Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Laly - Vladic a refuzat cu indirjire sanul cam din a treia zi de viata (banuiesc ca tot din cauza introducerii precoce a forumulei in spital), si formula a baut nu ca si completare, a baut doar formula. Dar oricum nu ar mai suge la piept acum, ca are 1 an jumate O sa fie bine, va tin pumnii. Depresia...orice ar fi sa tii minte ca bunastarea lui Clari conteaza cel mai mult acum, asa ca mananca bine mami si dormi ori de cate ori ai ocazia.

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, am scris povestea noastra si am postat-o aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119489

Ma duc sa il culc...ca abia m-a lasat s-o scriu si acum trebuie sa ma ocup de el. Pupici! Revin mai tarziu

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Laly, in 8 zile e cat se poate de posibil (auzi, exprimare! ) sa ia 2-300 g!
Nu stiu, dar ma indoiesc ca un copil va refuza sanul daca ii dai "completare"-asta inseamna ca ii dai majoritar san si pe langa asta un pic de biberon. Numai daca i le dai in mod egal va sesiza si se va invata cu biberonul, altfel le accepta pe amandoua.
Dar oricum Laly, intelege, nu e cazul inca de formula. Iar daca va fi...asta e. Si chiar daca Doamne fere n-ar mai vrea san...uite, Iulia mea, Tudor al Mariei, Thea a lui Alice sau David de Delphin mananca biberon si cresc cu totii foarte frumos.
VA ROG EU-alaptarea naturala are avantaje enorme dar nu mai ganditi ca lipsa ei e o tragedie!!! A fost un subiect intreg dezbatut pe forum, s-a ajuns si la scandal, extremismul nu are nici un rost in problema asta. Nu o spun pt ca eu n-am putut alapta (iar ca bebelus la randul meu nu am fost alaptata aproape deloc si nici macar de formulele BUNE din ziua de azi n-am avut parte) dar pt ca vad ca atata sange rau se face si atata suferinta inutila...pt ce, daca copilul e bine?!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ioana, acus te citesc!
Kya, asta e argumentul dat de sotul lui Ariel-ca ii prelungesc travaliul ca n-au locuri la bebei...si e f posibil asa sa fie, ca alt argument medical eu N-AM!!! Mi-e super ciuda...mi-e tare-tare draga Ariel, plus ca si la prima nastere a patimit atata, nu merita sa i se intample asa

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - ce-ti veni? Unde ai vazut tu extremism aici??? Si Vladic a baut formula si e bine merci, copil sanatos si voios! Si sunt pro-formula cand copilul urla de foame pentru ca mama nu are suficient lapte, sau pentru ca nu-i place la bebe sa traga la san, sau pentru ca mama nu se simte bine alaptand, dar, in cazul lui Laly eu vad asa - copil satul (daca doarme bine), mamica dornica sa alapteze, singura problema - ia mai incet in greutate, care, sincer, nu stiu daca va fi rezolvata prin introducerea de formula. Unii copii pun mai greu pe ei si nu sunt niciodata pufosi, cum a fost si Vladic, desi a baut formula, niciodata nu a avut cresteri spectaculoase in greutate.

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Da, Cristina, ai perfecta dreptate (ca de obicei). Nu la noi pe ramurica ma refeream la extremism, am zis- a fost un subiect pe forum, inchis in final de moderator din cauza violentei de limbaj la care se ajunsese, despre mamele care NU alapteaza; un subiect la care m-am bagat eu si apoi si Ursuleata (care nici ea, din motive medicale, nu va putea alapta) si ne-a umplut de amaraciune. Doamne fere, n-are nici o legatura cu randunimea!
Ioana, ce frumos ai scris! Ti-am raspuns cateva cuvinte acolo, la subiect.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Offf, ce citesc despre Ariel! Ce motive mai sunt si astea? Pai daca e fals se va opri de la sine, nu? Medicul ei nu are niciun cuvant de spus?

Laly, eu cred ca nu este cazul sa te stresezi, la iesirea din Maternitate si la noi au scris pe bilet ca a recuperat greutatea de la nastere si nici gand... Eu stiu ca daca in orima luna de viata iau 500 g, de la scaderea fiziologica, daca bebe este linistit si satul, doarme si e vioi, e ok. Acum tu trebuie sa asculti pediatra, eu incerc sa te incurajez, desi nu am mare experienta in ale alaptatului (desi mi-as fi dorit mult).

Naty, sunteti mari deja! Ma bucur ca ii merge bine iubitei tale, la si mai mare!

Eu mi-as dori tare mult sa il pot alapta pe Matei mult, macar 6 luni, ca am ramas cu un mare regret de la Stefan... m.am luat dupa binevoitori si uite, a renunat la san, desi am incercat cu formula completare... tipa cand se apropia de san apoi, daca era ora de masa... deci se poate si asa... dar a crescut, ce mai pot face acum?

Eu am tot trebaluit prin casa, apoi am incercat sa atipesc putin, fara succes... la pranz il iau pe pusti de la gradi...

As vrea vesti bune de la Ariel.

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty la fel ma gandeam si eu. Biata de ea, dupa ce ca si prima nastere a fost foarte dificila, macar acum la a 2-a sa existe o compensatie... Imi pare tare rau ca sufera atat. Oare daca ii opresc travaliul, o tin in spital sau o trimit iar acasa? Bine ca macar au locuri pentru mame!

Felicitari pentru cele 3 kilograme ale puiutei!

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si mi-am schimbat si eu AMR-ul.

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, am citit ca mi-ai scris... Papacica, va multumesc amandurora!!

Naty, felicitari pentru Iulia care se face mare!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput