Colectia de toamna-iarna 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 7
crissy77 spune:
lavi, meems, la multi ani sotilor.
roxi, noi facem (inca) numai la olita. s-a scapat de cateva ori pe ea (2-3 stropi cat sa ude chilotelul) dar nu dramatizez. deja ma gandesc sa nu-i mai pun scutec nici noaptea. fratele tau nu te poate ajuta? nasoala treaba cu liftul...
ioana, si Elise muceste. sanatate. la noi cu siguranta e de la boacana care am facut-o
corap, ina, sanatate.
xandra, cu intarziere iti zic si eu la multi ani .
ma duc la nani ca sunt franta. curatenia de Paste, de la 6 pana acuma am batut-periat covoare
Cristina & Elise-Stefania
joy04 spune:
DORDIA condoleante.
fetelor, am mai citit si eu pe sarite, stau prost cu timpul. da rau de tot. plus ca am fost eu racita varza si dupa vreo 10 zile au inceput copiii.
eu INCA tusesc si mucesc, ei la fel.
sunt si intr-o stare de depresie, nu-mi convine nimic din ce fac. si nici din ce fac restul de langa mine.
Cristi este nevoit sa-si schimbe job-ul si nu gaseste ceva mai bun. (el crede ca da, dar eu sunt sigura ca nu)
in fine, as avea multe de spus pe tema asta si pe alte teme dar se foieste Vlad din cauza tastaturii.
CORAP sanatate puiutilor.
ANDA nu te-am mai sunat ca vineri dupa amiaza mi-am luxat piciorul. sambata am fost la spital si apoi am plecat la tzara. poate vb maine.
IOANA Vlad a renuntat singur la suzi. o cerea doar cand o vedea asa ca am ascuns'o si gata de pe la 1 an si 4 luni.
dar apoi o lua pe a lui Alex. si acum mai trage dinea cateodata.
cu dormitul: eu cu Alex, Cristi cu Vlad. inca nu-mi vine sa-i iau pe amandoi cu mine.
biberonul: inca cu el ca altfel nu bea lapte. DELOC.
se trezeste maimuta mare. NOAPTE BUNA.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Of....ce bine ar fi pe lumea asta daca nu ar exista bolile....Sanatate muuuulta, dar muuulta de tot la toti copilasii colectei, ca zau daca nu-s in cea mai mare proportie de pana acuma bolnaviori...V]
Roxi, amortizare eficienta a innoirilor! Si reparatie rapida a liftului!
Inutza draga, ooof..grea decizie asta cu cresa. Si eu as vota pentru pastrarea la cresa. Desi e tare greu sa-ti vezi copilasul suferind...pe de alta parte e clar ca in momentul in care va reintra in colectivitate o va lua de la capat.
Putere multa!
Corapino- la dracu' cu domeniul juridic! Esti o adevarata maestra in ale bijuteriilor. Asta ca sa nu mai zicem nimik de arta fotogafiei.
Madau- mutare rapida, curata si in format ... asa cum ti-l doresti tu!
Meems sa-ti traiasca si tie barbatusul!!!!
---
Io-s happy: dupa lupte seculare care au durat 3 luni m-am decis: Bulgaria la mare - am ales chiar si hotelul, asta dupa lupte milenare, nu seculare - si Austria la munte.
Ma duc la nani ca numai ghetari, telegondole si respectiv holiday village-uri visez.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Siminaf spune:
Madau, felicitari pentru recenta in perspectiva mutare si pentru... refacerea formatiei (din ce am inteles eu)! Sa dea Domnul sa fie cum vrei tu mai mult si cum va e voua bine!
Noi nu sintem bolnaviori pe aici. Adica Raluca a avut o infectie urinara si a terminat tratamentul de aproape o luna cu cefalosporina. Iar mamica ei a avut o food poisoning si a zacut pe... tron vreo doua zile. Cam atit de pe frontul de vest. Speram la mai bine odata cu venirea verii, ca aici deja fusera 32 de grade C azi.
meems spune:
Multumesc - in numele lui Mircea - pentru urarile de ziua lui
Multa, multa sanatate puiutilor de Ioana, Ina, Corap, CristinaN, Anda, iar pentru Leea: sa nu ajungi la operatie.
Roxi, adu-o pe Lexi la mine sambata si duminica, ti-o ingrijesc eu
Noki, fain ca ai terminat cu planurile de vacanta.
Joy
Ma duc sa vad si eu briz-briz-urile Corapinei.
Edit: dupa un "car" de zile... LA MULTI ANI Xandra!!
Edit iar... Corap, superbe margelutele si accesoriile! Tare mult imi plac si denumirile. Inspiratie, dom'le, pe toate planurile. Bravo!
miri__b spune:
Ina poate ti se pare oribil dar eu am mai folosit batista bebe fara aspirator. ad. trageam eu cat puteam cu gura. nu ajung fluiditatile la tine. fi-miu se speria ff tare de zgomotul aspiratorului.
Noki da-ne si noua reteta.orice mesaj al tau are fraza"io-s happy".si zi si hotelul de la bulgari.
Noki_Lara spune:
Mneatza maraita....
Miri- care reteta, nene? Am avut si io 2 zile bune si ..gata! Azi de dimineata Sarah s-a trezit la 7.30 si pana la 9 tot intr-un show am tinut-o.Si zici ca pare ca-s optimista? Wrong! FIX pe dos!Hotelul? Duni Holiday Village, la 8 km de Sozopol. Stil club, ca mie asa-mi place si cu cladiri cu 2 etaje, sa pot evada de langa bufnita serile.
Meems- hi hi hi..terminat???? Abia incep planurile de Austria. Am stabilit doar destinatia. Doar cu Bulgaria am gatat.
Ma duc sa ridic plodul de pe olita ca deja mi s-a inmiresmat camera si ea tot cu ochii in Tom si Jeryy sta.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Neata!
Noki mama, ce sejur! In Austria cand vrei sa mergi?
Siminaf ce bacterie a fost? De la ce o fi facut-o? Brr, ma ia cu frig cand aud de infectii urinare.
Noi de luni ne apucam de zugravit, mai bine zis Doru zugraveste (si-a luat concediu) eu smotruiesc, cand ajung acasa. Ilinca va dormi o saptaman la socrii. Asa ca daca lipsesc, veti stii de ce. Oricum nu eram prea harnica la scris, mai mult cu cititul.
Ripley sa stii ca inca mai aastept sfaturile legate de spalatul pe cap. Mai ales ca maine e "ziua X"
Gata, fugim in parc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate,sanatate pe care se pare ca n-am s-o mai intrezaresc vreodata in deplinatatea ei...Acum ma doare o masea,capul ma omoara de vreo saptamina,sint foarte ametita toata ziulica, imi tremura tot corpul si nu pot sa dorm.Azinoapte am luat somnifer si nici asa n-am prea reusit.Sa fie si vrun drac de astenie???La asta ce se ia?
In fine...
Joy ma bucur c-ai dat un semn de viata in cele din urma.Sanatate pt mamica si pitici si iesire grabnica din depresie.
Ina eu si acum ma gindesc daca nu cumva am facut rau ca l-am scos pe T de la gradi in toiul bolii care l-a darimat atunci.Caci ma ia cu friguri gindindu-ma ca o va lua de la capat.Dar...deh,mi-era mila rau de el.Sanatate piticei!
Noki faina vacanta v-ati ras.Cu sau fara bufnitzoi?
Siminaf, o luna? Sarmalutza Ralucutza...
Roxi inseamna ca esti arestata in casa? Ca doar pina la 7...pe scari...e treaaaaba nene la tonajul ce l-ai dobindit.
Feli ioi,ca ia cu vertijuri gindindu-ma la santierul de la voi.Io cred ca numa T cind o fi barbat o sa mai zugraveasca p-aci,ca io NU.
=========================================================================
Din cauza de frauda s-a reluat voatarea de la zero.Sa mai indraznesc? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Bic spune:
Roxi, nasol cu liftul. Bine ca faci cezariana programata, ca primul meu gind cind am citit stiindu-te a fost ca sigur cei naste intre etajul 3 si 4.
Ah si sa-ti raspund la intrebarea mai veche legata de ora de culcare. Pai stii si tu ca aici e un alt stil de viata decit in Romania si dupa standardul de-aici se culca si se trezeste tirziu. Ea la 8.30 incepe gradinita si daca atunci se trezeste imi trebui cam 45 de min. sa o pregatesc si uite-asa pierd orele si banii. Iar in zilele in care nu merge la gradinita, noua ne trebuie vreo 2-3- ore sa na inghitim galbenusul si sa iesim din casa si cam toate activitatile de copii se petrec in jur de 10... sintem cam in in intirziere la tot.
Ina, eu cred ca pina la 3 ani, cind incepe preschool si fac activitati, daca nu ai neaparat nevoie sa scpai de copil, nu trebuie dati la cresa. Eu am avut mare nevoie si de aceea am dat-o pe Smaranda. Nu-mi pare rau pt. ca in afara ca mi-am rezolvat treburile, am invatat o groaza de lucruri ca parinte de la centrul respectiv. Iar la cel la care merge acum se duce doar 2 zile pe saptamina si tot aici va incepe si preschool de la toamna.
Joy, m-a socat lipsa ta de incredere in sot. Ai vreun motiv anume? E nasol sa nu-l sustii.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC