu CAsa de piatra!!!

Ylari e super la firma ta !!NU se mai fac angajari?hihihiGlumesc!Am vazut si eu patutul si asternutul si aparatorile,sa aiba noroc de ele bebeluna ta!!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Alysh biberoanele mai scumpe rezista la mai multe sterilizari si nu li se sterge gradatia, decoratiunea, dupa caz. Plus ca nu risti sa se imprime in plastic mirosul acela de lapte. Au si tetinele din silicon de calitate mai buna. Totusi, eu la Cezara am avut atat sticlute cat si tetine Nuk si am fost foarte multumita, mai ales ca nu sunt chiar asa de scumpe. Cu toate acestea, de data asta am luat doar tetine ortodontice de silicon de la Nuk si sticlutele le-am luat de la Primii Pasi. Chiar daca se deterioreaza putin mai repede ( oricum nu foarte repede, ca am avut si din astea) costa doar 3-4 Ron fata de 10-20 cele de la Nuk, ca nu mai vorbesc de Avent. La Cezara luam si eu ce gaseam mai scump pe vremea aia (acum 5 ani) ca aveam impresia ca-i neaparat mai bun. Acum in schimb, am invatat sa fiu mai practica.

Multumescu mult, Anca,Ralu_t si eu am luat pana acum de la Nuk si de la Primii PAsi. Am sa iau insa si 1 sau 2 de la Avent mai ales daca spui ca la celelalte se sterge gradatia usor, e o chestie importanta.
Pompa de san si sterilizatorul am sa le iau dupa nastere in functie de necesitati.
MI-au fost f utile sfaturile voastre

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele pompa de la Avent este foarte buna...Eu v-am mai spus ca am Isis manuala si am fost foarte multumita...nici nu se vede ca e folosita...plus ca am o garnitura noua nouta ptr bebelina. O sa o folosesc si acum linistita...Se sterilizeaza foarte bine, se demonteaza si se spala foarte bine. Puteti sa mulgeti direct in biberon. O sa fiti multumite! Si eu am dat 1,8 mil insa a meritat banii.
Biberoane de la Nuk am folosit si eu cu tetine ortodontice...sunt si anticolic ptr ca tot vorbeam de colici...Foarte faine sunt si astea se spala si se sterilizeaza super!

Aimee pai daca vrei sa nasti baga frecat podele la greu, plimbari si ceai de zmeur...plus chestia aia sub plapuma si pana maine il ai pe bebe in brate!

Eu astept zilele astea un pachet de la Quelle...i-am luat si de-acolo haine bubulinei!

Abia astept sa vad ce am comandat..ca nu mai stiu!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Multumescu mult, Anca,Ralu_t si eu am luat pana acum de la Nuk si de la Primii PAsi. Am sa iau insa si 1 sau 2 de la Avent mai ales daca spui ca la celelalte se sterge gradatia usor, e o chestie importanta.
Pompa de san si sterilizatorul am sa le iau dupa nastere in functie de necesitati.
MI-au fost f utile sfaturile voastre

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

[/quote]

Mergi la inceput