Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Fetelor,am vesti nu tocmai bune de la sefa-Zoze!!
Noi credeam ca ea nu vrea sa mai intre la noi sau nu are timp,dar ea saraca a trecut prin greutati mari.
Mi-a spus ca a avut probleme mari cu bebe Magic fiindca nu lua in greutate si ca ar avea un hemangiom pe frunte..cred ca am inteles bine.Si pe langa toate astea,saraca,a facut hemoragie,crede ea de la efort,si a fost internata prin spital mult timp cu antibiotice si perfuzii multe si a suferit groaznic fiindca puiutul ei a ramas acasa, iar ea ii trimitea bibe acasa cu lapte muls..ofof..S-a luptat mult sa nu piarda laptele si a trecut prin clipe grele.Iar noi nu am stiut nimik sa ne rugam pentru ei..Dea Domnul sa fie bine de-acum,sa nu mai fie nicio problema..Transmite ca ne pupa si ne iubeste pe toate si abia asteapta sa se recupereze si sa intre pe crenguta, fiindca acum e f slabita si nu poate sta la calculator,abia venita din spital si tot avand branule..Doamne ajuta lor!!
Gecko,ce faci,nu mai nasti?? Nu stiu de ce aveam impresia ca ai nascut..
Am apucat sa vad bb drag si scump de Simonette.
Vad ca vorbiti de fierberea sau nu a apei plate.La noi a venit azi pediatra la bb si mi-a spus o gramada de sfaturi.
De apa plata a spus ca mai bine se fierbe daca as folosi,ca nu e ea chiar sterila.
Luny,referitor la ce ziceai tu aseara,cum ca Mufa flencane o ora la tzatzi,asa cum face si Teodora mea,dr pediatra m-a certat si a zis ca nu e bine deloc,ca bebeii nu au cum sa suga o ora la tzatzi,sug ce sug si apoi flencane doar si ne distrug tzatza.M-a sfatuit sa o tin 15 min,sa-i scot tzatzi fortat din gura, sa schimb sanul,o mai las eventual 15 min max si la celalalt san si gata.Chiar daca cere dupa cateva min iar (cum face Teodora),sa ii dau,dar asa nu-mi distruge sfarcurile,care ma dor groaznic.Asta va duce la nopti albe,dar cred ca are dreptate..
Urez si eu nastere usoara lui Ariel si Valentinei!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Stelutza, foarte bine te-a sfatuit pediatra cu tzitzi. Pt. molfaneala de-aia sunt eu pro suzetica
Multumim ca ne-ai zis de Zoze, saracuta de ea!
Zoze, multa sanatate iti dorim, recuperare rapida si clipe minunate alaturi de bebe magic! Te pupam cu drag si suntem alaturi de tine!
Valentina, iti tin pumnii in continuare! Cand apar la 10 min si sunt mai dureroase e bine sa fugi la spital! Hai cu contractia regulata!
Simo, imi dau o stare de bine floricelele...abia am avut o vaza mare cu zambile in toate culorile si acum am reimprospatat atmosfera cu lalele si narcise mirositoare! De frezii, ce sa mai zic, sunt mai mult decat minunate! Si eu le ador!
Fetelor, nu mai apare listuta cu mamici si burtici pe prima pagina!!
Gecko, faci nani sau altceva? Vreo contractie, ceva?
Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Incerc eu sa repar prima pagina ca s-a omis ceva pe acolo..daca apuc pana incepe sa maraie pupaza mica
Stela,
Pozici
luny spune:
stela, nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu Ela...Doamne, ajuta-le sa le fie bine!!..sa nu zica ea nimic la nimeni atata timp...
Despre bebei si supt, eu nu-l las o ora, la mine vrea des, cum ziceai si tu de Teo, papa cat papa, max 30 min il las, ca oricum adoarme, dar se trezeste repede si vrea iar, si ii dau!Doar ca din acelasi san, sa se goleasca!..eu asa fac, pt ca laptele are consistenta diferita de la inceput pana se goleste tot, iar cel mai gras si consistent e ala de la sfarsit, la inceput e mai transparent si apos si satisface setea, nu foamea! Abia dupa ce e gol sau aproape gol un san, ii dau din celalalt. Si Mufa inca nu goleste la o masa complet un san ca sa ii dau de la amandoi, mai ales cand papa asa des, ziua! Noaptea, cand sunt intervale de timp mai mari de 2 ore, alternez sanii.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Saraca ZOZE...Doamne,prin cate a trecut!
multa sanatate,insanatosire grabnica si multi
Cuscra,incet,incet iti intri in mana! a,si sa nu uit sa-i urez Teodorei Bun venit in Clubul Chitaitilor
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Asa e cuscra,am inceput sa intru in normal;azi m-am simtit si mai bine cu operatia.Si m-a incurajat mult pediatra.Dupa indelungi cautari,am ramas la pediatra noastra de cartier care e super.Eu am fost si speriata ca de bombe si stateam sa o pazesc pe Teodora intr-una,sa nu dea afara,sa nu se inece,sa nu pateasca ceva de la fornait...griji de mama..deh..acum incep sa ma calmez.Ginere-meu e mai bine?ici voua.
Pregatesc pozici cu gargaritza mea scumpasi chitzaita!
Stela,
Pozici
mstela spune:
Scumpa mea Teodora AICI
Stela,
Pozici
Ali_bia spune:
Multumim Stela pentru vestile nu tocmai bune despresefa-zoze
zoze da dea Domnul sa te faci bine si noi suntem alaturi de tine, te si noi...
Stela e o scumpa Teo a ta , un mare pentru ea dar si pentru mami , sa va traiasca!!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.5 zile pana la
luny spune:
Stela si Teo, sunteti niste scumpe amandoua!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!