Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, sunt frezata bine de tot, mai eczact cheliuta , si pe maini si pe picioare gigea-mai-mai! M-a durut putin, imi venea sa fac "ca lupii", dar am rezistat!

Mi-am cumparat un snop mare de lalele si narcise si miros super in casa.

Papacica, vezi crema, ca se arde! Miroase pana la mine! Mai am si eu una mica in frigider...

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Super bancurile, ce-am mai ras!

Valentina, trebuie sa se intareasca burtica sus, in capul pieptului, se face beton. Apoi sub burta te doare ca la ciclu. Si durerile astea vin si trec si trebuie sa vezi cat de dese sunt.
Hai, curaj. Uite o agitata mica

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gata, am experimentat si contractiile adevarate!! Numai ca nu sunt inca regulate: dureaza cam 20 de secunde, dar la 30de min, apoi la 17...mai asteptam.

Ce ziceti, s-o anunt pe doctorita? Oare daca au inceput contractiile adevarate, se mai pot opri?

Va multumesc mult pentru sprijin, chiar am nevoie acum.

Ce bine ar fi daca organismul ar spune: acum esti in travaliu/ acum anunta-ti medicul/ acum pleaca la spital/ in 15 minute o sa nasti, etc...

Valentina, 40s 5z, cu Matei care cred ca vrea sa ne vada, in sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eheee, daca organismul ar spune asa ce nevoie ar mai fi de noi, medicii, sa vedem ce avem fiecare?!...
Valentina:

CU TOATA FORTA INAINTE!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Valentina,eu zic sa anunti dr...ca nu cred,sincer sa fie travaliu fals!hai,cu tupeu inainteeu scot agitatele pentru tine,poate asa devin contractiile la 5 minute
VALENTINA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, imi pare rau pt Iulia, pentru faptul ca a varsat si pt. ca te-am "impulsionat" cumva! Sa stii k si Thea mai varsa, fara ca eu sa o indop...Si am zis, dar poate ca nu ai citit: Thea cred ca are deja 4kg, e normal sa manance un pic mai mult, dar abia am trecut la 150ml, pe care ii mananca doar seara, deocamdata, dupa baita si intr-un timp destul de lung, in sensul k sade mult la bibe, mai o pauza, mai un ragait. Azi, spre exemplu, n-a mancat decat de dim. 120ml, tot bibe, apoi numai 90-100...e in functie de dispozitie. Si parca vad ca pe seara o apuca o foame mare...Si eu ma intreb mereu, atunci cand vrea prea repede de mancare, dc sa-i dau sau nu, dar din moment ce-si suge manutele sau cauta tzatzi dc o iau pe burta, e clar ca ii este foame si cedez. Ma bucur ca Iulia este mai bine si inca o data, imi pare rau...

Mami.p, uite ca la gem nu m-am gandit, ce contur dulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,si mie imi plac mult lalelele si narcisele... dar,cum asta mic ii racit nu pot iesi sa-mi iau...sa vad maine cum o mai fi...si imi iau si FREZII!!!
-acum doarme...da,e asa de comic rade de numa in somn...si gangureste..sau mi se pare mie?oare e prea devreme sa gangureasca?da,asa rade de frumos...e un scumpic!a,si il tin in pat cu mine...parca vad ca dupa ce se face bine,nu mai vrea in patutul lui!dar,asa il am sub supraveghere si el vine spre mine si se baga cu nasucul in perna measi adoarme instantaneu...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce sa inteleg din intervalele astea intre contractii: 30 min, 17 min, 17 min, 27 min?????? Ideea e ca fiecare dureaza cam 20 de secunde si e clar ca sunt CONTRACTII!!

Valentina, 40s 5z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa astepti Valentina sa devina regulate, cat de cat.

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by VALENTINA C

Ce sa inteleg din intervalele astea intre contractii: 30 min, 17 min, 17 min, 27 min?????? Ideea e ca fiecare dureaza cam 20 de secunde si e clar ca sunt CONTRACTII!!

Valentina, 40s 5z, cu Matei

e normal, la fel erau si la mine!!...neregulate, am plecat la spital can erau ba la 6,7 min, ba la 3,4 min...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput