Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 12
Somleac spune:
Buna randunici,
am intrat sa va spun ca in 28 martie ora 8 si 30 min s-a nascut Victor Mihai cu 4100 g. Am nascut repede dar a fost destul de greu avand in vedere dimensiunile. Vineri am nascut, luni am iesit din spital, suntem ok, lapte am destul . Din pacate timp nu prea am.
Clabuc parerea mea e sa nu te stresezi. Intre cantare exista o diferenta de 100-200g.Ca urmare pentru cresterea in greutate se ia ca valabila a doua cantarire pe acelasi cantar. Vic a avut la externare pe cantarul din matern 4100 iar acasa mi-a aratat doar 3900. In plus in [prima saptamana acasa copii nu prea pun. Probabil e un efort prea mare acomodarea. Ai sa vezi cand mergi peste o saptamana ca va fi pus exact cat trebuie.
Sunt cu Vic la san si scriu cu stanga. Sper sa mai apuc sa intru.
Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006
natynic spune:
FELICITARI SOMLEAC! Sa-ti traiasca Victorasul!
Laly, sper sa te fi linistit raspunsurile.
Luny, litice inseamna No-spa si scobutil-adica RELAXANTE UTERINE (si care strang si colul)-adica ce dai cand vrei sa IMPIEDICI nasterea. Acum zi tu: are vreo logica?????
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Clabuc spune:
Va multumesc mult pentru sprijin si sfaturi, randunicile mele dragi.
S-a nascut cu 3.650/3.550 kg (am doua hartii de la spital, in una scrie ca greutatea la nastere a fost de 3.650 grame, iar in alta 3.550 grame), deci nu stiu daca a fost 3.650 sau 3.550 kg; la externare a avut 3.400 grame; la 6 zile 3.500 si la 3 saptamani 3.850 kg.
Nici nu stiti ce mult conteaza sprijnul vostru pentru mine. Stiam ca aici ma voi linisti un pic, mai ales ca vad ca nu sunt singura in situatia asta. Si, daca o fi nevoie sa-i dau si completare, poate ca nu e atat de rau. Sper doar sa nu inceapa sa refuze sanul, dupa ce-i dau completare.
Va multumesc inca o data din suflet!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
underqueen spune:
Naty, siropelul pentru puroiul de la ochi...preventiv pana vin rezultatele...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
Kya spune:
Neata dragelor!
Nu-mi vine sa cred ce se intampla cu saraca Ariel. Naty, eu asa am inteles din mesajele ei, ca vor sa-i opreasca nasterea, pentru ca nu au locuri pentru bebelusi. Deci de aia o pompeaza cu litice, nu?
Laly imi pare rau de problemutele pe care le aveti. Din pacate nu pot sa te ajut decat cu o incurajare, pentru ca deocamdata sfaturi "tehnice" nu stiu.
Somleac felicitari pentru nasterea puiului!
Violeta cred ca te-a terminat bebe Sean. Ai incercat sa nu-l lasi sa adoarma la san? Eu vorbesc acum doar din carti si filme, dar stiu ca trebuie sa fie treaz atat cat suge, si daca adoarme la san sa-l trezesti (il mangai pe capsor, ii freci usor urechea, il masezi talpa). Asa suge eficient, si cand doarme doarme.
Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie
A inceput o mare dragoste
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Pai Laly - inseamna ca a pus 450 g de cand a iesit din mternitate! Ceea ce e bine, zic eu! Dr lui Vladic zicea ca fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, iar ritmul normal de crestere in primele 3 luni e intre 600-1000 g/luna, raportat la greutatea cu care a iesit din spital.
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Ah, si inca ceva Laly, Vladic a primit formula din a doua saptamana de viata, si s-a nascut cu 3800, am iesit din maternitate cu 3500,iar la sfarsitul primei luni avea 4300, adica, raportat la greutatea cu care s-a nascut - 500g, iar la cea cu care a iesit din maternitate - 800g. Asa ca nu neaparat ca formula rezolva cresterea in greutate. In urmatoarele luni a luat tot mai putin in greutate.
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Clabuc spune:
Multumesc mult Cristina, sper sa ai dreptate si sa fie totul bine. Poate am trecut amandoua prin momente mai grele, ea a avut 2 hematoame la cap, destul de severe, medicul neo-natolog se mira de cat de grea a fost nasterea pentru ea. Din fericire, s-au retras complet, dar poate si asta a fost pentru ea un impediment ca sa ia in greutate. Plus satrea mea proasta, ca sa fiu complet sincvera, depresie ... care acum mi-a trecut, plus lipsa poftei de mancare. Poate ca, de-acum incolo recupereaza si ea, sper din tot sufletul. Poate se intampla o minune pana vineri si e si doctorita multumita de luarea in greutate si nu ne mai da completare.
Va multmesc mult inca o data!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
luny spune:
naty, aia la spitalul unde e Ariel, clar nu le au pe toate la bibilica..si ce argument au pt asta...traim in RO..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clabuc spune:
Cristina, si Vladic mai ia si acum completare cu formula, pe langa san? Nu a renuntat la san daca i-ai dat completare?
Daca ar fi asa, asta mica a mea ar fi luat cam 450 grame de la externare si ami avem vreo 8 zile la dispozitie sa mai luam vreo 200-300 grame ca sa fie bine, nu?
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI