Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 14
numeioana spune:
Intrebare: oare ce marima de pantofi trebuie sa iau pt David? Vreau sa-i cumpar niste adidasi si nu vreau sa-i iau prea mari...si mai ales mici
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Clabuc spune:
Cristina, Naty, Nicoleta va multumesc mult pentru raspunsuri si lamuriri, chiar ma simt mai bine acum; am realizat, cu ajutorul lui Naty ca si daca ajung sa ii dau formula nu inseamna ca nu va creste mare, frumoasa si sanatoasa ... Daca asta trebuie facut ca sa-i fie bine, de ce nu? Solutii exista. Ideea e ca eu m-am chinuit foarte mult la inceput sa-i dau sa manance, am avut rigade dintre cele mai urate (la un moment dat a vomitat cu sange, din cauza ca, laptele continea mai mult sange din cauza ranilor de la un san; a trebuit sa mulg cam 40 ml numai sange, ca sa pot da din nou de lapte). Numai eu stiu ce insemna ora de masa, cum tipam de durere cand trebuia sa-i dau sa manance, dar am rezistat pentru ea, cu toate ca poate multe altele ar fi renuntat si ar fi trecut pe biberon). De-aia spun ca e frustrant, stiind cat de greu a fost si acum sunt bine din punctul asta de vedere, dar ... nu ia in greutate. M-am mai linistit oricum datorita voua si nu mai vad situatoa atat de dramatic ca pana azi dimineata. Continuam cu sanul pana vineri, asteptam verdictul pediatrei si vedem ce facem de-atunci inainte; important e sa fie sanatoasa.
Va multumesc mult inca o data!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
gecko spune:
La Multi Ani Alexuta de Ariel!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii si fratiorul tau!!!
luny spune:
naty, eu sunt de acord cu tine, copilasii cresc bine mersi si cu formula, iar Iulia e cel mai bun exemplu!!!daca nu mai ai lapte, ce faci, lasi copilu' sa moara de foame, nu tot pe formula treci?!
ioana, ma duc sa citesc povestea, tot cu Mufa dupa mine sunt!..eu am o lene sa ma apuc de ea..am scris jumate, si acolo a rams!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
haide ariel!!!haide Teo!!!
zoze o mare imbratisare pentru tine si bb magic. sa te recuperezi cat mai repede.
clabuc stai linistita ca te descurci de minune ca mamica...si bb Clarinda va face imediat colacei.
mami_papatot spune:
neata fetelor!
ieri am iesit pana in cora si pt ca nu aveam chef sa ne intoarcem acasa, ne-am dus prin parc, pe la mama, si uite asa am ajuns acasa abia pe la 23:30 ... am cam exagerat si cu statul in picioare, dar tot degeaba...semne ioc...
Kya, pai daca tot s-au pierdut putzulicile baieteilor nostri pe drum, am schimbat si medicii, si spitalele, macar ziua nasterii sa ramana aceeasi...
deci e clar, astia sunt niste tampiti cu ce-i fac lui Ariel...si eu care regretam la un moment dat ca n-am ales spitalul ei , care e si f aproape de mine...si il stiu de spital bun...
nici cu ai nostri nu ne e rusine crisule...asta este...cotiam , Maria ta! mama imi spunea ca s-ar fi scumpit medicamentele...ca una alta, le-o mai fi marit si leafa...si una peste alta...au pacienti...deci e bine!
ioana, citit povestioara!pupuri!
stelutza, ma uitam la Teodora si-mi venea sa plang...e asa de dragalasa...si nu stiu cat o fi ea de mica dar eu o vad bucalata...si recunosc, am ras de freza ei zburlita care o face adorabila!
clabucel, stai mama linistita, ca bebe tau a luat destul in greutate...ai vazut ce ti-au zis si mamicile cu experienta...
zoze, multa sanatate iti dorim si noi...si cu hemangiomul ala, stai linistita ca si sora mea a avut unul la baza de sus a nasucului...si in 6 luni i-a trecut...dar nu-mi aduc aminte sa se fi ingrijorat mama pentru asta...
naty, aseara la mama, eram la masa, si m-a intrebat ce mai face fetitza aia nascuta prematur...si-i spuneam ca e bine, dar nu stiu exact cat a mai luat...zic, oricum, acum vreo 3 saptamani citeam ca are 2500...sa fi tot ajuns la vreo 3 kg....hi hi hi!
pupici!
Doar 3 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
gecko spune:
felicitari somleac pentru bb pufos!!!
bine ai venit Victor Mihai!!! sa fii sanatos, papacios si necolicos!!!
natynic spune:
Mey, tu, asta cu multi , dar din emisfera sudica ce raportezi?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
...si raport din emisfera sudica...
NENASCUTA, FARA CONTRACTII, MEMBRANE INTACTE, CAP CAND FIX CAND MOBIL!!!!
va citesc pe ascuns...dar intre timp ma intorc la confortul din butoiul meu....
luny spune:
GECKOOOOOO, HAI CU CONTRACTIA, DA CU MEMBRANA DE PERETI, SIROAIE DE APA PE CANAPEA SA FIE!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!