Colectia de toamna-iarna 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, noi am rezolvat partial operatiunea spalatului pe cap la modul urmator: il ia tati in brate si-l tine la orizontala si-l vrajeste cu povesti pana termin eu spalatul.
Inainte de asta era groaznic, avea o frica cumplita de spalatul pe cap, pur si simplu tremura de groaza cand incepeam operatiunea. Asa ca ideea noastra a fost sa-i dam incredere si siguranta, de aici tinutul in brate si povestitul. Cu timpul a fost mult mai bine, deja de la al treilea spalat pe cap in brate a inceput sa nu mai planga. De placut tot nu-i place nici acum, dar macar e mai linistit. Iar aseara am avut un adevarat succes: n-a trebuit tinut in brate decat la final, la clatit. Va recomand metoda numai daca-l tine pe tati spatele, sunt cam grei puii la varsta asta.

Dordia, condoleante si sa ai multa putere, liniste si optimism in ultimele sapt. de .

Sanatate multa bolnaviorilor, sa va faceti bine repede ca a venit vreme buna de iesit afara, nu de stat si bolit!

Noi ne tot framantam cu vaccinurile, nu stiu daca sa-i fac Anei pe cel de la stat (cum i-am facut si lui Cristi) sau Pentaxim-ul. De fapt, nu i-as face decat anti-hepatita B. Iar lui Cristi nu i-as mai face NIMIC, regret ca i-am facut atatea .
Stiti cumva ce se intampla daca nu vrem sa le facem copiilor vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

HELP! Care e proportia apa-otet pentru impachetari?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley eu am udat sosetele cu apa calaie, le-am stor si apoi le-am stropit binisor cu otet.
Astea trase in picioruse. Plu o batista pe acelasi stil cu care ii tamponam fata si manutele.

Sanatate multa, multa!

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua lui Virgil !

Eu am tras 2 ture de baby expo
Joi dupa amiaza am fost fetitele si cu prietena Silviei de la gradi, mama ei(cu care si eu ma inteleg bine) si fratiorul super-nazdravan, care probabil nu dormise de pranz asa ca va inchiputi ce-a iesit . Da' io m-am simtit bine! 2 mame la 4 copii

Noroc ca eram aproape de ora inchiderii asa ca era destul de liber. I-am luat Nataliei sandale de la Hokide (70 RON) si Silviei de la altii. Mi-am luat si eu o pereche identice cu Silvia, piele cu piele, fara toc, numai bune de luat Barcelona la picior si apoi de tocit prin parc. 100 RON.

Azi am fost din nou cu prietena mea graviduta, mama lui Tudor. Ea si-a luat carucior pt bb din burtica, eu am iepurit si am mai luat maruntisuri. A fost super! Copiii cu tatii la o terasa in parc care avea si loc de joaca ingradit, ei la o bere (fara alcool), copiii la joaca, noi la shopping, toata lumea s-a simtit bine! Prin BE plin de copii miorlaiti si parinti terminati.

Corap sanatate din belsug lui ginerica si sora-sii! Si La muti ani! frumoasei Sophie!

Ina eu n-as retrage-o pe Rachie. Asa a fost si cu Silvia in primul an de cresa, din viroza in viroza, din febra in febra si din muci in muci. Intre astea, tusea. Dar din al doilea an n-am mai avut treaba, pana in ziua de azi a mai luat o singura data antibiotic, cand a avut pneumonie. O data in 3 ani si ceva.
Ce am mai facut: dupa cate o raceala mai nasoala o mai duceam cate 1 saptamana-doua la soacra-mea, in convalescenta, sa se mai inzdraveneasca. Copiii care n-au fost la cresa au cam trecut prin fazelea astea la gradi, deci tot acolo ajungi, doar ca mai amani momentul.

Noki ai rezervat-achitat in Bulgaria? Cred ca stiu unde e holiday village-ul ala, pe drumul spre Sozopol, (nu e ceva cu Marina...) arata foarte bine dar parca trebuie sa treci soseaua ca sa ajungi la plaja. Asta mi s-a parut cam nasol.
Cum v-ati hotarat la perioade?
Oricum, ideea cu Austria+Bulgaria in loc de doar Turcia mi se pare f buna.

Mergi la inceput

Maria fii serioasa, antitetanicul mi se pare foarte necesar: cad, se julesc, doar n-o sa ajungi sa te duci la urgenta sa-i faca antitetanic dupa prima julitura! Tetanosul e boala mortala!
Daca nu vrei sa exagerezi cu vaccinurile mergi pe schema de la stat si gata! La fel BCG-ul, traim in Ro, exista TBC la greu!

roxi cu liftul - aoleu! cum urca Alexuta 7 etaje? Pe Nati de-abia o conving sa urce unul!

M-am intalnit cu Camelia la BE, era singurica si libera, n-avea treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Dordia, condoleantze ptr bunica ta!
Vreau sa urez multe sanantate puilor bolnavi si sa-l adaug si pe Simon in lista.Abia luna trecuta ce fuse bolnav si acum iar, face o febra ciudata ce nu sare de 39, fara nicio alta simptoma.Este ff palid si de 2 zile urla in disperare, orice il nemultumeste si l-a luat in brate pe "lasa ma pace!".Ma tot laudam cu copil cuminte si supus dar acum parca e alt Simon, sper sa fie temporara problema ca altfel ajung eu la balamuc .Tipa la mine, ma loveste si refuza orice ii propun.
Ina, eu nu l-am expus prea tare pe Simon in colectivitate si ma tot gindesc ce Dzeu am gresit de se-mbolnaveste copilul asta asa de des, plus ca vremea este frumoasa si iarna , temperaturile nu sar de -5grade.Ma uit la copii localnicilor cum zburda in sandale (fara sosete) inca de luna trecuta si n-au nimik iar eu l-am cocolosit prea tare pe Simon ...deci greseala mie imi apartine!
Lavi , Meems sa va traiasca sotii!
Joy, iti doresc sa treaca depresia cit mai repede si sa-ti recapeti increderea in cei din jurul tau.Si eu trec printr-o faza de genul asta, de fapt eu sunt intoarsa pe dos de cind am ajuns aici... mai mult nu pot sa spun ca e un forum public...Ai grija de tine si de puisori!
Roxi, etajul 7 fara lift, wowow, si inca te incumeti sa cobori in perioada asta??Miscarea face bine dar urcatul te solicita fff mult, pe mine m-a rupt Simon azi, ca la etajul 2 nu vroia sa mai urce si l-am luat in brate pina la 5...si eu nu-s gravida.(asta mai mi-ar lipsi)
Spalatul pe cap este o mare placere ptr Simon.
Olitza, DE_ZAS_TRU.Mi-au sarit babele-n cap ca ai lor copii faceau la toaleta de la un an...eu una nu cred ca voi reusi prea curind.Ce fericite trebuie sa fiti ca ati scapat de diaper!
Vorbitul...si asta un alt dezastru, dat totusi a invatat sa spuna "lasa ma pace!".
Dormitul, cu sticla de lapte si mami alaturi, dupa ce adoarme mami se cara.Doarme in pat de adult(de o singura persoana) si i-am pus jos o saltea de burete sa amotizeze eventualele busituri nocturne.

Sunt fericita ca am descoperit o scoala internationala ptr Simon , patroana este verisoara sotului si sunt tare multumita ca au predare in limba engleza doar cu 2 cursuri pe saptamina de kurda si araba.mi-l accepta de la anul cu 1500$pe an.

Cam atit despre noi...va pupam si va dorim weekend placut!

Ripley, eu am pus juma otet juma apa,pe frunte nu i-am pus ca mirosea cam tare si mi-era frica sa nu se-nnece!Dupa o ora sosetele erau deja uscate, sper ca-n seara asta sa nu mai faca febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Buluci scoala sau gradinita?

Lavi eram si eu printre parintii stresati cu copii urlatori, si cu kk la fund.l-am tras in colt ptr schimbat dar tot urlatoare.
Singura camelia ? eu cum auzeam strigandu-se Daria cum cercetam copilul.

evident ca n-am luat trici ca nu ma hotaram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

miri... gradinitza.eu zic ca nu e ff scump , avind in vedere ca predau dupa sistem american si plus patronii sunt crestini, ceea ce conteaza enorm ptr noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

RE-bau!

Gata, am platit excursia, am scapat de grija asta! Apoi am lasat bufnita la mama si am venit acasa si am facut IO nani 3 ore!!!!

Delia- nasoala intrebarea asta cu otetul ca e clar ca una din floricele e bolnavioara. Sanatate multa!

Lavi- marina aila e complexul. Stiu ca se trece pe partea cealalat, exista un tunel special catre plaja, dar cum in Bulgaria exista 3 HV-uri in total, asta a fost printre putinele variante pe care le aveam la dispozitie. Plus ca am de gand sa si misun mult in zona, la Sozopol, Nessebar etc. O vacanta activa deci.
Sa va fie de bine cumparaturile!!!

Feli- horror cu zugravitul. Sa ma plateasca cineva in aur nu m-as apuca de asa ceva...In Austria plec la inceputul lui august, apoi vin acasa putintel si pe 16 plec la bulgarski celovec.

Bulucel- nu e scump deloc 1500$, e chiar ieftin ca braga. La noi e in jur de 300 euro/luna gradinita particulara.

Maria- m-am socat si io sa aud ca nu mai vrei sa-i faci ultimul vaccin. nu cred ca e bine. Pentru pitica as merge tot pe schema de la stat. Noi asa am facut la Sarah.

---

Trebuie sa ma apuc de invatat, ca prea am huzurit perioada asta: ba Summit, ba munte, ba o saptamana de research pe net cu vacantza....la treaba cu mine!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ana subit la nani de amiza kk mai moale, harait din piept, febra 40. Chemat salvarea ca frisoan si-am zis sa n-o dam Doamne feri in altceva.
Iris cu kuru ca maimuta de 5 zile, eritem care nu trece nicicum si nu poate saraca dormi de agitatie.
Mersi de raspunsuri, stiam si eu ca se pune jumi-juma, da' am vrut sa ma asigur, stresata cum eram sa n-o plesnesc aiurea sa-i ard pielea.
Noki, unde in Bg? Si cand?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput