Mamici de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
leeloo2004 spune:
Noroc cu fetele ca au zis de pozele lui ylari - le cautasem pe contul comun, nu am dat de ele si am uitats a intreb unde sunt...
dar acum m-am dumirit si le-am si vazut
! Intr-adevar foarte dulce lenjeria de pat!!!!
Si eu un fotoliu in camera, linga patutz si acolo il alaptam pe Stefan ...si uneori mai si atipeam pina adormea el...
...fotoliul meu e mai incapator si imi permitea si sa adorm in el...
Gabriela
33+ cu
AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ancaurn spune:
Gata. Am fost si eu azi la cumparaturi si mi-am luat tot ce mai trebuia. Am stricat vre-o 3 milioane
si n-am luat mare mare lucru. Doar o paturica, un prosopel, un portbebe care se face si paturica, doua sticlute, suzeta, o camasa de noapte, niste chiloti si maruntisuri de la farmacie ( ser fiziologic, comprese, fase, vata, etc.) Dar acum stau linistita ca am tot ce-mi trebuie. De fapt mai am de luat doar scutece Pampers si o lampa de veghe.
Ylari, super patutul si mai ales lenjeria. Sa-l stapaniti sanatoase!
31+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
ralu_t spune:
salutare fetele
iata ca dau eu primele vesti de la baby expo.
am ajuns de dimineata devreme, noi si expozantii, si io tare fericita ca in sfarsit umblu si mai sunt si la shopping, insa n-am luat in calcul atrofierea musculara teribila din saptamanile astea, imi tremurau macaroanele, ma durea mijlocul, dupa maxim jum de ora eram ca dupa o ascensiune montana 
in jumatate de ora sa va prezint ce am vazut ok, tineti cont ca eu nu am mers la kidex deci probabil voi repeta chestiile care au fost acolo.
am luat carut inglesina, zippy system de care v-am intrebat dar n-a stiut nimeni sa-mi zica, sunt de-a dreptul incantata, eu si inca 2 prietene care si-au luat dupa ce le-am povestit de el.gasiti daca aveti rabdare pe http://www.inglesina.ro/z_system.htm culoarea SAF(portocaliu cu bej)daca ajungeti, rugati-l pe nenea de la stand sa va faca o demonstratie de cum se inchide/deschide caruciorul si sa vedeti si cam cat cantareste, e mult mai usor ca alte carucioare similare iar sistemul de inchidere, efectiv cu o sg mana eu nu l-am mai vazut pe la altii.au si gentutza de iesit in oras si husa de poaie in dotare, noi am mai luat separat umbrelutza si plasa de tzantzari ca la ce lighioane sunt in parcurile noastre, nu vreau sa-l vad pe bebe ciupit tot.. oricum, va dati seama ca daca asa-mi laud carutul, cam cum imi voi lauda cioara?![]()
standul de la magazinele Z nu m-a lasat indiferenta, desi imi jurasem ca nu mai iau haine, vb mamei mele, am cumparat de parca fac tripleti
, oricum, aveau reduceri destul de ok, mai ales la bodyuri, mai mari decat au fost in iarna la mall.
am trecut si pe la mustela, si aici reduceri substantiale. apoi ce m-a bucurat a fost un stand de lenjerie feretti, produsele de gasiti pe www.feretti.it. noi am luat lenjerie de la ei din home design mall, acum cateva luni, a fost o gramada de bani dar a insistat sotul
. treaba e ca cei de la care am luat nu erau importatori directi, iar la cei de la feretti preturile sunt substantial mai mici si in plus, exista si varianta de a lua doar cearsaf pat/pilota si fata de perna, fara sa mai cumperi si pilota si perna, oricat de ciudat ar parea, la magazinul din homedesign mall puteai lua doar setul complet: perna, pilota, aparatori pat, cearsaf pilota, cearsaf pat si fata de perna. gasiti de asemenea si baldachin in set cu lenjeria.
cam toate standurile aveau reduceri, pentru amatoarele de perne de alaptat, se gasesc din cele de care v-am mai spus, cu bobite de polistiren, folositoare si pt gravide cu burta mare mare, la 1 mil jumate, ieftine fata de orice alt pret pe care-l stiu, nu stiu sa va zic exact standul, in sala B cum intrii pe culoarul cel mai din dreapta, e o doamna foarte dragutza la vanzare care abia asteapta sa-ti vanda ceva.
am luat si noi produse avent, mult mai ieftine ca in farmacii, dar tot extraordinar de scumpe mi s-au parut![]()
ce mi s-a parut ciudat de tot a fost ca cei de la pampers aveau preturi mai mari decat in cora!!!!
desi mai dadeau ei chipurile niste cadouri pe langa ce cumparai, nu ieseai mai ieftin...
cam atat a apucat sa vada baba ca dupa abia m-a carat tati pana la masina rugandu-ma frumos sa nu nasc inca
am fost cuminte si l-am ascultat
...
pentru fetele care nasc la municipal: nu trebuie adeverinta de salariat, absolut toate serviciile pentru gravide sunt gratuite, d-aia vezi rromi cu satra, cel putin cat am stat eu in spital, venisera tot satul cred si asteptau sa nasca vreo piranda, care s-a dezis de zicala "a naste repede ca o tiganca" asa ca au halduit pe holuri 2 zile 
pentru elias va zic sigur ca trebuie.
dordia
. Fii tare pt bebitza 
laurafix aceeasi dilema am si eu cu celulele stem insa stau sa ma gandesc, dincolo de orice, cum m-as simti in caz de vreo tragedie D-ne fereste ,sa stiu ca am dat milioane pe haine, patut, carut, etc, si n-am mai dat pe celulele stem? probabil fix pe asemenea mentalitati se bazeaza si firmele care recolteaza, care banuiesc io ca au un succes fantastic, insa tot ca sa dorm eu bine noaptea, o s-o facem si p-asta. ramane sa ne hotaram repede la firma, ca deja e tarzior!
ylari f frumos patut+ lenjerie, sa le ude sanatoasa pushtoaica!
cam atat de la neuronul meu epuizat
pupici
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
33+
AMR 6 saptamani pana vine bebe si 11 zile pana ma ridic din pat!!!
drumul lui bebe
poze
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81quote:
Originally posted by Alysh
Cleo, mersi, asa m-am gandit si eu: anestezist inainte, doctor dupa si asistente non-stop.
Io am dormit un pic...am o lene groaznica azi...mi-am bagat intr-o geanta cam ce am nevoie pt spital. MAi am insa de adaugat.
Am gasit pe lista bagajului de spital si : adeverinta de salariat in care se precizeaza plata CAS si contul. Avem nevoie de asa ceva?
Felicia, te asteptam cu vesti bune de la dr!
Alina36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Cred ca e nevoie si de dinaia, ca sa dovedesti ca esti salariat sa nu platesti spitalizarea (la o maternitate de stat e valabil).
Stiu ca de fiecare data imi cerea, plus copie dupa ultimul OP cu care sa platit sanatatea... o puteam da pana ma externam, dc nu, cred ca platesti spitalizarea... dar astea le stiu de la mine, nu stiu cum e la nastere.
E vorba de CAS (asigurarile sociale) sau CASS (sanatate)?
Ylari foarte dragute patutul si lenjeria. Ce dimensiune are lenjeria? E cat patutul sau mai mare? Ca astazi am fost si eu prin oras, si la un magazin pt produse bebe mi-au zis ca dimensiunile is cam standard, adica 100 x 150, si patutul e doar 60 x 120
Lilly
33+ 
Lilly79 spune:
ralu_t e super caruciorul. Sa-l foloseasca bebe sanatos. Cat a costat?
Ce pacat ca nu locuim inbucuresti, ca asa m-as fi dus si eu la baby expo. Dar cred ca atunci as fi stricat mai multi bani ![]()
Lilly
33+ 
alina_anto spune:
Fetelor, am reusit sa-mi fac si eu bagajelul. De fapt o parte din el.. mai am de adaugat periuta de dinti, crema fata+corp, si alte maruntisuri..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
34+
SARA-MARIA
ralu_t spune:
lilly pretul e singurul dezavantaj, 21 mil
. eu l-am ochit de la editia trecuta din noiembrie si am strans bani pentru el. am zis ca sigur ne ramane si la bb 2, asta e, altul oricum nu mai cumparam, deci daca dam bani, sa dam pe ceva de calitate care sa ne tina. sa stii ca si la cluj e babyexpo 6-8 iunie, asa ca poti sa te pregatesti, s vezi cu cine lasi fetitza cateva ore![]()
alinasi io am bagajul facut, in 2 gentutze separate,pt travaliu si pt cazare, mai putin cosmeticalele mele pe care le folosesc zilnic, banii si actele. ar trebui sa le pun totusi si pe alea, presimt ca sotul meu va fi mai nauc ca mine, in we le adun pe toate inclusiv ap. foto si camera de filmat
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
33+
AMR 6 saptamani pana vine bebe si 11 zile pana ma ridic din pat!!!
drumul lui bebe
poze
Andree27 spune:
Hellloo,
iar sunt rupta!Azi am terminat!A fost ultima zi!!NU am reusit sa va citesc in urma!Sper ca sunteti bine!Eu acuma ma duc sa pap si si sa calc ceva haine si apoi ma pun in pat!!!Va mai scriu maine!!
VA pun un banc sa va binedispuna!!!!!
VA pup!!!
CUM GANDESTE UN GREIER : M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca... Da` cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce dracu sa caut sambata la munca...cand duminica e zi libera !
Poze
Andreea
31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
Alysh spune:
Lilly, la mine e notat CAS...acum nu stiu daca e corect, ma mai interesez si scriu.
Ralu_t, sa poarte sanatos bebe tot ce i-ai luat. CArutul e super!
Fetelor, dar cu ce sunt mai bune produsele de la Avent fatza de astea obisnuite. Mie mi se par ingrozitor de scumpe. DE exemplu ce are un biberon Avent in plus fatza de unul de la Primii PAsi????
Alina
36+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lilly79 spune:
ralu_t m-am uitat acuma peste lenjeriile de la feretti, si vreau si eu dinalea
. Imi plac la nebunie. Am gasit un site de pe care se pot comanda (www bebejunior ro) si ma bate gandul sa comand de pe net.
Dar inainte vreau sa ma asigur de calitate si preturi. Cu cat ati cumparat voi lenjeria? Si setul complet e mai mult de 300 in bucuresti? Si e de buna calitate, nu?
Mi-au mai facut cu ochiul si accesoriile de perete. Cum arata astea?
Sper ca nu te-am disperat cu intrebarile 
Sau oare sa astept sa cumpar lenjerie dinasta de la baby expo in iunie in cluj?
(grea decizie)
Lilly
33+