Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana Claudia spune:
GATA! AM REEDITAT RASPUNSUL SI-AM PUS POZELE!
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
mami_papatot spune:
BUBU, LUNY...asta e...ce naiba sa mai zic acum...dar si ei frate...7 bulioane asa dintr-un foc...trebuia s-o ia si ei mai usurel...da acum stiti cum se zice...unde se duce mia, s-o duce si suta...la cosmetica tocmai plecase o fata (eu nu m-am intalnit cu ea) care maine naste la medlife prin cezariana...si imi spunea cosmeticiana ca i-a zis ca o costa 42 de milioane...deci maine va avea un mic shoculetz...
Doar 3 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
roxanicule, ai doi ingeri....
nu mai stau ca ma doare rau curutzul...
Doar 3 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Roxana, sa-i mananci obrajorii cu prima ocazie din partea mea dulcicului!...Auzi, vad ca sta in marsupiu...eu inca n-am indraznit...isi tine capul sau cum faci?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Mai, Roxaniciu, amandoi baietii tai sunt leiti tati, dar rau de tot! Or avea ei si ceva de la tine, dar zici ca sunt Alex in miniatura Pup mami fericita si frumoasa foc!
Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
N-as zice...Cata da, cu siguranta, dar Robert e al lui mami!
Si cum zici Roxana, fato, ca n-ai slabit?? O data ca te-am vazut la maternitate, pe mine nu ma duci...si, doi, intri in blugi, ceea ce eu inca NU, doar intr-o pereche care erau mai larguti!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Nicoleta spune:
Salut.
Abia am reusit sa va citesc...
Ma bucur ca Ariel ea acum ceva timp in sala de nasteri, sper sa isi tina deja bebele in brate.
Roxana, ai doi copii frumosi, sa fie sanatosi si voiosi!
Eu azi m-am tot agitat, ma doare si pe mine iar intre picioare... stie cineva cum sa fac sa nasc mai devreme?? Incepe sa ma pasioneze subiectul, ca ma tot umflu... abia ma mai misc... vreau sa ma intalnesc si eu cu bebe...
Incep sa va invidiez mamici fara burtici si cu pui mici in brate. Desi stiu ca nu e chiar usor... dar oricum se va intampla odata si odata...
Asteptsi eu vesti de la Ariel si intre timp doresc sanatate bebicilor cu problemute.
O seara buna.
Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 9 de zile
CristinaGoji spune:
Simo - pentru afte mai este un remediu naturist, Plantagingival. La noi a functionat foarte bine.
Roxana - superbi barbateii tai! Subscriu la ce a zis Naty - ai slabit!!! Da tare tare!
ARIEL
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
irlandeza spune:
Hello!!! Nasteri usoare sa aveti.
Am inteles ca a nascut Szaboali ? Cine imi da mai multe detalii? Va rog. E baimareanca de a mea. Si parca mai sunt vreo 2 fete din B.M. , au nascut ?
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
gudinde spune:
Naty
Felicitari pt cele 3 kg!!!
Nu pot sa cred prin ce trece Ariel. Si dr-ita ei care i-a poromis ca nu o sa o lase sa se chinuie si ii face cezariana daca e ceva. Dupa cate a patimit la prima nastere si dupa ce dr-ita stia asta, pur si simplu nu-mi vine sa cred. Si nici nu i-au facut epidurala la dilatatie 5 si membrane rupte????!!!!!
Offfff.
Ariel,
Iti tin pumnii sa se termine cat mai repede.