Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 8
Teo2rina spune:
infanrix, de asta mi-a zis dr.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
bubu05 spune:
Simo, eu acum pe Vlad il las sa ajunga la 38,5 si apoi ii dau siropel, ca poate nu mai urca si scade singura. Si multe lichide! Si verificat la juma de ora, la o ora. I-a crescut??
Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
CristinaGoji spune:
Luny - noi Pentaxim cu Euvax am facut, fara reactii adverse.
Simo - si eu numai daca depaseste 38,5 ii dau antitermice. Asa mi-a zis si dr. chiar cand era mic mic.
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bubu05 spune:
Cristina, asa mi-a zis si mie, dar cand era mic, ii dadeam siropel cand facea 38, mi-era teama sa-l mai las...
Si prima data a facut febra de la vaccinul de 6 luni, tin minte ca avea 39 in miezul noptii si noi ii puneam si compresa cu apa rece pe frunte si gemea...of, can imi amintesc...
Oana 37+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
pe toate randunici, gravidutze si mamici,
Am reusit sa recuperez si eu din urma ce-ati mai ciripit voi.
Cat despre noi, ieri am avut o zi plina cu multe drumuri, iar azi m-am odihnit.
Am fost la consultatia preanestezica ieri, foarte amabila tipa si consultatia intra in pretul nasterii care, apropo pentru interesate (Papacios) a crescut de luni la 4100 RON (naturala sau cezariana), cazarea la camera single 500 RON, la camera dubla 250 RON. O sa-mi faca anestezie rahi-peridurala. Am facut si programarea oficiala, a ramas 22 aprilie, ora 13, dar m-a chemat de dimineata de la 8. Sper numai sa reziste bebita pana atunci.
Apoi am fost in oras si i-am luat si eu cercelusi la fata. Mamicile de fetite, la voi cum a fost cu gauricile, dupa ce lea-u facut le-au pus direct cercelusii sau atzica?
Fetele cu ceza, mi-a zis anestezista ca nu-mi face clisma, cum a fost la voi cu primul scaun de dupa, nu v-a durut operatia?
Ma mai duc miercuri inca o data la control, ca atunci e Mendez dupa-amiaza si pe urma direct la ceza.
Cam atat despre noi.
Kya, ma bucur ca-ti vine randunoiul in week-end si-ti doresc sa nasti cand vine el, ca sa fie cu voi acolo.
Stelutza, bine ai revenit pe crengutza, mamico, e o scumpa Teo a ta, ia-o incetisor ca-ti intri tu in mana! Spune-mi, cum a fost recuperarea de dupa ceza, nasoala? Mie de asta mi-e cel mai frica, cum ma dau jos din pat prima data.
Of, Zoze, imi pare tare rau ca ai avut probleme. Si noi care ne gandeam ca esti suparata pe noi! Doamne ajuta sa te insanatosesti repede!
Bubu, sa stapaniti sanatosi aerul conditionat, e foate util!
Mamicile de baietei, eu stiu si de la randunel si de la soacra-mea (ca doar a facut 2 baieti) ca decalotarea este ff importanta! Daca nu se curata mizeria care se aduna acolo, se poate infecta cocoselul si e nasol, e dureros...
Felicitari, Naty, pentru aprecierea sefului si spor la lucru, desi nu stiu daca aveai nevoie de asta. Imi pare rau ca Iulia mica are probleme cu ochisorii.
Gecko, ce faci cu nascarea? Multumim pentru capitolase noi!
SI acum, un pic de galerie pentru Ariel, ca Valentina a zis s-o lasam pentru maine:
HAI ARIEL, HAI CU EXPULZIA!HAI CU NASTERE DE VIS!
Cristina37+Andreea
AMR doar 13 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
bubu05 spune:
Cris, super ca ai vb cu anestezistul, si eu tot rahi-peridurala as fi facut, macar sa fii constienta. Pe mine ma inspaimanta ideea de anestezie generala...
Multumim pt. urari!
Oana 37+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
HAI ARIEL!!!HAI CU NASTEREA DE VIS!!!
Eu ma duc la culcare ca maine dimineata ma duc la spital sa vedem ce ne mai zice dr. Sper sa fie bine, sa fie aproape de nascare...
si noapte buna!!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.5 zile pana la
natynic spune:
Luny, mie pediatrul mi-a expus cele 2 variante (vaccinurile gratuite, cu multe reactii adverse si cele cumparate, care sunt scumpe) si mi-a zis sa ma gandesc ce aleg; si cum am zis fara ezitare ca i le cumpar pe toate m-a felicitat, mai ales ca Iulia e mica si fragila, zicand ca tare multe belele a vazut de la cele gratuite. Oricum, prima serie se face la minim o luna de la BCG pe care ea abia l-a facut, asa ca la noi totul se decaleaza.
Cris :
1. Primul scaun dupa cezariana, ca sa fie usor, pune supozitor cu glicerina chiar daca nu te constipi. Mie mi s-a dat si Dulcolax (ce n-am luat in viata mea, eu neavand probleme cu constipatia); urmarea a fost ca m-am umplut de gaze si crampe, ma durea operatia, am facut kk "in explozie" dar dupa aceea senzatia a fost minunata, esti alt om dupa primul csaun post-ceza! Asa ca zic ca supozitor e suficient. Truc ca sa nu te doara asa rau, atat la pipi cat si la kk: apasa-te cu mana peste operatie-vorbesc f serios, ajuta! La fel daca razi-aoleu, doare rau cand razi, sa te tii musai cu mana de burta peste operatie.
2. Cercelusii: nu, se pun cerceii direct, la noi n-a fost nici o problema, n-a sangerat, nu s-a infectat, n-a durut, nu s-a inchis. E f simplu.
Iar despre decalotare si eu stiu de la nasa mea la fel, ca trebuie, dar nu zilnic. Ea n-a decalotat copilul defel, de frica si a facut o infectie oribila si a certat-o rau pediatra. La fel, exista teoria la fetite ca sa nu le speli profund intre labii. Doamne sfinte, pai la Iulia se aduna la mizerii (crema de fundulet, secretie, pishu)-daca n-as spala-o nici nu vreau sa ma gandesc!...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Oana,nu, nu i-a mai crescut!uf,dar abia l-am putut culca..saracutul,ii curg mucisorii,tuseste...si e si agitat!sa vecdem cum o fi la noapte-multumesc mult
Cristina,si tie iti multumesc
-ma duc si eu in pat ca sunt franta...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Noapte buna, Simo, iti doresc si tie si micutului, sa se trezeasca sanatos si voios!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea