Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Randunici, am uitat sa va spun ieri..pediatra asta m-a sfatuit sa nu-i fac lui Mufa vaccinurile astea care sunt standard pt 2 luni, pt ca au reactii nasoale. Mi-a recomandat ceva mai complet, sa cumpar d ela farmacie, Infanrix Hexa sau Pentaxim+Euvax B!
Stiti ceva despre ele, voi de care faceti?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, multumesc! Arata super husa de ploaie!

Luny, depinde copil reactiile de la vaccin. Uite, eu lui Vlad i le-am facut pe toate gratuite si n-a avut reactii decat la cel de 6 luni. Sunt bune si cele cumparate si intr-adevar mai putin dureroase si fara reactii...dar nu e o regula. Si eu ma gandeam acum sa i le cumpar lui bebe mic, dar vaoi vedea...

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

bubu, sa vedem ce alta pareri mai auzim, sa ne hotaram...dar cred ca una din variantele de cumparat voi alege..si bine faci ca mai scrii din ce-ti mai amintesti de la Vlad, ne prinde bine, suntem multe incepatoare p-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

AM SI EU O INTREBARE URGENTA: Daca i-am pus termometrul in fundulet si are 37,3 inseamna ca are febra?!sau se scad 5 si nu are? ca nu mai stiu!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Nu e febra, Simo. Nu se scade nici o unitate. E putin subfebril. Cand are 38 e febra. Mai verifica intr-o ora si daca ii creste ii dai siropel. Lasa organismul sa lupte. deocamdata nu e febra. Pupici si sa nu creasca!!

Oana 37+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Luny, cu placere! Eu i-am cumparat doar vaccinul ROR, care se face la 1 ani jumate, parca??...nu mai stiu exact varsta Ne-a zis pediatra ca e mai bun, in rest doar cele gratuite. Si o intrebam daca e cazul sa i-l cumpar si zicea ca nu. Iar ca reactie...la cel de 2 luni, tin minte ca l-a durut pe Vlad piciorusul cand il misca, dar puneam comprese cu apa rece si i-a trecut. Chiar am o poza din ziua vaccinului, cand imi zambea Vlad

Oana 37+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel tin pumnii. Sa ai parte de o nastere usoara si o recuperare la fel.

Zoze multa sanatate. Imi pare tare rau ca treci prin momente grele.

Naty spor la lucru si pupici Iuliei. A propos de luat de lucru acasa: in alte tari e ilegal sa deranjezi un angajat care se afla in concediu (orice tip de concediu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

zoze,of, prin ce-ai trecut, ma rog sa fiti bine,si tu si bebe.
stela,ai o fetita scumpa foc,am vazut si filmuletele puse de tati, sa va traiasca, sa va bucurati de ea!
noi facem vaccinul cumparat, dr a zis ca ar avea si ceva in plus. sau poate n-am inteles eu prea bine, dar ne-a zis si de reactii: cele gratuite dau reactii tare urate. si dupa ce ca e intepat copilul si cred ca o sa plangem si noi pe langa el numai reactiile adverse nu le aveam.asa ca, maine ma duc sa cumpar vaccinul ca luni sau marti il facem. trebuie sa va spun ca marti facem 2 luni si bebe are deja 6.500...kg... adica aproape si-a dublat greutatea de la nastere... o fi de rau?! nu mananca mult, adica rar mananca 100-110 si nici des, dar...ultima oara dr ne-a zis ca arata ca un copil de 3 luni (la 5 sapt) conf lungimii si greutatii. stiti ceva despre asta, e de rau?

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teo2rina

zoze,of, prin ce-ai trecut, ma rog sa fiti bine,si tu si bebe.
noi facem vaccinul cumparat, dr a zis ca ar avea si ceva in plus. sau poate n-am inteles eu prea bine, dar ne-a zis si de reactii: cele gratuite dau reactii tare urate. si dupa ce ca e intepat copilul si cred ca o sa plangem si noi pe langa el numai reactiile adverse nu le aveam.asa ca, maine ma duc sa cumpar vaccinul ca luni sau marti il facem. trebuie sa va spun ca marti facem 2 luni si bebe are deja 6.500...kg... adica aproape si-a dublat greutatea de la nastere... o fi de rau?! nu mananca mult, adica rar mananca 100-110 si nici des, dar...ultima oara dr ne-a zis ca arata ca un copil de 3 luni (la 5 sapt) conf lungimii si greutatii. stiti ceva despre asta, e de rau?

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

pai care vaccin il cumperi, ca-s mai multe?..

Mergi la inceput