Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, unguent pentru ochi???? La ochi nu se da cu unguente, doar in orjelet (ulcior)se da PE pleoapa, altfel picaturi! Si sirop cu eritromicina de ce? Ca nu mi-e clar.
Raportam si noi cu modestie 3 kg!(in sfarsit...)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Wow, Naty felicitari pentru grasuna si la mai mare!!!!

38+ cu Diana

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza stol!
Bai, ce e cu Ariel?..ce naiba e in spitalul ala, aia nu-s normali??
Naty, nu mi-ai zis pt care vaccin optezi,dintre alea din farmacii??Pup Iuliuta papacioasa si cuminte!
Violetaaaa, baietii nostri sunt identici, exact asa face si Mufa ziua, noaptea doarme, nu ca al tau, dar 3,4 ore doarme legat!! Se vede ca-s nascuti in aceeasi zi, parca l-ai descris pe al meu!!dar de ce ii dai bibe?pune-l la san de cate ori vrea el, si la 10 min diferenta, pana se goleste, apoi il treci la celalt san si tot asa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata Randunici!
Eu sunt cam suparata ca la vizita de marti la medic cand puiutul meu a facut 3 saptamani, a cantarit-o si a observat ca nu a luat decat 200 grame de la nastere, ceea ce e foarte putin. Eu am lapte destul, a spus si medicul (am chiar 4 biberoane pline la congelator de la muls cu pompa), ea mananca cam 20 de minute la o masa (cam la 3-4 ore) si cu toate astea nu ia in greutate cat ar trebui. Doarme bine, nu plange asa de mult, are colici, si nu inteleg de ce nu ia in greutate. Doctorita a zis s-o mai lasam sa vedem cum evolueaza pana la o luna (vinerea viitoare) si daca tot asa se prezinta trebuie sa-i dea completare cu formula. Mai e cineva in situatia asta? E asa de frustrant, ca am trecut de faza de depresie, de ranile groaznice de la san si nici nu ma asteptam la asta. Va rog eu frumos, daca stie cineva ceva sa-mi spuna si mie, poate ma mai linistesc.

Va pup, imi cer scuze ca am scris acum ca aveam nevoie, dar starea mea nu mi-a permis sa ma intru pe forum zilelel trecute. Va pup mult si stiu ca pot conta pe sroijinul vostru!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Laly, intr-adevar e cam putin cat a luat dar cata vreme copilul e bine, nu are semne de vreo boala cred ca mai trebuie putina rabdare pana la a sari cu formula. Deci fa cum a zis pediatra, mai asteapta. Alt sfat nu-ti pot da, avand in vedere ca eu nu alaptez si stiu exact cat mananca Iulia. Ar fi sa faci proba suptului daca ai cantar, stiu ca nu e recomandabil ca o iei tu razna dar in situatia asta, in care se dovedeste ca a luat putin in greutate, este o idee buna; vezi si tu efectiv cat mananca la o masa. Inca ceva: de slabit initial cat a slabit? Poate a slabit mult fiziologic si a recuperat mai greu. Oricum, asteapta, nu e nici o nenorocire.
Am primit mesaj de la Ariel si mi s-a accentuat durerea de cap pe care o am: ii fac litice in continuare, fratilor, dupa un travaliu fals de 9 ore!!! Io is mai batuta in cap, nene, nu stiu cum e cu travaliul asta fals/nefals dar de ce sa-i faci litice????????? Oricum, i-am urat din partea tuturor sa-i traiasca Alexuta si falsul ala travaliu sa devina real si SCURT. Am zis bine?!
Luny, nu stiu cum se cheama, voi lua ce-mi recomanda pediatrul dar ti-am zis ca la noi se decaleaza, vaccinarea de la 2 luni o facem la inceputul lui mai, cand Iulia va avea 3 luni si ceva. Asa ca nu m-am grabit sa intreb numele vaccinurilor.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Clabuc, imi pare rau ca treci prin asta...nu stiu ce sa iti zic pt ca nu am fost in asa situatie, dar e foarte important moralul tau, asta e sigur!! Incearca sa fii curajoasa si optimista, nu te deprima, pentru ca risti sa pierzi lapticul si mai simte si bebe frustrarile si sigur o afecteaza...o avea un alt ritm copilul, dar si cand si-o da drumul la crescut si ingrasat, atunci sa te tii!..eu zic sa ai rabdare, sa fii cat se poate de calma, mai ales ca si tu ai zis ca laptic e din belsug, si e pacat de el, sa te superi si sa-l pierzi, de dormit doarme, e sanatoasa! Hai, mamico, capul sus, si insista cu sanul, eu cred ca o sa fie bine, curaj!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Laly, si noi suntem in aceeasi situatie. Duminica face o luna si luni il ducem la cantarit. Sper sa fie bine si sa nu incepem cu biberonul. Daca ia pe zi cel putin 20g e bine si nu trebuie completat.
Noi am fost la dr cand avea 20 de zile si nu luase nici greutatea de la nastere. La 2 saptamani de la iesirea din spital avea mai putin cu 75g decat greutatea de la iesirea din spital.

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

naty, da' in ro, ce-s alea litice, bre?!inteleg ca-i nasol oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Laly - 200 g de la nastere sau de la greutatea cu care a iesit din maternitate? Pentru ca se calculeaza cat a luat copilul in greutate comparativ cu greutatea cu care a iesit din maternitate. Plus ca difera de la saptamana la saptamana, adica daca stagneaza intr-o saptamana, de regula recupereaza in alta saptamana, de aia linia se trage la finele lunii. Teoria spune ca nu exista lapte de mama slab sau gras, si ca laptele matern e cel mai bun aliment. Se intampla ca un copil sa nu se sature cu laptele matern atunci cand nu suge suficient, sau suge doar laptele de inceput, care tine loc doar de sete, dar daca tu zici ca-ti doarme bine Clarinda, nu cred sa fie asta problema. Eu zic sa astepti totusi pana face o luna si dupa aia hotarati voi impreuna cu pediatra, doar ca daca introduci suplimentare cu formula, posibil sa-ti scada lactatia.

Naty - 3 kg??? FELICITARI!!!

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Unde esti Gecko? Ce ne raportezi? S-a rupt membrana, s-a produs inundatia, se contracta? Tacere suspecta...De-aia o fi fals la Ariel, ca s-o fi dus barza pe real la emisfera sudica!
Dar tu, Valentina? Cred ca nu mai scapi, daca nu cumva ai si nascut!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput