Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

abia l-am putut culca...sa vedem cat tine!
Naty-nistatin cu glicerina si am luat!dar,m-am chinuit sa il sterg,ca nu deschidea gurita,-cand i-am aratat-o pe Iulia,i-am zis daca ii place de fetita asa de mult incat sa o ia de sotie...si a zis ca Da,dar sa creasca ca "acum e mica ca Samuel"
Oana,pe umbreluta am dat 86,55 si acum astept sa-mi vina Graco body insert reversibil...merci de sfaturi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

HAI ARIEL, TINEM PUMNII SA AI O NASTERE USOARA!!!

Naty felicitari pentru cele 3 kg luate in greutate de Iulia
Ioana foarte frumoasa povestea ta
Gecko hai mama si tu cu membrana rupta

Cat despre mine, vad ca bebelina mea mai vrea sa stea la caldurica, ba ma doare ba ma lasa, is nebuna de cap, nici ea nu stie ce vrea
la randunici

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.4 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Vad ca mai multi copilasi sunt fornaiti...ma gandeam ca numai eu sunt napastuita! Doar ca eu am pe cap 2 fornaiti si ma lupt de nu mai pot! Toata ziulica Marimet, ser fiziologic, Ketof, Vibrocil, Nurofen, Vigantol...zau daca n-am ametit
Apoi mi-am reintrat in functie: cumparaturi, plimbari in parc, curatenie, mancarica..belea. Si cum nu reusesc sa slabesc ca mananc ca sparta mi-am impus o pseudo-dieta. Adica fara fainos, fara dulce, sucuri, grasimi. Rezultatul se vede, kilogramele se topesc!! Pai m-o ajuta pe mine natura, ca alaptez, dar daca eu bagam in mine numai nenorociri...efectvi ma mentineam la stadiul de obeza. Curand incep si electrostimulare, imi cumpar o bicicleta si incep si ceva lectii de tenis. Totul discutat cu gineco si pediatra pt ca efortul sa nu fie prea mare. Oricum, la ce efort e cu 2 copii...

Robert e mare..e URIAS! La nici 2 luni are aproape 6 kile si e un lungan. Zambeste si chiar va pun poze aici ...http://community.webshots.com/album/562592031YfJjnC?start=12 (de fapt sunt poze cu noi toti), gangureste si colicii s-au terminat. E o dulceata de copil si nu-mi vine a crede, la cat m-am chinuit cu Cata care a fost opusul lui...

Azi am fost la babyexpo. Am cumparat tot felul de chestii dragute, recunosc ca majoritatea pt Cata, deoarece Robert mosteneste multe de la fratiorul lui...Pt Robert doar suzete, ceva hainute, o jucarie interactiva si...cam atat!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Naty,nu indraznesc sa-i fac vreo poza...l-a dat sotu pe fata cu violet si.. a dat,nu s-a incurcat!cam prea mult....am incercat sa-l sterg,dar...nu se ia!!si nu sunt doar puncte...dar,trece!e chiar prea violet

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Fetelor, care alaptati, luati vreuna Tardyferon? Clau, tie ti-a zis Popa sa iei?..eu iau, dar nu stiu cat timp ar trebui, asta vroiam sa va intreb...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Roxana,bine ai revenit-multa sanatate puiutilor tai
Luny si eu iau fier,mi-a zis dr de familie sa iau 2 saptamani...stii,eu am avut crizele acelea...si dupa 2 saptamani sa-mi fac din nou analizele

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, ce e Graco Body? Cumva husa aia de picioare? umbreluta...cam scumpa...

Roxa, ce ma bucur ca ati scapat de colici! Iar de fornait ce sa zic...cunoastem Si noi de doua zile Sterimar/Marimer, Vibrocil/Olinth, batista bebelusului, Erdomed...antitermice am scapat, de data asta...noroc ca la mine e doar unul, tu esti cu doi si de-asta mi-e teama!

Mai, pe mine ma bate gandul sa sar randul, sa ma rog nitel de barza...dar nu vreau s-o fortez

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

E, Bubule, hai! parca ziceai ca stai cuminte la coada!
Simo, aha...deci o place...pai si i-ai spus ca e chiar muuult mai mica decat Samuel?!
Roxaniciu, unde-s pozele?! Sau inca nu le-ai pus?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, asa e, foarte multi micuti fornaiti...incep sa ma intreb daca babele noastre n-au dreptate cand ne piseaza sa-i infofolim tare-tare...Azi soacra-mea m-a certat ca am scos Iulia afara, ca nici bine nu i-a trecut ochiul...ei,si? Atat de bine ii face sa iasa, o linisteste, ii da pofta de mancare, nu mai plange...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

hello,ne-am intors si noi acasica...am mai fost la o tura de manichiura si epilat la fofo si nu numai...pedichiura e perfecta...am fost si mi-am luat si niste bashchetzei haiosi...acus imi beau doza de ceiuc,,,toata ziua am avut crampe si mi se intarea burtica de numa'...plus ca pe la 2 am gasit pe cartia genica ceva alb si mult , ca o budinca alba...deci nu era asa gelatinoasa treaba...

va pupacesc si fug sa mai fac una alta...

si nu in ultimul rand...

HAI ARIEL!

Doar 3 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput