Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, ce iepuras frumos ai tu acolo! E o scumpa!

Fetelor, mi-am adus aminte, printre picaturi...cititnd atata de bebei si alaptat imi vin in memorie momente uitate Cand il alaptam pe Vlad, nu il lasam sa adoarma la san, il trageam de talpita, de calcai, de manuta, sa stea treaz si sa pape, nu sa adoarma la san
Iar cu suzeta, cand era pe adormite i-o dadeam, ziceai ca e somnifer, adormea instant si apoi cand dormea profund i-o scoteam din gurita. Afara, cel putin, de la leganat nici nu avea nevoie de ea.
Sa nu va suparati ca va mai povestesc, dar si eu raman uimita cum imi amintesc unele lucruri ...ce trece timpul asta!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Bubu da' ce AMR ai!! Acum am vazut...
EDIT:uitasem: asa faceam si eu cu suzeta la Bianca...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.5 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Ali, o sa fie o surpriza de Iepuras

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Heiiii da ce vad eu aici, Zoze si bb sufereau, si noi nu stiam....
Zoze, va doresc sanatate si fortza maxima! Da cu raul de pamant, mama lui de rau...

Ariel, cu intarziere permite-mi:
Hai Ariel! Hai cu nasterea de vis! Hai cu vestea buna!
si multumesc pt linkul cu filmulete

Valentina, niste agitutze aproape oficiale si pentru tine!
Hai Valentina cu expulzia ca in povestile frumoase!

Stela multumim pt vesti
Am vazut pozici cu Teo cat este ea de micuta si de gingasa si de adorabila (in frunte cu maica-sa, desigur)!

Luny, da, sper sa ajung la Bv in timp util.
O sa trambitzez cand decid cum fac cu inotul.

Kya, te-ai pregatit sa iti intampini Omul? Si eu ma emotionez pt tine, dar in sufletul tau, ce o fi...

Simo, sa stapaniti sanatosi caruciorul!
Eu i-am luat de aici http://www.bebe-strumf.ro/produse/acoperitoare-de-ploaie-universala/ de ploaie si ii vine turnata.
Sper sa rezolvi cu coloana cat de repede!

Bubu, sa stapaniti aerul sanatosi! Si noi am fost impotriva lui, dar cel putin vara trecuta sigur ne-a fost mai rau fara el decat ar fi fost cu el! Asa ca ne-am luat acum!
Sa iti fie de bine desavarsirea la cosme!

Fete, voi cum va luati sutiene de alaptat, ca eu am auzit ca nascuta si cu lapte in tzitzi voi avea cu totu alta marime! adica toracele va avea circumferinta mai mica si la tzitzi mai mare

Care mergi maine la targ?

Ursuleata, Nicol - o veste, ceva?

sovi 37+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Saraca Zoze cred ca tare mult a mai patimit biata de ea. Si nici macar n-am stiut sa-i trimitem niste ganduri bune, sa ne rugam pentru ea.
Hai mamico, fa-te bine!

Stelutza sa-ti traisca gazuca ca tare dulce mai e

Sovi ma pregatesc, ma pregatesc. Am parte zilele astea de asa un tavalug de emotii, ca nici eu nu mai stiu. Noroc ca sunt toate bune si pozitive. Abia astept week-end-ul - vine si randunoiul, vine si bebita...

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sa va povestesc: contractii dureroase , dar la intervale de la 30 la 12, apoi 27 si tot asa. Am sunat-o pe dr, m-a trimis la spital, sa ma internez. Acolo, medicul de garda, dupa ce m-a consultat, mi-a zis ca nu se va intampla nimic pana maine, ca nu m-am dilatat deloc, nu a incaput decat un deget.

Am vorbit din nou cu dra mea si mi-a zis sa merg acasa si daca intervalele ajung la 5 minute si sunt regulate, sa ma mai duc odata la noapte. Daca nu, ne vedem maine in jurul orei 13.

Noroc ca stau relativ aproape de maternitate, ca vad ca inca mai am contractii. Sper totusi sa nu fac naveta casa-spital toata noaptea! .

Valentina 40s 5z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Multumesc pentru agitate, haideti sa le lasam , ca poate-poate e nevoie de ele.

Valentina, 40s 5z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna randunici!

Sanatate multa Zozela si multa putere ,multi pupici lui bebe sa va faceti bine !

Stela, este superba Teodora ! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !

Valentina ,nastere usoara si bebe sa fie sanatos !
Ariel ,nastere usoara si bebe sa fie sanatos !

Am fost si noi la control si ecografie ieri ,bebe este bine este intors si este gata de iesire ,doctorul nu crede ca mai are mult.Ne-a chemat la spital saptamana viitoare sambata pe 19 dimineata cu bagajelul de spital ,sa nu mananc ca se poate sa-mi faca cezariana chiar in ziua aia.

Deja am inceput de cateva zile sa am unele dureri ,bebe apasa rau jos ,intepaturi si burtica se intareste foarte des nu pot sta nici pe scaun ,nu ma pot da jos din pat.Sper sa stea bebita pana sapt viitoare sa facem 38 de sapt.Deja am intrat intr-o agitatie ,astept sa treaca timpul si nu am stare

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 36+ Medeea-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vai Valentina, cred ca e beata barza asta de tot!
Deci a fost travaliu fals pana la urma.
Eh, nu-i nimic, ca pana maine mai e.

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Of, Doamne...si eu ii dadusem demult sms lui Zoze, dar nu mi-a raspuns...asta e, fata draga, ne rugam pt voi macar de acum incolo!
Stela, -cu TINE seamana Teo, decretez! E o dulcica; cred ca e cat Iulia (acum), doar mai bucalata la fata decat pitica mea; si au si un costumas la fel!
Valentina...inca putin...
Azi m-am spetit, efectiv, a fost o zi tare grea (ca am de lucru si de la serviciu, o gramada; o cercetare de care ma ocupam singura au preluat-o acum vreo 5-6 care se mai si cearta intre ele asa ca m-am enervat si mi-am luat de lucru acasa, ca e o inspectie dupa Pasti; asa ca, desi azi-noapte n-am dormit, am lucrat non-stop). Dar la spital nu ma mai duc, tot ce fac fac de acasa. Visasem ca sefu' mi-a zis ca a facut cea mai mare greseala din viata lui sprijinindu-ma in cariera, ca acum am dat bir cu fugitii -si a doua zi m-a sunat sefu' ca trebuie sa descurc fetele ca nu se mai poate...si am zis ca e un semn

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput