Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Gudinde, . Si eu sunt super furioasa ca Ariel se chinuie, e ultimul om care merita asta!
Irlandeza, nu stim nimic de Szaboali, sa ne zici tu daca stii ceva! Si din Baia Mare o mai avem pe Mihatp care banuim ca a nascut, asteptam sa ne dea de veste.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
irlandeza, eu nu am vazut-o deloc p-aici pe Szaboali..
roxana unde-s pozele, bre, ca nu le vad?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
arcadia spune:
Acum am sunat-o pe Ariel si mi-a raspuns o asistenta, care a zis ca "doamna naste"
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
natynic spune:
Luny, in prima postare a Roxanei, pag 18.
CAPITOL NOU!!!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
buna, sunt marcel, tatal elefantzelului TEO :)
am o mare salata in cap la ora asta dar am sa incerc sa extrag cateva idei ... intr-o ordine cronologica aproximativa:
- pe la ora 3 doctoritza i-a rupt alinei membrana ... lichid amniotic mai era destul de putin
- ia spus ca are din constructzie uterul gros si destul de dur, foarte bun pentru mentinut sarcini dar foarte greu de dilatat si va mai avea mult si bine de asteptat pana se va dilata singur
- asa ca i-a facut dilatatzie manuala ... cred ca pana la 5
- acum dilatatzie era, contractzii dureroase erau dar bebe era sus
- dupa ora 6 a inceput sa coboare bebe
- pe la 7.20 , dupa ce a coborat bebe (dilatatia era deja 8), i s-a facut epidurala care si-a facut efectul in 20 minute
- la 9.17 m-a sunat ca va fi urcata pe masa de nastere; faceam ture prin fatza spitalului asa ca in 2 minute am fost la usa ... unde am si ramas pentru ca mai departe nu aveam voie
- la 9.30 Teo a vazut "lumina neoanelor" ... cam vanat la fatza din cauza travaliului si a marimii sale
- pe la ora 10 mi-au dat voie sa intru la alina care arata foarte bine; te uitai la fatza ei si nici nu ziceai ca ar fi nascut;
- pe la ora 11.30 bebe TEO era la san, tragand cu nesatz; la ce greutate are cred ca o sa ne roada si urechile :)
- inca n-as putea sa spun cu cine seamana :) pentru ca trebuie mai intai sa-si revina la culoarea naturala :)) ... asistenta mi-a zis ca mai dureaza 2-3 zile; fac eu haz da' mi se rupea sufletul ca-mi dadeam seama cat s-a chinuit
- in rest nu mai stiu cum a trecut timpul de s-a facut 1.30 si a trebuit sa plec ... dupa cum mi s-a sugerat cu delicatetze.
Mai multe detalii o sa va dea Alina pentru ca ea "a fost acolo" si e cea mai in masura sa faca asta.
noapte buna ... sau ce a mai ramas din ea ...
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:4 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007